Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеСамо като човек погледне физиономиите и хората на двете шествия, провели се в рамките на няколко дни в центъра на София - "за" и "против" войната в Украйна, ще установи, че не ни мърда гражданска война.
Уви, огромната част от тези, които работят, произвеждат, имат някакъв талант, знаят езици и притежават критично мислене не биха живяли в държава в руска орбита.
И пак уви, критично голяма маса от българските паравоенни формирования, бивши полицаи, пенсионирани военни, шофьори, таксиджии и всякакъв "лелка-чиновничка" планктон плюс "учил в Москва, женен за рускиня" типажа все по-сериозно затягат хватката над българското общество.
Не говоря за класическа гражданска война.
Но края на обществото ни като такова е близо, скоро ще си кръвопреливаме според геополитическите убеждения.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
проблемът е крайбрежието на Украйна - русите го искат + ДНР + ЛНР
ако ще по 99 точки да се разберат, то последната 1 за югоизточна Украйна... няма да се съгласят.
русите може да се опитат да пласират компромис - Одеса да остане украинска, но не мисля, че ще им го приемат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
проблемът е крайбрежието на Украйна - русите го искат + ДНР + ЛНР
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеДоган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко
https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-r...vorite-6140370
ако ще по 99 точки да се разберат, то последната 1 за югоизточна Украйна... няма да се съгласят.
русите може да се опитат да пласират компромис - Одеса да остане украинска, но не мисля, че ще им го приемат.Last edited by bertram; 25.03.2022, 15:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнениеПредполагам,че вече подготвят новите и модерни лагери (ГУЛАГ) Нали казват,че лилипута бил много умени и винаги е няколко хода напред
Досега беше до Москва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеФинляндия с понедельника прекращает железнодорожное сообщение с рф. Это был один из последних транспортных маршрутов из россии в ЕС.
Бетер северна корея ще станат
- 1 like
Коментар
-
Доган'Я май ще се окаже най-най-умният от всички в Европа. Колкото и да ми беше противен последните години, с действията си по време на тази война, ми се издигна в очите. Жалко, че след нея ще продължи да е*ава майката на турците. Но пък ще пълни Одрин, Чорлу и Истанбул с български купувачи на всичко
https://www.vesti.bg/sviat/erdogan-r...vorite-6140370
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнениеМи като си такъв отворко отиди да се биеш е Украйна.
Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.
Аз съм хрисим човек, само се шалим (както викат сърбите).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАрестович сообщил о полном уничтожении 200-ой мотострелковой бригады рф (из 648 человек выжили 3).Немците още това лято спират напълно въглищата и намаляват газа на половина,а от 2024г. тотално среден пръст за Русия
Само мачкане за рускофашистката сволоч!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Бабо Мецо, някой да те не изклеца?
С таквоз мислене по-добре гледай да пропуснеш тия шествия, че после цял живот мед има да носиш...
Само дето проблема ти е че си страхливец и смелостта ти стига само да налиташ на хората които изказват собствено мнение.Last edited by baba_meca; 25.03.2022, 14:59.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар