IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

в отстъпление са не щото ядат пердах, а щото там са си свършили работата. Ти май не разбра, че Путин не иска да превзема Украйна, а целите му са съвсем други и той непрекъснато ги повтаря. Но ти явно не слушаш речите му, а само западните лъжи
    Маре баш си искаше той ама му приседна.

Коментар

• Българи

Last edited by keep_calm; 29.03.2022, 18:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Да, дърпат опълченци от Донецк с карабини от 1943 година (без майтап, някои са с такива пушкала) и ги хвърлят в Суми и Чернигов. После бам-бам-бам Има видеа с тези герои, които самите те са снимали. Доста нисък дух. Единият даже вика, дано това не ми е последното видео, че по чудо оцелях.

Руснаците са велки стратези и невероятни воини. Следя, следя
        Освен това са морални стожери на обществото и пазители на християнския святТова,че другаря ка-Путин изпрати джихадистите на Кадаев да режат глави на православни християни(жени и деца), беше малка грешка!Даже може да се каже ,че не се е случвалоТой другаря Путин даже може и да не знае за това!
        Attached Files
        Last edited by strol; 29.03.2022, 18:25.

Коментар

• Да, дърпат опълченци от Донецк с карабини от 1943 година (без майтап, някои са с такива пушкала) и ги хвърлят в Суми и Чернигов. После бам-бам-бам Има видеа с тези герои, които самите те са снимали. Доста нисък дух. Единият даже вика, дано това не ми е последното видео, че по чудо оцелях.

Руснаците са велки стратези и невероятни воини. Следя, следя

Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

Не следиш войната, там където трябва От около седмица, руснаците започнаха да прехвърлят части към източната част и това даде възможност на украинците да тръгнаха напред.

Коментар

Ми ти не следиш ли как върви войната? От 4-5 дни са в настъпление.

А какво стана с 60км. колона, защо така четири седмици това нещо не можа да мърдне на никъде? Защото са много мощни и велики ли

Не следиш войната, там където трябва От около седмица, руснаците започнаха да прехвърлят части към източната част и това даде възможност на украинците да тръгнаха напред.

Коментар

• Ми ти не следиш ли как върви войната? От 4-5 дни са в настъпление. Около Чернигов, Суми и Киев. При Николаев от десетина дена русите отстъпват.

А какво стана с 60км. колона, защо така четири седмици това нещо не можа да мърдне на никъде? Защото са много мощни и велики ли

Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

Никъде не са в настъпление пич От няколко дни руснаците прехвърлят части към към източният фронт. Там е фокуса.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Понеже ми стана интересно и написах пво киев- ами излезе ми някаква ракетка която си литка насам- натам. отделно че руснаците много бързо давят пво-то и доста отдавна писаха че всички статични точки са поразени. Разбира се най вероятно имат някакви резерви, но колко да са тези резерви

Ииииии нещо още- на колко метра бие бука
                На мен ми се струва,че скоро ще смениш профилната си снимка с тази на Зеленски

Коментар

Чернигов. Еми да, и в двете "области" украинците са в настъпление

И не само там де.
                  Никъде не са в настъпление пич От няколко дни руснаците прехвърлят части към към източният фронт. Там е фокуса.

Коментар

• Ти си ми от блокираните ама нали тази функция не винаги работи та сега гледам какво си написал.

Да, чети ти какво казва официален Кремъл и вѐрвай

Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Понеже ми стана интересно и написах пво киев- ами излезе ми някаква ракетка която си литка насам- натам. отделно че руснаците много бързо давят пво-то и доста отдавна писаха че всички статични точки са поразени. Разбира се най вероятно имат някакви резерви, но колко да са тези резерви

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

в отстъпление са не щото ядат пердах, а щото там са си свършили работата. Ти май не разбра, че Путин не иска да превзема Украйна, а целите му са съвсем други и той непрекъснато ги повтаря. Но ти явно не слушаш речите му, а само западните лъжи
                      И кви са цели Путину, ИвилинчИ? Би ли ни обяснила по-пространно?

Коментар

• Ти има̀ само два "светли" дена и после па изпадна в пълен несвяст...

Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е не така де човека е герой..Само да разбре че руснаците са в Букурещ и ша напълни гащата.

Коментар

Какви килими като ПВО-то около Киев си функционира съвсем добре. Завчера Русия изстреля 70 ракети. Почти всичките свалени от украниското ПВО. Само осем стигат целта си. А само това упражнение на 26-ти март струва на руския данъкоплатец около $500 милиона.

Килими, ама ще има и много ковчези за руските пилоти Пък дали изобщо имат достатъчно обучени пилоти за климите...

Коментар

Споко брато, още не си видял нищо, ще вземеш да получиш инфаркт

Какво ли ще стане ако копейкин вземе власста и вземе че изпрати едногодишно предизвестие на говедарите

Как смятате , дали че го свалят само или ще го думнат направо
                            С второто предположение, направо услуга ще ни направят!

Коментар

• Затова там се изви 60 километрова военна колона, защото не е искал да влиза в Киев И тия тиквуни караха покрай всичко друго и полицейско оборудване за разпръскване на протести. Щото бяха тръгнали на пикник към Киев

А на Путин ти празните приказки са много меродавни и той никога не лъже като дърт...

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Коментар

Клипчето със стрелящите в краката на руснаците украинци е стигнало до ООН и от там са разпоредили на украйна да даде повече информация
                                Това е грозен, несъстоятелен рашистки фейк!

Коментар

Working...
                                X