If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
pinoccio, няма да възтановяват СССР, друго е. Китай е проблем, не е решение. Друг съюз, който ще доминират само научно в тази част в която са силни, защото идеята е за съюз между равни и Азия се пада малко встрани от него.
Резнаха им северен поток, а те иначе отдавна желаят да се отскубнат от синджира … на канцлер акт …
Сега ще видиш как ще изтръскат от пепелта пакта Молотов - Рибентроп, може би с по-кадифена обложка. Германците ще си потърсят и земите оттатък Одер. На поляците ще им се стъжни.
Веднага ми светна червена лампа, че нещо се случва в между Германия и САЩ. Германците не смееха един камион с войници да напълнят.
Така е, но според мен изпушиха. Едва ли дори американците са очаквали подобно настървение. Погресаващо е колко са банално ТЪПИ хора на толкова ръководни постове. Кирчовците са на бая места. 100% си вярват на собствените фейкове. Според мен започна като игра, шашма, но вече се създаде критична маса и дори да искат ще им е много трудно да спрат.
И с другата шашма Ковида беше така. Започна собствен живот по едно време. Особено на Запад. Познати в Англия не можах да ги позная.
Както бях против медицинския фашизъм и ковид диктатурата, така съм и срещу диктатурата по принцип.
Путин беше гениален стратег, но вече полудя и му се привиждат геноциди и запалени руснаци навсякъде. Време е вече да се приключва. Преди да му се привиди и във Варна някакъв геноцид.
Не бива под въздействие на пропаганда и емоции да пишеш каквото и да било
Американците знаят накъде отиват нещата. Твърде вероятно е и да е имало скрити и тайни договорки с Русия, някаква Ялта в тръстиките на Аризона. Европа не е съюзник на Америка, тя е стратегически партньор за сдържане на следвоенна Русия или СССР и подчинение на Германия. Това са сметки, сложни дори за Айнщайн. Сега ситуацията се променя и Европа осиротява с темпове от романите на Дикенс.
Малко се чете Дикенс и затова на много хора не им е ясно накъде отивами.
Американците наистина изглеждат умерени на фона на европейските действия, поне на пръв поглед. С всички тези мерки, Европа създава терен за всеобхватна война. Ако Путин е отрязан отвсякъде какво друго му остава, какво има да губи? Направо на покана ми прилича
Разберете, че не е Путин, а Русия. Украйна в НАТО, с ракети на 10 минути от Москва и Горбачьов нямаше да приеме.
Обаче това го направиха американците. Сега ЕС са като пинчери надушили кръв. Русия може и да излезе победител, САЩ почти със сигурност, но НЕ СЪЩЕСТВУВА вариант, в който ЕС излиза от ситуацията без да преживее катастрофа. Това, че излязоха по време на изявлението на Лавров е безумие. Точно така започва Първата световна. Едно към едно. Затова правят Съвета за сигурност, за да няма "напускащи". Ако не искаш да слушаш, означава че искаш да се биеш.
Айде запрете се бе хора дай по сериозно.Ако няма какво смислено да кажеш поне си мълчи.Както никой не ни пита за НАТО и ЕС така и Путин няма да ни пита не дай си Боже
Както бях против медицинския фашизъм и ковид диктатурата, така съм и срещу диктатурата по принцип.
Путин беше гениален стратег, но вече полудя и му се привиждат геноциди и запалени руснаци навсякъде. Време е вече да се приключва. Преди да му се привиди и във Варна някакъв геноцид.
Коментар