fon на физичен обект ли или на такъв който излъчва сигнал ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнениеДа не се караме. Старлинк е сателитен интернет.
Кимни, ако си съгласна.
Щатската ГПС система, е исъвсем друго. Това, че новите поколения ГПС-системи, използват и интернет за по-лесна триангулация, е трето.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
«19-я ракетная бригада нанесла точный удар ракетой Точка-У по складу ракетно-артиллерийского вооружения ВС РФ в поселке Октябрьское под Белгородом. С этих складов Россия поставляет боеприпасы для убийства украинцев», — пишет (https://www.facebook.com/butusov.yur...60764473963784) украинский журналист Юрий Бутусов.
Съдейки по взрива и разстоянието, 19-та ракетна бригада на ВСУ провеждат ефективни преговори за демилитаризация и денацификация на Русия....http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
това, че не си чувала, не означава, че няма. OneWeb се опитваха да направят същото нещо, но май не е особено ефективно. Ще уточниш ли, какво общо има интернета с конфликта?
Няма какво да уточнявам, военните украинци го ползват много, а какво правят с него всеки сам да си отговори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Лично ,аз не съм чула или чела за нещо подобно на Старлинк, от никой друг. Хубаво ще е да е истина, но си мисля, че е отново пожелание на което да се хващат путинофилите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Мисля, че това не е Белгород в Руската федерация, а украинският Белгород, близо до Одеса - Белгород Днестровский. Дано не съм прав в предположението си, разбира се.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че това не е Белгород в Руската федерация, а украинският Белгород, близо до Одеса - Белгород Днестровский. Дано не съм прав в предположението си, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDury, това са малки спътници и могат да приемат и предават сигнал за интернет, 1024 броя мисля. Той им ги дава, защото нямат никакви комуникации понеже им ги унищожиха руснаците. Безплатно защото това е и реклама, иначе този интернет е 99 долара за месец и може да имаш интернет и в най затънтената точка на Света мисля или такава е идеята. Навремето говореха за безплатен интернет, но как ще го направи безплатен..не е възможно колкото и евтини да са спътниците. Американците въобще не се усещат как с Украйна си правят онова нещо, за което казват че цяло село да се мъчи не може да ти го направи, но можеш да си го причиниш сам.
Какво се случва ? - Китай е в паника, Си Дзи Пин е несменяем вече до живот, там демокрацията в политическата и част е отречена напълно, както и в Русия. Защото те смятат че една смяна на ръководството създава риск от външно вмешателство с последваща държавна катастрофа. Отговора може да бъде само един - настъпва се яко педала на военната машина. Китай ще нападне със сила Европа и ще я унищожи. Защото това ще му гарантира сигурността и няма да нападне никакъв Тайван, Япония или...ще удари Европа.Last edited by Dury; 30.03.2022, 00:04.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че това не е Белгород в Руската федерация, а украинският Белгород, близо до Одеса - Белгород Днестровский. Дано не съм прав в предположението си, разбира се.Last edited by Flanker; 30.03.2022, 00:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Лично ,аз не съм чула или чела за нещо подобно на Старлинк, от никой друг. Хубаво ще е да е истина, но си мисля, че е отново пожелание на което да се хващат путинофилите
Кимни, ако си съгласна.
Щатската ГПС система, е исъвсем друго. Това, че новите поколения ГПС-системи, използват и интернет за по-лесна триангулация, е трето.
Пак кимни, ако си съгласна.
А руснаците, са си направили собствена ГПС система. Не САЩ. Защото от Вашингтон, могат да им манипулират, системите с насочване.
Просто е. ГПС е различно от интернет. Това, че са свързани за да се подпомагат. Не ги прави едно и също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеАко е вярно, крайно време бе да им изнесат войната на тяхна територия, да видят кон боб яде ли и дали е хубаво с тия мечти за Хилядолетния Райх - оп, бе Хилядолетния Трети Рим - м@м@ им нацистка
''Some Sources in Belgorod reported hearing what sounded like a Missile before the Explosion, and some Ukrainian Source are Claiming that the Depot was hit by a Ukrainian Military Fired OTR-21 Tochka-U Ballistic Missile.''
Коментар
-
Dury, това са малки спътници и могат да приемат и предават сигнал за интернет, 1024 броя мисля. Той им ги дава, защото нямат никакви комуникации понеже им ги унищожиха руснаците. Безплатно защото това е и реклама, иначе този интернет е 99 долара за месец и може да имаш интернет и в най затънтената точка на Света мисля или такава е идеята. Навремето говореха за безплатен интернет, но как ще го направи безплатен..не е възможно колкото и евтини да са спътниците. Американците въобще не се усещат как с Украйна си правят онова нещо, за което казват че цяло село да се мъчи не може да ти го направи, но можеш да си го причиниш сам.
Какво се случва ? - Китай е в паника, Си Дзи Пин е несменяем вече до живот, там демокрацията в политическата и част е отречена напълно, както и в Русия. Защото те смятат че една смяна на ръководството създава риск от външно вмешателство с последваща държавна катастрофа. Отговора може да бъде само един - настъпва се яко педала на военната машина. Китай ще нападне със сила Европа и ще я унищожи. Защото това ще му гарантира сигурността и няма да нападне никакъв Тайван, Япония или...ще удари Европа.D.Y.F-091066
Коментар
-
Господарят на Путин се снимал уж в Украйна, само дето в Украйна няма бензиностанции на Роснефт
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Ако е вярно, крайно време бе да им изнесат войната на тяхна територия, да видят кон боб яде ли и дали е хубаво с тия мечти за Хилядолетния Райх - оп, бе Хилядолетния Трети Рим - м@м@ им нацистка
''Some Sources in Belgorod reported hearing what sounded like a Missile before the Explosion, and some Ukrainian Source are Claiming that the Depot was hit by a Ukrainian Military Fired OTR-21 Tochka-U Ballistic Missile.''
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар