Първоначално изпратено от SKP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Той Мъск ако си позволи подобно нещо спътниците за една нощ ше са в океана...Ма вие си продължавайте да се кефите на пропагандата....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Тази информация е от началото на м. март
Руснаците, вече много мразят Мъск
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗнаете ли (току научих подробности от френските новини в 20 часа) че:
Украинският вицепремиер Михайло Федоров, който освен това отговаря
и за дигиталната трансформация, се обърна към Илон Мъск в Twitter с молба за помощ
след агресията на Русия и часове по-късно получи отговор.
Илон Мъск активира бързо Starlink в Украина и достави необходимите терминали.
Сега Starlink се ползва от Украинските дронове за точна локализация (дори нощем)
на руските позиции и координатите на обектите се предават веднага
на Украинската артилерия, която от километри разстояние ликвидира хирургически целите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗнаете ли (току научих подробности от френските новини в 20 часа) че:
и за дигиталната трансформация, се обърна към Илон Мъск в Twitter с молба за помощ
Сега Starlink се ползва от Украинските дронове за точна локализация (дори нощем)
на Украинската артилерия, която от километри разстояние ликвидира хирургически целите.
Руснаците, вече много мразят Мъск
Коментар
� -
Знаете ли (току научих подробности от френските новини в 20 часа) че:
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Той не може да я вземе, не можа да пробие при Николаев, а само по море е кауза пердутаЧе дори и с допотопните "Катюши".
Ей на това, се основава цялата ви ибрикчийска пропаганда. На нежеланието на руснаците, да убиват мирни граждани.
Не като краварите в Ирак. Сипеха си ракетите навсякъде, и накрая пехотинците влизат като победители.
П..П. Да уточня, Ирак- 2 част. Че някои хора се опитаха, да представят първата война, като основна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
То и аз го искам ка-Путкин с белезници пред Наказателния съд в Хага,но желанията не винаги се сбъдватМоже пък аз да изляза късметлия
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Той не може да я вземе, не можа да пробие при Николаев, а само по море е кауза пердута
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Още не е стигнал до Одеса, може да им я остави.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Да, уви прав си в анализа си ! Путкин ще иска на всяка цена да изолира от море Украйна....Аз също се опасявам от такъв вариант.
- 1 like
Коментар
� -
Да, уви прав си в анализа си ! Путкин ще иска на всяка цена да изолира от море Украйна....Аз също се опасявам от такъв вариант.Може пък аз да изляза късметлия
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
иска ми се да не е така, но и аз мисля, че джуджето няма да кандиса с Крим в процес на преговори за 15г, че и ЛНР и ДНР автономни (изолирани си бяха и преди).
Вземат ли морето на Украйна ще и отрежат единия крак. За мен джуджака иска морето.
Коментар
� -
Считано от 24.02.2022г., насам, думите: "Русия", "руско", "руснак", "руски гражданин", "Руска федерация", Въоръжени сили на Руска федерация", "гражданин на Руската федерация", "русофил", са мръсни, нецензурни думи! Сами си го направиха това рашките!
Забрави и буквата Z - при което Зеленски ставал на Еленски
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар