IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Само се шегувам бе. Аз ти написах преди - сигурно си решил, че съм се шегувал, а си беше напълно сериозно - АЗ НАИСТИНА с 3 каки гледах нещо ГИГАНТСКО ПРЕДИ 33 години. А се шегувам, т.к.не намирам за голям галактически проблем, ако НЕразумен живот като на нашия вид вземе, та изчезне. А ти си се впрегна, сякаш подобни неща не са се сличвали и преди. СА, случват се и ще продължат, доде белтъчните форми вземат и се вразумят. Ето, казах го: Нашият вид, НЕ Е разумен. Има отделни представители разумни но, като цяло, е Трагедия.
    Нали деца имаш?И ще имаш и внуци или вече имаш. Хайде ние с теб нашето сме си го изживявали ама с нас не свършва света. Милиони години еволюция и всичко да приключи, щото по-развита цивилизация е решила да ни избие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

За пръв път в живота си поставям лайк на путинофил!

Но човека си го заслужи!
      И това ли е ЕЖК?https://vm.tiktok.com/ZNeTHYdU4/
      Или това https://vm.tiktok.com/ZNeTHL1jB/

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Но човека си го заслужи!
        Ти да видиш. Прието с благодарност, също имаш харесване.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Поредните ти глупости. Има хиляди наблюдения на НЛО в последните седмици и стотици снимани. Става въпрос за съдбата на човечеството, а на теб ти е важно да се заяждаш с мен. За никакви зелени човечета не става въпрос и много ме съмнява извънземни същества да приличат на хората.
          Ето видео и от Казахстан. Такива има от цял свят.
          https://vm.tiktok.com/ZNeTHdu5K/
          https://vm.tiktok.com/ZNeTHRXts/
          А тук и руснак е снимал НЛО.Или поне е рускоговорящ.
          Само се шегувам бе. Аз ти написах преди - сигурно си решил, че съм се шегувал, а си беше напълно сериозно - АЗ НАИСТИНА с 3 каки гледах нещо ГИГАНТСКО ПРЕДИ 33 години. А се шегувам, т.к.не намирам за голям галактически проблем, ако НЕразумен живот като на нашия вид вземе, та изчезне. А ти си се впрегна, сякаш подобни неща не са се сличвали и преди. СА, случват се и ще продължат, доде белтъчните форми вземат и се вразумят. Ето, казах го: Нашият вид, НЕ Е разумен. Има отделни представители разумни но, като цяло, е Трагедия.
          Last edited by Pyramid; 13.12.2024, 18:44.

Коментар

Агенция Е.Ж.К. току - що съобщи че, нещата търпят развитие и от НЛО-тата вече дебаркират милиони дребни зелени човечета и всички питат за някой си Мирослав Десов, понеже многоним харесали възгледите му, искали да го назначат за местен губернатор, и връзка с туземците, такива работи.

Но човека си го заслужи!

Коментар

Агенция Е.Ж.К. току - що съобщи че, нещата търпят развитие и от НЛО-тата вече дебаркират милиони дребни зелени човечета и всички питат за някой си Мирослав Десов, понеже многоним харесали възгледите му, искали да го назначат за местен губернатор, и връзка с туземците, такива работи.
              Поредните ти глупости. Има хиляди наблюдения на НЛО в последните седмици и стотици снимани. Става въпрос за съдбата на човечеството, а на теб ти е важно да се заяждаш с мен. За никакви зелени човечета не става въпрос и много ме съмнява извънземни същества да приличат на хората.
              Ето видео и от Казахстан. Такива има от цял свят.
              https://vm.tiktok.com/ZNeTHdu5K/
              https://vm.tiktok.com/ZNeTHRXts/
              А тук и руснак е снимал НЛО.Или поне е рускоговорящ.
              Last edited by mirodes; 13.12.2024, 18:25.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeTHU2yP/
                Имало е събиране на кметовете на 500 града в щата Ню Джърси с федералните власти и там се е казало,че тия НЛО летят по 5-6 часа над даден обект, като ги наближи хеликоптер изключват светлините си и НЕ СЕ ЗАСИЧАТ от радарите. Има хора,които са изпращали дронове да ги заснемат отблизо и всички те изключвали, даже на един човек електричеството в цялата къща е изключило ,когато се е опитал да прати дрон в близост до кръжащо НЛО над къщата му.
                Работата става като във фантастичен филм, дано само си остане така.
                Агенция Е.Ж.К. току - що съобщи че, нещата търпят развитие и от НЛО-тата вече дебаркират милиони дребни зелени човечета и всички питат за някой си Мирослав Десов, понеже много им харесали възгледите му, искали да го назначат за местен губернатор, и координатор за връзка с туземците, такива работи.
                Last edited by Pyramid; 13.12.2024, 19:34.

Коментар

Да, аз не им трябват. Трябваш им ти. Щото имаш бъдеще. Ама напразно се притесняваш. Нещо ми нашепва че, който и да долети от майната си до тук, ще се уплаши и ще бяга надалеч.
                  Няма как да предвидиш действията на извънземна форма на живот, много по-развита от нас.Ако решат, че сме им пречка за плановете просто ще ни избият.
                  Фактът,че не са осъществили някакъв контакт с хората изобщо не ми вдъхва оптимизъм.Есгесгвено не се знаят намеренията им,нито в какъв времеви период ще ги осъществяват.Може и сега да решат да избият хората, а да го направят след 100 години, или 1000,10 хиляди и така нататък.
                  Last edited by mirodes; 13.12.2024, 17:51.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNeTHU2yP/
                    Имало е събиране на кметовете на 500 града в щата Ню Джърси с федералните власти и там се е казало,че тия НЛО летят по 5-6 часа над даден обект, като ги наближи хеликоптер изключват светлините си и НЕ СЕ ЗАСИЧАТ от радарите. Има хора,които са изпращали дронове да ги заснемат отблизо и всички те изключвали, даже на един човек електричеството в цялата къща е изключило ,когато се е опитал да прати дрон в близост до кръжащо НЛО над къщата му.
                    Работата става като във фантастичен филм, дано само си остане така.

Коментар

Пак извадихте късмет. Два пъти Русия я спасява зимата, сега ще ви спасят извънземните. Естествено ако не изтребят всички хора.
                      Но при тая ситуация ме съмнява САЩ да продължат да пращат оръжия за Украйна.
                      Все на други сили отдавате разгрома на запада в Украйна.

Коментар

Ти не си им притрябвал, ама Земята може и да им притрябва.Та ако решат,че им трябва Земята без хората ще изтребят всички хора.
                        И аз съм последният човек, който вярва в конспирации,но доказателствата сочат това, което до тази сутрин мислех за мит-извънземна разумна форма на живот, която е достигнала до Земята. Ясно е,че в случая става въпрос за апарати, които не се управляват на борда от живи същества и най-вероятно на Земята няма извънземни,а само техни машини,роботи и тем подобни. Което е не по-малко плашещо.
                        Да, аз не им трябвам. Трябваш им ти. Щото имаш бъдеще. Ама напразно се притесняваш. Нещо ми нашепва че, който и да долети от майната си до тук, ще се уплаши и ще бяга надалеч.
                        Last edited by Pyramid; 13.12.2024, 18:11.

Коментар

• mirodes, ти още ли не си разбрал за какво е войната ?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            mirodes, това са холограми, при това са много лошо качество, виж китовете колко са хубави. Сигурно е работа на байдънистите, ако въведат военно положение Байдън може да остане президент следващите 150 години като Зеленски и войната няма да спре. На Тръмп хората са пратили хабер че войната я спират, тези сега направо полудяват - как тъй ще спрат тази хубава война, как така ще ги лишават от това хубаво нещо.
                            Пак извадихте късмет. Два пъти Русия я спасява зимата, сега ще ви спасят извънземните. Естествено ако не изтребят всички хора.
                            Но при тая ситуация ме съмнява САЩ да продължат да пращат оръжия за Украйна.
                            Last edited by mirodes; 13.12.2024, 17:23.

Коментар

Ти не си им притрябвал, ама Земята може и да им притрябва.Та ако решат,че им трябва Земята без хората ще изтребят всички хора.
                              И аз съм последният човек, който вярва в конспирации,но доказателствата сочат това, което до тази сутрин мислех за мит-извънземна разумна форма на живот, която е достигнала до Земята. Ясно е,че в случая става въпрос за апарати, които не се управляват на борда от живи същества и най-вероятно на Земята няма извънземни,а само техни машини,роботи и тем подобни. Което е не по-малко плашещо.
                              ама и НИЕ СМЕ ИЗВЪНЗЕМНИ на земята или сме генно създадени от по висши извънземни.
                              Дарвиновата глупост става само да си избършеш задника
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• mirodes, това са холограми, при това са много лошо качество, виж китовете колко са хубави. Сигурно е работа на байдънистите, ако въведат военно положение Байдън може да остане президент следващите 150 години като Зеленски и войната няма да спре. На Тръмп хората са пратили хабер че войната я спират, тези сега направо полудяват - как тъй ще спрат тази хубава война, как така ще ги лишават от това хубаво нещо.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X