Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
https://e-vestnik.bg/7218/%d0%b2%d0%...1%82%d0%ba%d0/
Човекът се е борил срещу тоталитаризма,лежал е по затвори и лудници (в СССР са вкарвали дисидентите в лудници)и много добре е осъзнал,че това което се случва е тоталитаризъм и не е никаква свобода.
И мен не ме бърка дали някой мъж си го слага отзад, бърка ме повсеместната пропаганда. Не случайно 21 процента от младежите в САЩ са обратни при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
Целта на либерастите е разрушаване на съвременните общества чрез така наречената насилствена толерантност-даване на привилегии на различни малцинства-етнически, религиозни,сексуални и така да се разруши съвременното общество и неговите ценности като патологията се изкара норма,а нормата патология.
И ако някой човек се противопоставя на тоя тоталитаризъм,не означава, че подкрепя други видове тоталитаризъм като в Русия, Иран,Северна Корея.
За мен пример за подражание са обществата в Западна Европа и САЩ от 60-е,70-е и 80-е години на 20-и век,когато нямаше тая извратена идеология, нямаше талибани и всякакъв вид мангасари в тия държави,нямаше затоплизъм,а демокрация, общества с нормални бели хора с ценности.
Коментар