IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• satz, то нападението беше най голямата глупост която руснаците са се вързвали да направят някога. Аз още се чудя. По добре да им бяха дали някой долар и те сами щяха да се предадат, то още не е късно де. Ако им предложат 100 милиарда в кеш за дроновете и другото високотехнологично подарък, да не мислиш че няма да им го дадат, дори един кючек ще ударят да го отпразнуват накрая.
    D.Y.F-091066

Коментар

• После на тях им беше позволено в бившия соц.лагер да произвеждат автомобили, лекия автомобил който произвеждаха беше ЗАЗ - сделано в УССР. Това бе пародията на автомобил в бившия соц.лагер, никога не е бил с ред като Ладите и Волгите, защото бе чуплив безобразно, ДВГ издържа 30 000км без ремонт на първите им Зазки, това по заводски данни съм го чел навремето, помня много добре. На нас не ни позволяваха да правим автомобили, както и сега, трябва да сме пазар все на големите индустрии. Ние произвеждахме части, българските части - Сделано в Болгарии, бяха страшно здрави не мърдат и не дефектират, като вечни стартери и генератори, Сделано в СССР се изхабява, защото ги имаше и вариант произведени в Русия за които не мога да кажа че не бяха здрави, но българското е още по здраво. Та толкова какво става от тях. Според мен ако някой ги превземе и дръпнат напред, трябва да му целуват и ръцете и краката с които е отишъл при тях. Е намериха този човек който явно не добре с раздъдъка Байдън да им върже. ЗАЩО ПРЕДИ ТОВА НЕ УСПЯХА ДА ВЪРЖАТ ТРЪМП ЗА СЪЩОТО НЕЩО ? Защото той е с акъла си явно.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ние хубаво ще заложим, ама кой ще заложи отсреща? Скъсаните мурзилски задници ли? Че нали след войната ще са по-бедни и от сега?
        Аз ще заложа.

Коментар

• better, не знам но аз имам поглед върху един дребен бизнес в интернет, дребен но преди се продаваха изделия за по 1000 евро на ден от тези които са най напред, немски производители. По едно време се появиха някакви украинци, преди това частите понеже не са оригинални но са за предимно японски устройства , НИКОЙ не е лъгал че е намерил японски части и ги продава. А се конкурират и конкуренцията е жестока - 1000 евро на ден са продажбите на първите както казах и печалбата е поне 70% от тези пари ако си ги произвеждат сами. В Америка едно младо момче и приятелката му произвеждаха такива неща, явно в къщата си, там може и 3000 на ден оборот, но нещо стана и на този сайт пишеха че къщата им се запалила, имаше снимка и търсеха хора които да им помогнат. Та мисълта ми бе - никой не си е позволявал да лъже,, единственно тези украинци, а това е лъжа която веднага лъсва, защото хората които ползват такива части са прилично грамотни и знаят че оригинални японски части просто в Япония не се произвеждат в тези времена дори една бройка. Една фалшива фактура, писано на японски и подписи, цена в йени, на сайта им - чудо. Това са много хора от държави от целия Свят, има и азиатци предлагат от супер бедни държави и никой не си е позволил да лъже и да прави другите на прости.
          Last edited by supertrader; 15.05.2022, 21:17.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Money, във Варна има много, чист руски говорят..те не знаят този така наречен украински език. Преди ми беше направило впечатление, някой сайт на украински с латинските и - та. Стартираща търговия, седмина и го обръщат на руски защото търговията не върви, само цените в гривни и по това се разбира вече че е украински. Намери сайтове за търговия на украински ? - Няма.
            Тезата, че в Украйна е забранено да се говори на руски издиша - украинците просто незнаят украински.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Напълно възможно е да е рускиня. Няма украински акцент и ни нарича “цигани”, което е много типично за руснаците. Като ни спряха газа видях няколко коментара в соц медиите, че на циганите и без това не им трабва газ. Същото за нас съм го чувал и преди.

Между другото тва "цигани", го скандираха срещу националния ни отбор по футбол в Армения. Кой ли ги е подучил?

Коментар

• Money, във Варна има много, чист руски говорят..те не знаят този така наречен украински език. Преди ми беше направило впечатление, някой сайт на украински с латинските и - та. Стартираща търговия, седмина и го обръщат на руски защото търговията не върви, само цените в гривни и по това се разбира вече че е украински. Намери сайтове за търговия на украински ? - Няма.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи..

Ние хубаво ще заложим, ама кой ще заложи отсреща?
                  Last edited by keep_calm; 15.05.2022, 22:05.

Коментар

• А между другото в Сирия и сега около една трета от територията не е под контрола на Асад и руснаците. Така, че тази война там все още не е успех.

Успех може би само от гледна точка, че режимът на Асад не е паднал.

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Руснаците в Сирия почти не са влизали в битка, освен с артилерия, ракети и авиация. Техни пехотни часто почти не са се били там, с изключение на наемници от частни фирми, като Вагнер и други. Но дори те въоръжени с руски превозни средства бяха пометени от кюрдите, когато в един момент бяха опитали да вземат контрол срещу тях и около 300 бяха убити.

Коментар

• Напълно възможно е да е рускиня. Няма украински акцент и ни нарича “цигани”, което е много типично за руснаците. Като ни спряха газа видях няколко коментара в соц медиите, че на циганите и без това не им трабва газ. Същото за нас съм го чувал и преди.

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                      Дреболии. Фокусирай голямата картина.

Мнението на “тетка Грета” е нипричем в случая, а и тя говори на руски. Не изключвам да е фейк. Ако не е пак няма проблем. Тетка Грета да смени приемащата държава и толкоз. Няма драма. Всяка “тетка Грета” има право на мнение

Коментар

Ма ти откъде имаш информация?Аз досега по нашите телевизии нищо от Русия не съм чъл само тъпа пропаганда.Все едно сме 1941г и после кой ми напълни гащите и защо Дядо Иван пак дойде...
                        Не зная кой чете и слуша пропаганда и гледа Алфа телевизия и чете Труд и Блиц, вместо да следи движенията на частите по фронта или поне да погледне картата на бойните действия.
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

...Казвал съм ви много пъти като сте такива разбирачи заложете 100000 евро и кажеъе кога Запада ще победи...Зимъска като останеш на тъмно и студено ще видиш кой е победил
                          Много пъти сте написали и че няма добрите руснаци да нападнат, как да ви приема някой на сериозно? (поне едно "въх не познах" да бяхте драснали)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                            Един любезен коментар на една украинка за българите.

https://youtube.com/watch?v=2s47_KWyNdg&feature=share
                            Дреболии. Фокусирай голямата картина.

Мнението на “тетка Грета” е нипричем в случая, а и тя говори на руски. Не изключвам да е фейк. Ако не е пак няма проблем. Тетка Грета да смени приемащата държава и толкоз. Няма драма. Всяка “тетка Грета” има право на мнение
                            Last edited by Selena; 15.05.2022, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

США помогут Финляндии и Швеции, если орки на них нападут до вступления в НАТО, сообщили в Пентагоне
                              Естествено, позволиха присвояването на Крим, но това е "тотал" нито сантиметър повече към Европа! Путлер е убиец!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И Русия свърши... оръжията, хората, парите, имиджа....
                                Click image for larger version

Name:	photo_2022-05-15_17-27-15.jpg
Views:	1
Size:	70.7 КБ
ID:	3922945

Коментар

Working...
                                X