IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Урсула има 2 грама мозък... (комплимент)

Как "ОТ 2027 г. ЕС спираЛА вноса на руски енергоносители " - руски петрол и газ? Не разбирам!

Джуджи на ден получава над 2.5 млрд. от енергоносители...

И Урсула ще го трае ОЩЕ цели 5 години?

Джуджака за тия 5 години ще удари в земята всички петролни шейхове по света...

​​​​​​​https://news.bg/int-economics/fon-de...ot-2027-g.html

Коментар

• 61 день моей 3-х дневной войны. Я потерял дюжину генералов, выборы во Франции, флагманский корабль и более 22222 солдат. Все идет по плану. Я остаюсь мастером стратегии, хорошо что Бог дал Дураки

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        better, възможно е има автомобили навъртат под 100км сигурно. Например за пожарни коли може би става, но няма да може да направи циклите на батерията и тя ще се хвърли от старост, а не от пробег.
        Повечето товарни автомобили са крайградски/градски и навъртат по 100-200 км. даже тва е много имайки впредвид, че товароразтоварните дейности и ограничения на скоростта в тези зони. Единственно тировете въртят повече км. Всичко друго много трудно прави голям пробег в крайградски условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Първата точка по критическо четене на статии:

- Стойностен специалист никога не си чете титлите - Името му е достатъчно, а в последствие логиката
          Майките сте си ебали...кога как ви изнася... имам един познат / тъпа мутра/ сам пуска слух за някой.. слуха обикаля квартала и стига до него от друго място и вика... ето нали ви казах а като се тръгне по веригата наобратно се стига до него

Коментар

better, аз съм се качвал и съм и орал и съм и теглил и две ремаркета огромни пълни със зърно и когато трябва да се разтоварват се кара почти 50м назаден ход до решетките на бункерите..елеваторите им. Когато се оре се работи денонощно, хиляди декари за месец няма как да се минат ако се почива, не е като на курорт, на смени се работи. Щом за труда на тракториста плащаха по 4 ст. на декар и за един месец 1600лв. , смятай колко декари се обработват с една машина - 150 на смяна и горивото върви по половин тон на ден.
            Значи според теб задачата на един трактор се ограничава само до оран т.е най-тежката операция? Ако той не може да оре непрекъснато 8 часа той за нищо не става. Ок. А пръскането, култивирането, сеидбата, торенето, транспортът, балирането и т.н се прави от леки коли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Последно подводница ли е? А беше цигара

Ми тука ватин и други подскачаха по темата,
              ама се изсулиха, последно промълвиха че ЦЯЛОТО НАТО е виновно за ъъъъъ противопожарната операzzья Москва

Бе има проблем с пожарникарите, до усурийск днес запушил някакъв склад... Байрактари? НАТО?

Коментар

• Россия будет поставлять свою сельскохозяйственную продукцию лишь в дружественные страны
                https://politros.com/23144146-sohu_r...stvennih_stran

Коментар

Руският шеф на износителите на зърно се жалва днес пред Интерфакс, че 70 долара - не било човешко. Текста е там в Интерфакс (намерете и четете), а това в официална агенция на Нацистка Русия.
                  Няма да търся нацистки текстове.

Ти потърси колко милиона барела петрол купува Индия от Русия с отстъпка 25 % . За сега - 5 милиона барела.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                    Дуглас Макгрегор: "Киев обречен на неминуемое поражение"
                    https://inosmi.ru/20220425/ukraina-253955512.html
                    Първата точка по критическо четене на статии:

- Стойностен специалист никога не си чете титлите - Името му е достатъчно, а в последствие логиката

Коментар

• better, възможно е има автомобили навъртат под 100км сигурно. Например за пожарни коли може би става, но няма да може да направи циклите на батерията и тя ще се хвърли от старост, а не от пробег.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        засега паднало е само това, уж било от израелска подводница
                        Последно подводница ли е? А беше цигара

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                          Износът на пшеница е забранен до 30 юни (преди повече от месец от забраната)... от "самите руснаци"... (Джуджи)
                          Защото, според твоите "самите руснаци" - "Египет не бил купил руска пшеница...."
                          На кого да вярвам - вече не зная...https://money.bg/economics/zashto-ru...i-i-zahar.html
                          Руският шеф на износителите на зърно се жалва днес пред Интерфакс, че 70 долара - не било човешко. Текста е там в Интерфакс (намерете и четете), а това в официална агенция на Нацистка Русия.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• better, аз съм се качвал и съм и орал и съм и теглил и две ремаркета огромни пълни със зърно и когато трябва да се разтоварват се кара почти 50м назаден ход до решетките на бункерите..елеваторите им. Когато се оре се работи денонощно, хиляди декари за месец няма как да се минат ако се почива, не е като на курорт, на смени се работи. Щом за труда на тракториста плащаха по 4 ст. на декар и за един месец 1600лв. , смятай колко декари се обработват с една машина - 150 на смяна и горивото върви по половин тон на ден.
                            D.Y.F-091066

Коментар

А Киев щеше да падне за 3 часа, а цяла Украйна за 3 дни, пред великият Фюрер
                              засега паднало е само това, уж било от израелска подводница

Коментар

better, никой няма да си купи такъв товарен автомобил, пробега му е малък. Много е рядко да са необходими такива товарни автомобили дори за България 300км е малко. За цени въобще не говорят, сега се удвоиха цените на батериите и с това нещо с Русия още ще поскъпват.
                                Глупости! Има много поръчки, един познат ми каза, че купил 4 (има строителна фирма). 300 км е перфектно за градски/крайградски/междуградски товарен автомобил. Свършва работа, прибира се в базата, зарежда вечер и на другия ден е готов.
                                Last edited by better; 26.04.2022, 00:35.

Коментар

Working...
                                X