IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power

Иде ми наум да те питам за двойна заплата ще си свалиш ли гащите да те опънат а?Питам без да се заяждам и без да искам да те обиждам...
    А, без заяждане, ти си пичага, просто с твоето си мнение. Имаш си своите доводи и своите причини за тях.

Проблема е, че сме го яли руския пишок 45 години и накрая фалираме три пъти, а останалия соц блок не иска и да чуе за Русия и са най-големите русофоби ... ей го днеска Дуда и тримата прибалтийски президенти отишли в Киев ...

... чак е странно: Който си е имал вземане-даване с руснаците, повече не ще ни да ги чува, ни да ги вижда ))

И друго - колкото повече бяга от Русия една бивша соц държава, толкова по-висок е стандарта на живот. Изключение е само Унгария, които пак са си в ЕС де ... просто там Орбан се старае да не падне от двата стола на земята, но пак не е тръгнал да прави Унгзит.

Коментар

• Комундели червени я ми отговорете, защо почти 2 млн българи се преместиха в омразния запад а не в "рая"?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Няколко добри текста по темата

http://sulla.bg/2022/03/28/6352.html

http://sulla.bg/2022/04/04/6371.html

И последния е доста добър макар и не чак толкова по темата

http://sulla.bg/2022/04/05/6374.html

Отново си открил бисери

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На съветската пропаганда, която лъга за Чернобил - вярваш ъ?
          Съветската пропаганда я няма вече 32г.Ако питаш за руската не не вярвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Азовците ги пускат щото като ги набарат руснаците ги трепят като хлебарки.На западни медии не вярвам на сатанисти глобалисти и джендери не вярвам,Дори в небето да няма едно облаче дори пладне да е и слънцето да пече ако такъв ми каже добър ден няма да му повярвам.На изроди и думичка не вярвам.
            На съветската пропаганда, която лъга за Чернобил - вярваш ъ?

Коментар

• Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение

Хахахаха
              Личи ти че си някакъв многознайко с очила и в 5 клас си пял в хора . Тату и Филип бяха звезди 90те и 2000те .

Ето ти нещо от 2022 .
              Вида и клипа да не те притесняват . Всички РУСНАЦИ мислят за вас по един начин . Консуматорския ви начин на живот им е през дедовия .
              Ето ти тексата , а ти се чуди къде да заведеш децата да живеят ''на свобода '' и какво да им купиш , но знай че за всяко нещо , сега умират хора , глупако

.

хахахах Тату и Киркоров
              Сигурно слушаш и Мили- Ванили
              Тая песен трябва да я кръстят ДЗП Да заапиш питоня мечтата на всеки евроатлантически смешник

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Ако някому прави впечатление, абсолютно всичко казано, написано, публикувано от медии, журналисти или путинисти коментари и публикации, никога не се е оказвало вярно!

Общото между радио Берлин в 1944 г. и всички фенове на Путин, е че и добър ден да кажат, независимо по каква тема - лъжат със 100 % сигурност!
                Джей аз да питам а има ли нещо вярно в западите медии

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Ако някому прави впечатление, абсолютно всичко казано, написано, публикувано от медии, журналисти или путинисти коментари и публикации, никога не се е оказвало вярно!

Общото между радио Берлин в 1944 г. и всички фенове на Путин, е че и добър ден да кажат, независимо по каква тема - лъжат със 100 % сигурност!
                  Аха. Да бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

За държава с основни музикални звезди ТАТУ, Сергей Лазарев и Филип Киркоров, не им се получава много.

Впрочем от предното ебане Запада е със заплати 5-6 пъти над руските ... от това ебане колко ще е разликата в начина на живот? Пак ли "ебалите" ще ходят да живеят при "ебаните" и да се женят за тях срещу перли, кожени палта и най-вече - европейски паспорт.
                    Хахахаха
                    Личи ти че си някакъв многознайко с очила и в 5 клас си пял в хора . Тату и Филип бяха звезди 90те и 2000те .

Ето ти нещо от 2022 .
                    Вида и клипа да не те притесняват . Всички РУСНАЦИ мислят за вас по един начин . Консуматорския ви начин на живот им е през дедовия .
                    Ето ти тексата , а ти се чуди къде да заведеш децата да живеят ''на свобода '' и какво да им купиш , но знай че за всяко нещо , сега умират хора , глупако

.Искаш Луи Виттон - ще получиш само Луи Питон
                    Любишь ты Louis Vuitton
                    Любишь ты Christian Dior
                    Любишь ты Louis Vuitton
                    Бриллианты Boucheron
                    Для тебя особый тон
                    Подготовил я подгон
                    Подготовил я подгон
                    Для тебя - Луи Питон
                    Вот, держи, Луи Питон
                    Все что есть, Луи Питон
                    На Dior и на Louis
                    Трусы Dollce, Dollce рулит
                    В Балансиягах, тапки Nike
                    Эксклюзивно
                    Выдал страйкер
                    Мы в Милане, мы в Бодруме
                    В доме моды, стал кутюром
                    Одна ламба, красный урус
                    С большой жопой, большими бубус
                    Кинул деньги, сделал ветер
                    Кинул карту сделал ветер
                    Увидев девку сделал мерку
                    Стал легендой теперь я Меркьюри
                    Любишь ты Louis Vuitton
                    Любишь ты Christian Dior
                    Любишь ты Louis Vuitton
                    Бриллианты Boucheron
                    Для тебя особый тон
                    Подготовил я подгон
                    Подготовил я подгон
                    Для тебя - Луи Питон
                    Любишь ты Louis Vuitton
                    Любишь ты Christian Dior
                    Любишь ты Louis Vuitton
                    Бриллианты Boucheron
                    Для тебя особый тон
                    Подготовил я подгон
                    Подготовил я подгон
                    Для тебя - Луи Питон

Следи му движенията на припева - за всички соросоиди и евромногополовци е

хахахах Тату и Киркоров
                    Сигурно слушаш и Мили- Ванили
                    Last edited by FMZK; 13.04.2022, 22:46.

Коментар

• Ако някому прави впечатление, абсолютно всичко казано, написано, публикувано от медии, журналисти или путинисти коментари и публикации, никога не се е оказвало вярно!

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Аз пък гледах видео и публикации в половината български сайтове и медии, че моряците от българския кораб са заложници на украйнските фашисти, а руснаците им съчувстват и се чудят как да ги освободят
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

То в това има ли някой да се съмнява ? Войната не е само Русия - Украйна.
                          Същото както руснаците във Виетнам, сега американците си го връщат тъпкано.
                          Точна разузнавателна информация и координати, управление на артилерия и дронове, всичко това си е безценно. За това няма нужда и от много уса персонал на място, хеле пък на бойната линия, просто са нужни добри комуникационни канали.
                          Особено съчетано с високия боен дух на укрите ( какъвто щеше да е и руския ако воюваха за страната си, един сорт са си) - и си идва на място защо им е толкова зор на последните.

Имаше някакъв анализ (ма то анализи много и само глупости пишат).

Та се казваше че и администрацията на Байдън след излагацията в Афганистан не може да си позволи да загуби тази война, много ще му пострада имиджа в международен план. Путин и обкръжението му също не могат да си позволят да я загубят, много ще им пострада имиджа. Затова щяла да бъде дълга и продължителна.

Реално обаче последно време няма сериозни сражения, ако изключим Мариупол.

Та почвам да ставам песимист и си мисля, че ще продължи доста време и накрая ще омръзне на медиите и ще си намерят друга дъвка.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На снимки и видеа не вярваш, ама на една жена, дет разкала на комшийката ти - вярваш.
                            П.С кви са тез убийци, нали не пускат мъжете, или са били жени тея убийци.
                            Азовците ги пускат щото като ги набарат руснаците ги трепят като хлебарки.На западни медии не вярвам на сатанисти глобалисти и джендери не вярвам,Дори в небето да няма едно облаче дори пладне да е и слънцето да пече ако такъв ми каже добър ден няма да му повярвам.На изроди и думичка не вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Не че ме вълнува твърде, но този англичанин който се е предал заедно с всу като какъв ще го третират
                              Ше бъде булка в затвора..

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Комшийката дойде преди малко на кафе и разправя потресаващи неща.Преди обяд била на доктор в Плевен и докарали една украинка с потрошени пръсти на ръката.Казала че е била пианистка...Доктора попитал това руснаците ли ти хо направиха а тя отговорила не не са руснаците а нашите дойдоха в къщи и застреляха баща ми и мъжът ми а на мен потрошиха пръстите с приклада..След този ужас аз тръгнах за Русия...Там ме попитаха къде искам да отида и аз им казах България Сърбия или Македония щото не зная чужди езици а там няма проблем...страхувала се е да остане сама в Русия и затова идва в България....И хоп голяма изненанда на Дуранкулак вижда убийците на семейството си и те бежанци.Уведомява нашата Гранична полиция но нашите само състрадателно кимат с глава и казват нямаме доказателства и не можем нищо да направим...Не съдя нашите граничари само се замислих какви изроди приемаме тука като бежанци и че трябва все пак някаква проверка кой кой е...Женицата казала още че добри българи са и дали къща в Ралево едно село до Плевен и единственото и желание е да си я стегне и да отглежда зеленчуци и животни за да се прехранва....Още съм под въздействие от разказаното..Не бях се замислял за подобни неща....Дано повечко добри украинци да приемем и никакви убийци
                                На снимки и видеа не вярваш, ама на една жена, дет разкала на комшийката ти - вярваш.
                                П.С кви са тез убийци, нали не пускат мъжете, или са били жени тея убийци.

Коментар

Working...
                                X