If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
То ние сме пътници, какво се занимаване още с другите държави какво правят. Вече почнаха да не си продават стоки за пари, транспорт няма, пари не могат да се превеждат, който каквото вземе го задържа за себе си. Някой от пишещите води ли нормален живот, опитва ли да си изкарва хляба ?
Не знам за какво плачете. На мен заплатата ще ми увеличават / не в БГ, а никак не е малка/ ,наемите ми вървят без никакъв проблем / в БГ / . Не виждам причина да се притеснявам освен лудото джудже, да не натисне "червеното копче" . Хубавото е ,че ако се реши на последното и от него и държавицата му нищо няма да остане, та си мисля, че освен да лае, няма да започне да хапе
То ние сме пътници, какво се занимаване още с другите държави какво правят. Вече почнаха да не си продават стоки за пари, транспорт няма, пари не могат да се превеждат, който каквото вземе го задържа за себе си. Някой от пишещите води ли нормален живот, опитва ли да си изкарва хляба ?
Как тай не могат да си превеждат? Дай бтк адрес да ти пратя за леб.
Бих отворил тема - " Започна ли третата световна война ..? ", но форума достатъчно се разводни.
Аргументи - над 40 държави изпращат военна помощ и поне 10 наемници, за да се бият на страната на Украйна.
Засега срещу 1 държава и малко интернационалисти...
Харчете си парите, радвайте се на децата, ....те си жените като за последно и се молете джуджето да не загуби, че ще му остане само червеното копче....
То е загубило вече, силите му стигат да се саморазправя с тези, които са го излъгали, че го чакат с цветя и ябълки в Украйна. Тез дет го подържат като обеднят, ще го сменят.
То ние сме пътници, какво се занимавате още с другите държави какво правят. Вече почнаха да не си продават стоки за пари, транспорт няма, пари не могат да се превеждат, който каквото вземе го задържа за себе си. Някой от пишещите води ли нормален живот, опитва ли да си изкарва хляба ?
В договора пише сметка в усд (или евро) по сметка на Газпром в Ситибанк Ню Йорк. Тази сметка обаче е блокирана и всеки трансфер до тази сметка се връща обратно, тва е.
Бих отворил тема - " Започна ли третата световна война ..? ", но форума достатъчно се разводни.
Аргументи - над 40 държави изпращат военна помощ и поне 10 наемници, за да се бият на страната на Украйна.
Засега срещу 1 държава и малко интернационалисти...
Харчете си парите, радвайте се на децата, ....те си жените като за последно и се молете джуджето да не загуби, че ще му остане само червеното копче....
Ейй собствената му армия вече не ебава джуджето - Оно в ефир рече да не се напада Азовсталь, пък шапкарите обявиха вчера "решаващ щурм"
днес сутринта украинците пращат видео от там.... тишина Слава героям!
Няма нищо по-лесно от това да се превземе Мариупол. Руснаците са го правили десетки пъти последните два месеца.
Коментар