If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
На 7 април, в четвъртък, от 18.30 от площад Александър Невски в София ще тръгне шествие в подкрепа на Украйна. Българи излезте на митинга, нека не се държим като примати от някаква изостанала кочина, а да покажем, че сме горди европейци!
Няма нужда. Бачкам и плащам данъци. С част от тях се праща оръжие, с което се избиват младите руси убийци. С друга част се покриват щетите от наложените санкции, чрез които гладуват останалите руси. И така до победата.
На 7 април, в четвъртък, от 18.30 от площад Александър Невски в София ще тръгне шествие в подкрепа на Украйна. Българи излезте на митинга, нека не се държим като примати от някаква изостанала кочина, а да покажем, че сме горди европейци!
Няма нужда. Бачкам и плащам данъци. С част от тях се праща оръжие, с което се избиват младите руси убийци. С друга част се покриват щетите от наложените санкции, чрез които гладуват останалите руси. И така до победата.
ceco666, сериозно ли, те утре може да решат да изтрелят ракетите към някоя страна в Европа. Защото не са влизали във война на едната страна, а излезли на другата. Ядрено оръжие и Украйна, мен ако питат там хладното оръжие трябва да се забрани и вилиците, да се оставят само на лъжици.
Ти приложи сравнение при свалянето на нашия и червения диктатор. Нашият си тръгна демократично. Червеният вероятно ще си тръгне с куршум в главата.
Цецко, пусках ви неслучайно едно видео. Човекът го каза неведнъж ясно и преясно: Тази степен на персонификация на управлението на ТАКАВА огромна държава, е непознаване на реалностите, в съчетание с опростачване но... Който вярва че, само Путин е Проблемът (а явно, и Решението) е мнооого далеч от Истината и също толкова - встрани.
ceco666, сериозно ли, те утре може да решат да изтрелят ракетите към някоя страна в Европа. Защото не са влизали във война на едната страна, а излезли на другата. Ядрено оръжие и Украйна, мен ако питат там хладното оръжие трябва да се забрани и вилиците, да се оставят само на лъжици.
Нямам си на идея, просто ми се мяркат разни неща. Но според мен в информационния поток има над 99% лъжи или полуистини или неща извадени извън контекста.
Ако си нямаш НА идея, търси под, зад, пред или около, дано намериш.
Ще, той. Такова нямане се е задало че, ако не спрат поне половината пари, предвидено за компенсация след короната, много ще се учудя.
...Е, или наистина, ще пуснат печатницата и после, разбира се, 30% инфлация годишно, може да се окаже бледа сянка на реалността.
Нямам си на идея, просто ми се мяркат разни неща. Но според мен в информационния поток има над 99% лъжи или полуистини или неща извадени извън контекста.
А има едни страни, които не желаят да прилагат санкциите. Тези, които НЕ прилагат санкциите - са 2-3 нищожно малки страни... Може ли някой да каже, каква част от населението представляват? От същото Човечество, де...
Китай, Индия, Западна и Средна Азия (без Япония), ЮАР и Африка (при тия ще е голям глад, защото Египет купуваШЕ зърно от Русия за Африка), още... страните от Персийския залив, Бразилия (зависи от торовете на Русия...)...
Та, каква ли част от Човечеството не иска да налага санкции на Русия?
Не бе, маниакално-депресивният Запад вярва, че ТОЙ, е "Цял свят" пък то, няма и 40% от населението. Луди, какво да ги правиш. Отделно, сбъркани: Щатите, ГИ КЛАТЯТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО, тяхната мощ е по-голяма от тази на пиндосите но, като са разделени, страхливи са, не си отстояват интересите където трябва, и сега решили, като хиените, в глутница... И ми говорят за "морал"? Няма морал в тази игра на малодушните. Жалко, че няма и чак толкова много тоалетна хартия, че са в кафяво до уши.
Да предположа? НИКАКВО. Думи на възможно добър но, объркан човек. А фактът е че - при все, че определено, е зло - тази война, е справедлива за Русия, според някои класификации, както неслучайно, отбеляза доц. Валентин Вацев. И тя - истинската, на хардуера - има висока вероятност да завърши с победа. Сега, като се замисля, дори самото название, "специална военна операция", дава възможност на Зеленски да излезе с минимални загуби, без да се налага да подписва акт за капитулация. Щото, ако се обяви ВОЙНА, тя завършва с капитулация на изгубилия. Отделно, критериите за победа или загуба, също са твърде широко отворени. И имаше много документирани предупреждения, с цел да не настъпват мотиката но, ако някой си навие на пръста...
Коментар