Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМолим ватенките да обяснят логиката
"Пенсионер был задержан в Москве за плакаты в поддержку Путина и ФСБ" https://censor.net/ua/p3338392
сила есть- ума не нада
- 1 like
Коментар
-
Молим ватенките да обяснят логиката
"Пенсионер был задержан в Москве за плакаты в поддержку Путина и ФСБ" https://censor.net/ua/p3338392
- 1 like
Коментар
-
И целенасочено таргетират цивилни. Z-фашистка работа.
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Не ги бомбандират с авиобомби, само с крилати ракети и Град-ове
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
Украинското ПВО е изчистено в много голяма степен, останали са малко батареи на Бук и много ПЗРК и МЗА. Получават сериозна помощ от приятел, което им позволява и да хапят болезнено. Градовете не са им цел на руснаците - никой не е тръгнал да ги бомбардира. Самолети - не знам дали са малко, ама няколкостотин все ще се намерят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това за топките беше майтап. Онова дебелото ще ходи на съд в Украйна. Убил е цивилен след като се е пльоснол но земята с парашута. Такива ми ти работи. Не е лесно и не е fun да си путински пилот.
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Няма как да има, понеже дъртите ви щайги мн лесно падат. Пилотите пък ( ако успеят да катапултират) остават без мъде. Бая топки се искат да летиш над Украйна в буквалния смисъл.
Коментар
-
Утре започва строежа на Плаващият терминал за втечнен природен газ в Александруполис. Значи можело. Когато Газпром не дава подкупи на шепа национални предатели у нас.
https://www.standartnews.com/biznes/...ie-491696.html
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Това е само по една единствена причина- украинското ПВО работи, а и на руснаците им останаха малко самолети и си ги пазят, а и летците ги е страх
- 1 like
Коментар
-
Така е - няма бомбени килими по украинските градове.Last edited by better; 02.05.2022, 18:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е - няма бомбени килими по украинските градове.
Това е само по една единствена причина- украинското ПВО работи, а и на руснаците им останаха малко самолети и си ги пазят, а и летците ги е страх
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОстави тези параноидни мисли.
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСамо да ти кажа, че войната в Украйна по нищо не прилича на Виетнамската война.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Остави тези параноидни мисли. Само да ти кажа, че войната в Украйна по нищо не прилича на Виетнамската война.
Единственият, който инсинуира си ти. Най-вероятно поради неразбиране на елементарен текст. Не ти е за пръв път, де. Не знам защо предходният отговор на подобен флейм е определен от Анди11, като заяждане, но явно има потребители, които се ползват с модераторска протекция. Не е лошо да ги напишете кои са.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На Садам ВЪРНАХА ЛИ ГИ, на кадафи ВЪРНАХА ЛИ ги, на венецуелския МАДУРУ ли беше върнаха ли ги?
България има няколко тона "жилязу" - НИКОГА НЯМА ДА ГО ВИДИМ и Ф16 няма да видим.
ЗАСЯГА МЕ И ОЩЕ КАК - аз с КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ, още по малко да съм ортак.
СЪС ФАШИСТИ СЪЩО
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някои хора не следят какво се случва или по-скоро четат само там, където пише това, което ще им хареса.
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеВсеки ден има взривове и пожари в раша във военни заводи, институти, нефтобази или жп съоръжения,
ако в приграничните райони може да се мисли за диверсии, във вътрешността е озадачително
- 1 like
Коментар
-
Да, намерих го.
https://www.perm.kp.ru/daily/27387/4581593/
Не им е за пръв път, както изглежда - и миналата година е имало инциденти, преди това - пак.
ако в приграничните райони може да се мисли за диверсии, във вътрешността е озадачително
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар