1984Q
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Вече ясно разбирам, че война в Украйна няма. Тя е изцяло инсценирана от нацистката украинска пропаганда, а отделни руснаци са в Украйна за да помагат на народа и да строи страната си. Русия оказва жертвоготовна помощ на Киев в жилищното строителство и инфраструктурата, която се саморазпада от лошото нацистко проектиране и некачествени западни материали. Оказва се и че повлияни от президента - комик, жителите на Украйна масово произвеждат скечове за въображаема война, когато истината е ограничена операция, най-вероятно от апендицит, която руските лекари провеждат по иновативна технология дистанционно от въздуха. Когато се разсее прахът от въображаемите експлозии, украинският народ ще види, че всичко това Русия го прави от безкрайна любов и грижа към нейните граждани.
Войната е мир и смъртта е живот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение10 000 евро подкуп за влизане в България от Украйна. Новина от БНТ...
И защо руското мекере Кошлуков още е шеф на БНТ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
FINANCIAL NEWS: Russian government is broke and needs money asap. They have a huge stockpile of gold so they thought they'd be OK, at least for a while. However, no one is willing to buy Russian gold right now - they've been discounting it 20% and still barely if any buyers.
Физическо злато на промоция за рософилете. Къде е сега императора да си накупи златце?
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЖлъчна ирония е, че един от малкото останали пътища за бягство от бясно сталинизираща се Русия е тъкмо през Грузия (също жертва на кремълска военна инвазия): повече от 25 хил. руснаци са пристигнали в кавказката страна от началото на войната в Украйна. Истанбул, Ереван, Тел Авив, Бишкек - други маршрути за спасение на несъгласни с путиновия режим. Бягат и жители на Беларус.
"Аз съм против Путин и против войната. Все още не мога да изтегля пари от руската си банкова сметка. Но това е нищо в сравнение с проблемите на украинците", казва един от руските емигранти - 23-годишен, завършил политически науки - пред кореспондента на Би Би Си в Тбилиси.
Оценките са за 200 хил. напуснали РФ за две седмици.
Не искам и да си представям бъдещето на Необятната
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Според мен са свързани.
Дано да съм прав и си укротят имперския манталитет и агресията руснаците. Както и китайците. Както и американците.
Аз си мисля, че тихите води, са най-дълбоки. Именно Китайците - те са най-напред вътрешно организационно със социален рейтинг , тотално размазване на всеки потенциален вътрешен проблем / Тибет и Уйгурите/ , имат вече и военни бази извън Китай, впримчили са в заеми куп държави.. Накратко много са добри в копирането на Американците, но в подобрена версия. А руснаците правят дърварски копирания.
В цялата схема за наше съжаление Европа я няма ... освен да плаща сметката и на трите.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПо-голям автогол Путин не можеше да си вкара. А не мисля, че и Си е много доволен от глупостите, които джуджи натвори за последните две-три седмици...
Аве, кВи са теза тъпотии? Доволен / недоволен.
Защо гледате на Китай, като да е пълен с инфантилни човечета? Ама, къде пък да са дорасли колкото теб, нали (например)?
Тезата, за вечните интереси - май не ти е толкО ясна?
А другата теза - може и нея да си припомниш: за регионалните интереси. Дали пък на Китай подобни - регионални интереси да са му непознати?
Някои тук свеждате проблемите до "последните 2-3 седмици... За други - историята почва на 24 февруариЙ...
Анулирахме всичко, до тоя момент и вече творим "нови" световни взаимоотношения...
Китай първи ще ти кажат, че това е НЕДОСТОВЕРНО. Историята НЕ започва на 24 февруари. Върни лентата по-назад.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
ВЕЛИК Е ПУТИН, ВЕЛИК ВЕЛИК, ВЕЛИК
Изчака да дадат западняците оръжията и сега - само месо само дошло. Сега ще ги изчатка един два конвоя на 1-2 км след границата и чао до скиффффффф
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
От бг бягат 50, от "рая" може би 50 000. Защо?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЧудна работа, защо украинците се изнасят е ясно, ама защо руснаците се изнасят със 200 от рая на земята не мога да разбера
четете икономиката им как ще се свие с 99% от април 2022
- 3 Харесвания
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВЕЛИК Е ПУТИН, ВЕЛИК ВЕЛИК, ВЕЛИК
Не се намираме в Русия
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар