IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Думата либераст е дъвка за устата на комплексари и лузъри.
    Защо? Защото вскякакви либерални неща могат да виреят единствено в среда на свобода и просперитет. Когато няма свобода и няма просперитет - няма място за либерални политки, свободно изразяване и каквото там им приписваш на злите 'либерасти'.

В Беларус няма либерасти. В Северна Корея няма либерасти.
    Тези дето искат да няма либерасти всъщност искат някой да ги мачка - робска психика характерна за хора с дълбоки комплекси.
    Комплексарите си мечтаят за свят, в който различните биват ликвидирани, всички са със сини рубашки и са корави мъжкари ... всъщност в този въображаем свят комплексарят се слива с масата и става нормален.

Вместо да мислите как да променяте различните - мислете как да живеете добре в кожите си и да имате свободата да бъдете каквито искате.
    За никаква свобода не става въпрос при либерастите. Във Великобритания и Германия за коментари в социалните мрежи вкарват хората в затвора.Ако някой напише в социалните мрежи, че хомосексуализма е извращение ,което си и точно така и ще го съдят.Има тотален контрол върху медиите, пропагандата е повсеместна и най-вече в Холивуд и университетите в Западна Европа и САЩ. Ето мнението на един от най-известните съветски дисиденти Владимир Буковски.И той ли е комплексар, който мрази"различните".И интервюто е преди 16 години,а сега нещата са в пъти по-зле.
    https://e-vestnik.bg/7218/%d0%b2%d0%...1%82%d0%ba%d0/
    Човекът се е борил срещу тоталитаризма,лежал е по затвори и лудници (в СССР са вкарвали дисидентите в лудници)и много добре е осъзнал,че това което се случва е тоталитаризъм и не е никаква свобода.
    И мен не ме бърка дали някой мъж си го слага отзад, бърка ме повсеместната пропаганда. Не случайно 21 процента от младежите в САЩ са обратни при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
    Целта на либерастите е разрушаване на съвременните общества чрез така наречената насилствена толерантност-даване на привилегии на различни малцинства-етнически, религиозни,сексуални и така да се разруши съвременното общество и неговите ценности като патологията се изкара норма,а нормата патология.
    И ако някой човек се противопоставя на тоя тоталитаризъм,не означава, че подкрепя други видове тоталитаризъм като в Русия, Иран,Северна Корея.
    За мен пример за подражание са обществата в Западна Европа и САЩ от 60-е,70-е и 80-е години на 20-и век,когато нямаше тая извратена идеология, нямаше талибани и всякакъв вид мангасари в тия държави,нямаше затоплизъм,а демокрация, общества с нормални бели хора с ценности.
    Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 09:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Немците са срещу Мъск, защото е психопат с много пари, много власт и 0 социални умения.

Ей ме на - аз съм ПРОТИВ Мъск и ПРОТИВ нелагалната имиграция. Какъв ли съм?
      Този "психопат с много пари без социални умения", е един от най-добрите продавачи. Работата е там че, ако си спомняш, SPACEX се роди с няколко гранта от Пентагона, за няколко милиарда долара, ЗА "ЕВТИНО" ИЗВЕЖДАНЕ НА ВОЕННИ СПЪТНИЦИ В КОСМОСА, още преди старта на Фалкон-1. Този момък, така е успял да влезе под кожите на разнинчичковцибот онези кабинети, че да мундадат такава възможност ПРЕДИ ДА Е ДОКАЗАЛ космически инженерен капацитет. Търговските умения, са едини от най-тънките социални умения и с това, антитезата на твоята, е доказана. Мъск е ОТЛИЧЕН търговец. А, че го мразят...Ами то, ако нямаш врагове, значи нямаш и характер.
      Явно, и Характер има африканецът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не съм прочел да пишеш нещо срещу Мъск преди това.Сега си срещу него, щото подкрепя Тръмп. А си срещу Тръмп, щото смяташ, че облагодетелства Русия.
        За мен либерастите са по-опасни от Путин. Щото Путин най-много да нападне бившите съветски републики и дотам. Но либерастите разрушават цялата Западна цивилизация. Оня ден ходжа пя в Уестминстър в присъствието на Стармър,гей пропагандата е повсеместна и така нататък.
        Та въпреки, че ненавиждам руският империализъм и Путин подкрепям Тръмп дори и да установи по-близки отношения с Путин. Голямата заплаха са либерастите.
        Думата либераст е дъвка за устата на комплексари и лузъри.
        Защо? Защото вскякакви либерални неща могат да виреят единствено в среда на свобода и просперитет. Когато няма свобода и няма просперитет - няма място за либерални политки, свободно изразяване и каквото там им приписваш на злите 'либерасти'.

В Беларус няма либерасти. В Северна Корея няма либерасти.
        Тези дето искат да няма либерасти всъщност искат някой да ги мачка - робска психика характерна за хора с дълбоки комплекси.
        Комплексарите си мечтаят за свят, в който различните биват ликвидирани, всички са със сини рубашки и са корави мъжкари ... всъщност в този въображаем свят комплексарят се слива с масата и става нормален.

Вместо да мислите как да променяте различните - мислете как да живеете добре в кожите си и да имате свободата да бъдете каквито искате.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Немците са срещу Мъск, защото е психопат с много пари, много власт и 0 социални умения.

Не съм прочел да пишеш нещо срещу Мъск преди това.Сега си срещу него, щото подкрепя Тръмп. А си срещу Тръмп, щото смяташ, че облагодетелства Русия.
          За мен либерастите са по-опасни от Путин. Щото Путин най-много да нападне бившите съветски републики и дотам. Но либерастите разрушават цялата Западна цивилизация. Оня ден ходжа пя в Уестминстър в присъствието на Стармър,гей пропагандата е повсеместна и така нататък.
          Та въпреки, че ненавиждам руският империализъм и Путин подкрепям Тръмп дори и да установи по-близки отношения с Путин. Голямата заплаха са либерастите.
          Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 08:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ето това е признак за тоталното промиване на мозъци в Западна Европа от либерастката пропаганда. Немците са срещу Мъск,защото подкрепя Алтернатива за Германия. А AfD иска да екстрадира нелегалните имигранти от Германия, които всяка седмица правят терористични актове, вършат престъпления, хрантутят ги на социални помощи от високите данъци на немците, тормозят жените по улиците,замърсяват градовете. Обаче либерастите заради това ги наричат фашисти и тая омраза се пренесе и към Мъск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              През февруари в Германия продажбите на автомобили Тесла са спаднали със 76%, на фона на общия ръст от 17%. Определено германците наказват Мъск. В другите европейски държави е нещо подобно, но спада в продажбите на Тесла е 42-46-48%. Европа наказва Мъск !!!

От началото на годината акциите на Тесла са паднали с 29%.
              Ето това е признак за тоталното промиване на мозъци в Западна Европа от либерастката пропаганда. Немците са срещу Мъск,защото подкрепя Алтернатива за Германия. А AfD иска да екстрадира нелегалните имигранти от Германия, които всяка седмица правят терористични актове, вършат престъпления, хрантутят ги на социални помощи от високите данъци на немците, тормозят жените по улиците,замърсяват градовете. Обаче либерастите заради това ги наричат фашисти и тая омраза се пренесе и към Мъск.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	IMG_20250307_043149_623.jpg
Views:	1
Size:	72.1 КБ
ID:	4255409

Коментар

• Mateev, може и въобще да не излетят ракети на Запада. Такава ескалация, гарантира че срещу САЩ ще полетят ракети едновременно с тези към Европа. Дори ще изпреварят тези за Европа. Това са някакви разчети направени предварително.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Иначе полетят ли руски ракети, ще полетят и американски такива с 1-2 минути закъснение.
                    Това е единственото което се е променило напоследък - ще полетят ли наистина американските ракети без Русия да атакува Америка? Може би.

И тъй като всичко е хипотетично и никой не очаква никакви ракети, а просто се играе приятелски на покер, тази несигурност в реакцията на Америка е решаваща - всичките карти, както каза и Тръмп, са у тях. Парадирането на разни Щармери и Макрони буди само смях.

За огромно мое съжаление всеобщото изпедерастяване на света прави невъзможно справянето с отвратителен диктатор като Путин и трябва да се търсят компромиси. Може би наследниците на европейците, най-вероятно ислямисти, един ден ще се справят с Русия. Иншалла.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Не знам нищо за качествата на щита. Ако наистина работи, защо трябваше Франция да чака Тръмп, а не пусна щита преди 3г? Войната можеше да протече по съвсем различен начин. Тъпото оправдание "да не даваме сериозни оръжия на Украйна за да не се разсърди Путлерчо" щеше да е нелепо.
                      Във всяка една война жертви дават и двете страни. Смисъла на ядрения щит е възпиращ - врага въобще да не си помисля да започва. Но започне ли се веднъж, ще стане мътна и кървава.

Руснаците са цакнати, защото е ясно къде ще стреля врага - в Москва и в Петербург. В същото време те по кой голям град ще стрелят, след като цялата рода на руския елит е пръсната по големите градове на Европа и щатите. Кой ще иска да убие жена си и децата си?
                      Last edited by Mateev; 07.03.2025, 05:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        Погледнах. Франция има 300 ядрени глави срещу само 6000 руски. Сега ще спя спокойно.
                        От 300 ядрени ракети на Франция са важни само 2 - тези, които ще стигнат до Москва и до Петербург.

Иначе полетят ли руски ракети, ще полетят и американски такива с 1-2 минути закъснение. И пак от тях са важни само 2 - за Москва и за Петербург. И от Английските ракети са важни само 2 - за Москва и за Петербург.

Проблемът на Путин е, че в Русия има само 2 важни за запада цели (Москва и Петербург), докато в целокупния запад те са хиляди такива. Така че зор ще му е на Путин да си отмъсти подобаващо.
                        Last edited by Mateev; 07.03.2025, 09:44.

Коментар

• USAID са платили над 4 милиона долара на TIME за да аранжират Зеленски за човек на годината

Коментар

• не забравяйте и демонкрадците в щатите. те едва ли са очаквали такова бързо развитие надоле по спиралата
                            и в никой случай не са бита карта , хаха

Коментар

• Погледнах. Франция има 300 ядрени глави срещу само 6000 руски. Сега ще спя спокойно.

Коментар

• analog, защото и французите сигурно ненавиждат украинците. Идеята е да ликвидират Украйна и Русия да не хукне да я защитава. Целта е унищожаване на Украйна като държава, няма да има такава държава когато всичко свърши.
                                Вижте Света е доста по цивилизован, няма друга държава която да има атомни реактори и да е способна да взриви умишлено някой. Не ги искат и няма да ги търпят. Това нещо свършва, когато Украйна вече не съществува като държава. Русия няма да се впусне да я защитава, а само тя и никой друг не би го направил.
                                Когато Запада започна да се договаря Изтока и Запада да се обединят, те взривиха ядрен реактор, за да ни намрази Запада и да не ни иска. Това нещо няма как да не са го разбрали.
                                Бяха решили ядрените реактори до един да се затворят, така да решат проблема Украйна. Но се поставят в условия на недостиг на енергия и се отказаха.
                                Last edited by supertrader; 07.03.2025, 00:51.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X