Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Vergil1975, и аз ходих и не само в Австрия, но и в Германия и Чехия. Друг свят не видях, мислехме че немците карат Мерцедеси и БМВ, пълно беше с Голфове 1 и Поло, Мерцедес рядкост и БМВ. Дори купих едно БМВ - акула както ги наричаха, намерих на изгодна цена повредено не пали, запали след като го взех, търсих бензинова помпа на старо че струваше колкото половината пари които платих. Знаеш ли даде ми стара помпа един германец сигурно на 60 плюс години от багажника на неговото я извади и ми обяснява че подръжката само е скъпа за техния стандарт и той със стари части които си намира от добри хора кара неговото, подари ми я дядото. В Словакия го продадох и ми мина мерака за кола която и за германците е лукс. В Австрия мъкнеха кафе и цигари чехите понеже при тях вноса беше по евтин, още не бяха се овълчили да му сложат 50% търговска надценка в магазините, те си мислеха че като го продават с 10% по скъпо е достатъчно и народа мъкне през границата за да изкара яка надница, всъщност визи имаше само в посолствата и на граничните пропускателни пунктове. Имаше хора от Австрия тръгнали да видят колко зле живеят в Чехия и те минават по черния път с кола и питат ги - вие защо от тук..Те казаха - ами от тук минават хората.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение"По Бай-Тошово време беше по-добре."
[ATTACH=CONFIG]n4217889[/ATTACH]
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, сигурен ли си, с приемането на държавите от бившия соц. лагер се създадоха пари които 12 години се въртяха в икономиките на Запада, не си имал възможност да видиш колко пършиви бяха преди това Запада и за 10 години дръпнаха напред, до 2000-та година. Това нямаше как да стане без тези пари, заемите които взехме в техни валути.
Опорките ви стигат нови висоти .По-скоро низини.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Tepix, 1 милиард на ден износ от РФ срещу който нищо не е влизало там обратно в продължение на 30 години. Тези в Киев предизвикаха изпращането на войска на РФ и силно се постараха да се случи. Но Русия искаше тези санкции, да се спре това изтичане. Виж към Азия как няма да изнасят руски суровини и материали, мислиш ли че в Азия нямат нужда от тях, но на високо равнище са се разбрали да няма небалансирана търговия. Запада във война не може да победи Русия, в тази обстановка стават по единни, също се подготвиха за случващото се след 2008-ма там си вървеше подготовката за такъв конфликт.
Варианта сега е Запада да отстъпи, вече няма да има руски суровини без пари, или пари които да остават в западните банки. Конфликта и причините за него не са никак сложни. Ти като влезеш в магазин, купиш нещо парите остават ли в банковата ти сметка ?Last edited by supertrader; 22.10.2024, 11:46.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПол Крейг Робъртс: Признават ли Путин и Русия най-накрая реалността? интересна статия, много интересна
Душичката той, малко сладко бебе-коте. Мече сладичко.
Знаех си аз, че Вови не е за тоя жесток свят, ама след тая статия направо съм съсипан. На добрите хора все се случва да са несменяеми лидери на Русия 25 години.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, сигурен ли си, с приемането на държавите от бившия соц. лагер се създадоха пари които 12 години се въртяха в икономиките на Запада, не си имал възможност да видиш колко пършиви бяха преди това Запада и за 10 години дръпнаха напред, до 2000-та година. Това нямаше как да стане без тези пари, заемите които взехме в техни валути.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Точно, няма и да ги поканят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Вас никой не ви е канил нито в ЕС, нито в НАТО.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар