Първоначално изпратено от baba_meca
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Който вижда нещо друго да иде да се прегледа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Не знам къде гледаш, руски бежанци има от много години в цяла европа.
В моята кооперация от 17 апартамента 5 са на руснаци
Говорил съм на няколко пъти преди години с руснаци, казват, че всеки който има акъл и финансова възможност купува имот в чужбина, за да има къде да се изнесе, когато настане момента. Говорил съм с бизнесмени, изпращат жена си и децата да живеят в чужбина, той върти бизнеса в Русия, като винаги е готов да замине. Казваха - бизнеса е добър, но никога не знаеш кой ще го хареса, ще те поръча и влизаш за години в затвора по скалъпени обвинения
И това се случи и продължава да се случва от 24 февруари- всеки с малко акъл се изнася от кочината, даже и хора, които едва събират пари за билети се изнасят, разбрали, че надежда за тази страна няма, става гето
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Само дето репарациите се плащат от загубилите войната, а руснаците въобще не изглежда да я губят засега. Нещо не виждам руски бежанци в БГ...
В моята кооперация от 17 апартамента 5 са на руснаци
Говорил съм на няколко пъти преди години с руснаци, казват, че всеки който има акъл и финансова възможност купува имот в чужбина, за да има къде да се изнесе, когато настане момента. Говорил съм с бизнесмени, изпращат жена си и децата да живеят в чужбина, той върти бизнеса в Русия, като винаги е готов да замине. Казваха - бизнеса е добър, но никога не знаеш кой ще го хареса, ще те поръча и влизаш за години в затвора по скалъпени обвинения
И това се случи и продължава да се случва от 24 февруари- всеки с малко акъл се изнася от кочината, даже и хора, които едва събират пари за билети се изнасят, разбрали, че надежда за тази страна няма, става гето
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Като не покрият претенциите и репарации ще плащат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/evropa/334/a...-ukraina-34839
Хубаво, но лошото е, че няма да стигнат.
Заедно, блокираните активи на РЦБ и на олигарсите едва ли ще надхвърлят 400 Б.
Искът вероятно ще бъде над трилион, ако не и няколко трилиона.
Освен ако съдът не приспадне оставените от руснаците вторични метали на украинска земя,
с което претенцията да се редуцира значително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Нека съда издава присъдите,след като се запознае с ДОКАЗАТЕЛСТВАТА и фактите.
Иначе това е стъпката по която върви целия ЕУ .Дерусификация и депутинизация на всичко !
Коментар
-
https://www.investor.bg/evropa/334/a...-ukraina-34839
Хубаво, но лошото е, че няма да стигнат.
Заедно, блокираните активи на РЦБ и на олигарсите едва ли ще надхвърлят 400 Б.
Искът вероятно ще бъде над трилион, ако не и няколко трилиона.
Освен ако съдът не приспадне оставените от руснаците вторични метали на украинска земя,
с което претенцията да се редуцира значително.
Last edited by марин; 19.03.2022, 16:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Ние не сме в НАТО, а ние сме НАТО и ние сме ЕС. Когато погледнеш през прозореца виждаш НАТО и ЕС. Толкоз. Някакви изкукали вмирисани пенции, които се забавляват да висят тук и подобни форуми си мислят още, че ние сме някаква част от Русия, в НАТО и в ЕС.Last edited by Hermes73; 19.03.2022, 16:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Коментар