If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Реалността е прекалено сурова за някои хора и затова си измислят свой свят, който ги устройва. В тоя свят хунтерът е потентен, а Русия, Турция и Китай съкрушават Германия, Франция и САЩ
Ахам. Не и нужно, да ги съкрушават. Просто ги оставят, на студено, тъмно, гладни и без глезотики. БРИКС.
Реалността е прекалено сурова за някои хора и затова си измислят свой свят, който ги устройва. В тоя свят хунтерът е потентен, а Русия, Турция и Китай съкрушават Германия, Франция и САЩ
То тука е пълно с такива дето са на черешата всяка вечер
Та, според тоя източник ютуб-влогЕрът, който е и бивш капитан от ССО на корейската армия, както и цялата му група нещо искали да се махат от Украйна, че нещата били сериозни и се стреляло яко, ама не ги пуснали в Полша, пък в ЮК им взели прицела по няколко параграфа, щото подобно ходене на война в чужбина там е недопустимо.
Не съм сигурен дали ме разбра - аз казвам, че по този начин повече хора, иначе по-скоро неутрални, ще започнат да подкрепят режима и да се настройват срещу Запада.
Добре, ето аналогия. На никой тук не му харесва презастрояването. Протестират малцина. Кучетата си лаят, кервана си върви. Нека допуснем, че по аналогията на данъци за вредни емисии, ЕС ще въведе данък презастроен (незелен) град. Като ни го разпределят по равно на всички с годишните данъци за имот, чак тогава ще има протест, който ще изнесе корумпираните ояли се боклуци от общината.
Същото е и с руснаците - като не разбират от морков (32 годишно забогатяване в пазарни условия), тогава ще помогне тоягата - пълна изолация от белия свят.
Ми ще си платят в рубли по курса какъв е проблема.На който не му харесва пие една студена вода и толкова.На нас не дължат пари който е давал и е бил лаком да е мислил...Въпроса е въпреки нашите заяждания какво ще се случи с ЕС и с нас?
То ако ставаше тъй лесно...........................
Света вече е друг. Русия и Турция ще направят здрав съюз и вече всичко интересно ще става на изток. За съжаление стааара ейропа ще гние в дълбока морална и икономическа криза. За съжаление и ние сме в кочината.
Има исторически обременености едва ли ще се случи и днес
Коментар