If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Друг интересен момент е какво ще стане с Украйна когато руснаците се изтеглят. Първо със сигурност ще прогонят много руснаци и те ще се преместят в Русия, както всички са се грабнали на етническа основа да ги прогонват. После ще им дадат пари запада, колко ще им ги дадат и колко техните лидери ще разпишат за много по големи суми не се знае. Но и тези пари които ще попаднат там също ще се откраднат и тези разрушения ще си стоят с десетилетия, ще почнат да говорят - не ги оправяме за да имаме спомен от войната.
bertram, Русия 99% съм сигурен че ще се самоизолира, с Путин или без него пътя и минава през самоизолация. Те благодарение на санкциите си имат производство някакво, ако нямаха санкции както изнасят яко суровини при затварянията покрай пандемията щяха да са много зле. Интересното е после, като ни грабнаха с пандемията съм сигурен че имаше хора които в един момент завидяха на С.Корея, всички броят заразените , а при тях вирус няма. Та тази ситуация като се е почнало пак ще се повтаря и пак ще се изживява.
Глей ся тука кво става. Новина от днеска. И не е само туй. Минпромторг утверждает, что дефицит подгузников и женских прокладок России не грозит
В России не будет дефицита подгузников и женских прокладок, считают в Минпромторге. У российских производителей есть запас продукции и сырья для производства.
«Сейчас в России существует более 15 предприятий, выпускающих женские прокладки, а также детские и взрослые подгузники. Например, компания Essity с производством 10 миллионов штук в месяц подгузников Tena Original и 30 миллионов штук в месяц прокладок Libress имеют запасы необходимого сырья и готовой продукции, что позволит избежать дефицита»,— сообщили «Прайму» в Минпромторге.
В ведомстве добавили, что нехватки продукции в магазинах можно избежать, если покупатели будут делать покупки как обычно, а не запасаться впрок.
Ранее маркетплейсы подняли цены на подгузники и женские прокладки из-за большого спроса. Также покупатели жаловались, что в магазинах не хватает этой продукции.
Абе какво е това подгузник и другото бе?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Виж сега, не съм Путинист, но това което си постнал е доказан фейк... очаквам да се извиниш когато установиш че и тук си бил заблуден. По-кротко.
Ако се докаже, че 10 актьора са се направили на умрели, няма да трябва да се извинявам само аз Но вероятно ще го направя само аз. Не ми се сърди за мнението, но отвсякъде виждам само смърт и разруха там. Какво да мисля? Всички медии в целия свят да са се наговорили не ми се струва логично...
И днес се размина без цивилни жертви. Това е най-нежната армия в света!
Виж сега, не съм Путинист, но това което си постнал за Чернигов е доказан фейк...или провокация на самите украинци, очаквам да се извиниш когато установиш че и тук си бил заблуден. По-кротко.
Щом казваш, че си заблуден, в такъв случай имаш от мен ИЗВИНЯВАЙ! Но какво общо с форекс пазара има темата имат белоруските банки. Естествено че в такава ситиация ще има някакви мерки.
Много линкове бях копирал наведнъж. За Русия е следващия. Идеята е, че като сложиш ограничение и настава паника (дори да няма нужда от валута) и всеки иска валута. На бяло не може. Тогава има само една цена - на черно. А тя каква е, ние с теб не знаем. Но не е цитираната от теб
Не очаквах да су толкова тъп! В момента ако искам да купя рубли с 2 клика на мишката мога да купя колкото си искам на 96,5. И докато го пиша е вече 96,12
Глей ся тука кво става. Новина от днеска. И не е само туй. Минпромторг утверждает, что дефицит подгузников и женских прокладок России не грозит
В России не будет дефицита подгузников и женских прокладок, считают в Минпромторге. У российских производителей есть запас продукции и сырья для производства.
«Сейчас в России существует более 15 предприятий, выпускающих женские прокладки, а также детские и взрослые подгузники. Например, компания Essity с производством 10 миллионов штук в месяц подгузников Tena Original и 30 миллионов штук в месяц прокладок Libress имеют запасы необходимого сырья и готовой продукции, что позволит избежать дефицита»,— сообщили «Прайму» в Минпромторге.
В ведомстве добавили, что нехватки продукции в магазинах можно избежать, если покупатели будут делать покупки как обычно, а не запасаться впрок.
Ранее маркетплейсы подняли цены на подгузники и женские прокладки из-за большого спроса. Также покупатели жаловались, что в магазинах не хватает этой продукции.
Когато наречеш заблуден човек "тъп" сигурно ти олеква ?
Ако искаш коментирай в статията по-долу, че журналистите са тъпи ?
Само да не се окаже накрая, че тъпият си ти ?
Щом казваш, че си заблуден, в такъв случай имаш от мен ИЗВИНЯВАЙ! Но какво общо с форекс пазара има темата имат белоруските банки. Естествено че в такава ситиация ще има някакви мерки.
Аз не бих купувал, защото ако путин не слезе от власт интересното за Русия тепърва започва, а и да слезе пак ще ги разкостят и изкупят на безценица и запада и Китай.
Според новото решение резиденти (руски юридически лица и индивидуални предприемачи) могат да получават до 5000 долара или еквивалента им в евро, лири и йени. Тези пари могат да се дават само за разходи за командировки в чужбина, а таванът се увеличава при особени слуачи с искане на съответната банка към регулатора. Ограниченията ще са в сила до 10 септември.
Коментар