Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, дърпат опълченци от Донецк с карабини от 1943 година (без майтап, някои са с такива пушкала) и ги хвърлят в Суми и Чернигов. После бам-бам-бам Има видеа с тези герои, които самите те са снимали. Доста нисък дух. Единият даже вика, дано това не ми е последното видео, че по чудо оцелях.
Руснаците са велки стратези и невероятни воини. Следя, следяLast edited by strol; 29.03.2022, 18:25.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да, дърпат опълченци от Донецк с карабини от 1943 година (без майтап, някои са с такива пушкала) и ги хвърлят в Суми и Чернигов. После бам-бам-бам Има видеа с тези герои, които самите те са снимали. Доста нисък дух. Единият даже вика, дано това не ми е последното видео, че по чудо оцелях.
Руснаците са велки стратези и невероятни воини. Следя, следя
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
Не следиш войната, там където трябва От около седмица, руснаците започнаха да прехвърлят части към източната част и това даде възможност на украинците да тръгнаха напред.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМи ти не следиш ли как върви войната? От 4-5 дни са в настъпление.
А какво стана с 60км. колона, защо така четири седмици това нещо не можа да мърдне на никъде? Защото са много мощни и велики ли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми ти не следиш ли как върви войната? От 4-5 дни са в настъпление. Около Чернигов, Суми и Киев. При Николаев от десетина дена русите отстъпват.
А какво стана с 60км. колона, защо така четири седмици това нещо не можа да мърдне на никъде? Защото са много мощни и велики ли
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
Никъде не са в настъпление пич От няколко дни руснаците прехвърлят части към към източният фронт. Там е фокуса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Понеже ми стана интересно и написах пво киев- ами излезе ми някаква ракетка която си литка насам- натам. отделно че руснаците много бързо давят пво-то и доста отдавна писаха че всички статични точки са поразени. Разбира се най вероятно имат някакви резерви, но колко да са тези резерви
Ииииии нещо още- на колко метра бие бука
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧернигов. Еми да, и в двете "области" украинците са в настъпление
И не само там де.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти си ми от блокираните ама нали тази функция не винаги работи та сега гледам какво си написал.
Да, чети ти какво казва официален Кремъл и вѐрвай
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПонеже ми стана интересно и написах пво киев- ами излезе ми някаква ракетка която си литка насам- натам. отделно че руснаците много бързо давят пво-то и доста отдавна писаха че всички статични точки са поразени. Разбира се най вероятно имат някакви резерви, но колко да са тези резерви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
в отстъпление са не щото ядат пердах, а щото там са си свършили работата. Ти май не разбра, че Путин не иска да превзема Украйна, а целите му са съвсем други и той непрекъснато ги повтаря. Но ти явно не слушаш речите му, а само западните лъжи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти има̀ само два "светли" дена и после па изпадна в пълен несвяст...
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е не така де човека е герой..Само да разбре че руснаците са в Букурещ и ша напълни гащата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКакви килими като ПВО-то около Киев си функционира съвсем добре. Завчера Русия изстреля 70 ракети. Почти всичките свалени от украниското ПВО. Само осем стигат целта си. А само това упражнение на 26-ти март струва на руския данъкоплатец около $500 милиона.
Килими, ама ще има и много ковчези за руските пилоти Пък дали изобщо имат достатъчно обучени пилоти за климите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Споко брато, още не си видял нищо, ще вземеш да получиш инфаркт
Какво ли ще стане ако копейкин вземе власста и вземе че изпрати едногодишно предизвестие на говедарите
Как смятате , дали че го свалят само или ще го думнат направо
- 1 like
Коментар
-
Затова там се изви 60 километрова военна колона, защото не е искал да влиза в Киев И тия тиквуни караха покрай всичко друго и полицейско оборудване за разпръскване на протести. Щото бяха тръгнали на пикник към Киев
А на Путин ти празните приказки са много меродавни и той никога не лъже като дърт...
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениев отстъпление са не щото ядат пердах, а щото там са си свършили работата. Ти май не разбра, че Путин не иска да превзема Украйна, а целите му са съвсем други и той непрекъснато ги повтаря. Но ти явно не слушаш речите му, а само западните лъжи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКлипчето със стрелящите в краката на руснаците украинци е стигнало до ООН и от там са разпоредили на украйна да даде повече информация
- 1 like
Коментар
Коментар