IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• national power, за 30 години руските олигарси - олигофрени са оставяли повече от половината пари от износ на суровини от Русия в западните банки по личните си сметки там. Смятай за какви трилиони става въпрос - десятка минимум. Сега като им блокират парите такива трилиони не се блокират , а тях ги има, тези пари съществуват някъде.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Запада открадна поне един трилион от Русия и руснаците....Това са крадци най долни крадци но накрая ще си платят.Аз нямам никакво съмнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        И аз не разбрах кой ще залага и каква ще е гаранцията, че ще се плати?!
        Аз залагам.Колко по ясно да го напиша?

Коментар

• При положение, че Русия губи и се разпада защо ни е на нас оръжие. Няма да има вече враг. С кого ще се стреляме. Че и целия ни континент с обърната ориентация.
          Нещо ни лъжат май май.

Коментар

• Gerasim_Burgaski, фейк ама всичките паднали по гръб, като е прострелян в гърба не пада на гръб човека.
            D.Y.F-091066

Коментар

• И аз не разбрах кой ще залага и каква ще е гаранцията, че ще се плати?!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• [QUOTE=satz;n3922948]
                Много пъти сте написали и че няма добрите руснаци да нападнат, как да ви приема някой на сериозно? (поне едно "въх не познах" да бяхте драснали)

В Русия 49% нямат вътрешни тоалетни, 38% - течаща вода, 50% - газ, но 108 олигарха притежават 95% от националното богатство.
                Last edited by keep_calm; 15.05.2022, 22:02. Причина: Не товарете темата с излишно графично съдържание - особено, когато е цитат на вече съществуващ пост

Коментар

• А китайците на които тази война им бърка бизнеса и още как, могат да извадят 5 пъти по голяма сума и ще спечелят от това защото на тях това нещо че се обърка Света им струва повече от половин трилион.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Путин - Еврообединител:
                    можем да го наричаме "Владимир Путин - Еврообединител":
                    1. КОНСОЛИДИРА НАТО по начин, невиждан от основаването на организацията през април 1949 г. досега - не само възстанови скъсаната от Тръмп връзка на САЩ със съюзниците в Северноатлантическия пакт и с ЕС, но направи абсолютно немислимото - накара вечно неутралните негови съседи Финландия и Швеция да кандидатстват за членки в НАТО и така да увеличи сухопътната си граница с военния съюз с още 1300 км.
                    НАТО никога в своята история не е била толкова обединена и подкрепяща нападната от руснаците страна - нито през съветското нахлуване в Унгария през 1956 г., нито при онова срамно и предложено от Тодор Живков нахлуване в Чехословакия през 1968 г., нито при падането на Берлинската стена.
                    НАТО не действа като военен съюз по този начин дори при нахлуването на Саддам в Кувейт с аргументи, сходни на тези на Путин за Украйна.
                    2. ОБЕДИНИ ПО НЕВИЖДАН ДОСЕГА НАЧИН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
                    Европейският съюз действа за пръв път в своята история толкова категорично и в невиждано досега съгласие.
                    Толкова сурови санкции не е имало срещу нито една държава в последните 30 години.
                    Дори срещу диктатора Саддам Хюсейн и срещу лудите аятолласи в Иран санкциите бяха по-меки.
                    3. ИЗОБЛИЧИ ОКОНЧАТЕЛНО РУСОФИЛА БОЙКО БОРИСОВ
                    Всички в България разбраха защо Бойко Борисов с такова усърдие построи само за две години "РУСКИ ПОТОК" с 3 000 000 000 лева български държавни пари, докато за 3 мандата в 11 години управление не успя съвсем умишлено да завърши газовата връзка с Гърция.
                    Впрочем, така лъсна и още нещо - за 11 години в три мандата Борисов не построи нито една магистрала от начало докрай, а тук руснаците за две години с нашите пари построиха няколкостотин километра сложна газова инфраструктура.
                    4. ОБЕДИНИ ПП БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН НАЧИН УКРАИНСКИЯ НАРОД вътрешно, а и с другите славянски народи.
                    Полша, Чехия, Словакия и дори България (въпреки Стефан Янев и Корупция Нинова) обявиха безпрецедентна подкрепа за Украйна, а освен това затвориха и въздушното си пространство за руски самолети.
                    6. СПРЯ ГАЗПРОМ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ като предизвика дори ултракорумпираните ФИФА и УЕФА да изхвърлят не само националния отбор на Русия, но и клубните отбори от всички турнири на двете футболни асоциации. Нещо повече, свръхкорумпираната УЕФА прекрати изключително лукративния си спонсорски договор с ГАЗПРОМ, за който търпеше множество критики.
                    Германският футболен отбор Шалке 04 скъса с основния си спонсор Газпром и това предизвика президента на "кръвния враг", както гласи клишето, Борусия Дортмунд да заяви, че ще помогне на вечния си съперник, защото е показал гръбнак.
                    В резултат на решенията на ФИФА и УЕФА Русия няма да може да участва в баражите за световното първенство по футбол в Катар, а Спартак Москва е изхвърлен от Лига Европа и няма да може да изиграе мачовете си с RB Leipzig. Именно футболът беше последното спортно убежище, където все още руснаците можеха да си чуят химна.
                    Е, вече и това го няма.
                    7. УВЕЛИЧИ БЮДЖЕТИТЕ ЗА ОТБРАНА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ
                    като доведе Германия до увеличаване на военния си бюджет до 2% от БВП и Швеция до даряване на противотанкови оръдия.
                    И двете държави след Втората световна война разчитат на производство и силна икономика, а не на въоръжаване до зъби.
                    8. НЕУТРАЛИЗИРА НЕУТРАЛИТЕТА НА ШВЕЙЦАРИЯ
                    Без съмнение НАЙ-ЛЮБИМО ми е постижението на Путин, с което надминава дори Хитлен:
                    Запазилата неутралитет и при двете световни войни ШВЕЙЦАРИЯ за пръв път го наруши и ВЗЕ НЕДВУСМИСЛЕНО СТРАНАТА НА УКРАЙНА, включвайки се в санкциите срещу Русия.
                    Невероятен стратег, велик тактик, изключителен

Коментар

• satz, то нападението беше най голямата глупост която руснаците са се вързвали да направят някога. Аз още се чудя. По добре да им бяха дали някой долар и те сами щяха да се предадат, то още не е късно де. Ако им предложат 100 милиарда в кеш за дроновете и другото високотехнологично подарък, да не мислиш че няма да им го дадат, дори един кючек ще ударят да го отпразнуват накрая.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• После на тях им беше позволено в бившия соц.лагер да произвеждат автомобили, лекия автомобил който произвеждаха беше ЗАЗ - сделано в УССР. Това бе пародията на автомобил в бившия соц.лагер, никога не е бил с ред като Ладите и Волгите, защото бе чуплив безобразно, ДВГ издържа 30 000км без ремонт на първите им Зазки, това по заводски данни съм го чел навремето, помня много добре. На нас не ни позволяваха да правим автомобили, както и сега, трябва да сме пазар все на големите индустрии. Ние произвеждахме части, българските части - Сделано в Болгарии, бяха страшно здрави не мърдат и не дефектират, като вечни стартери и генератори, Сделано в СССР се изхабява, защото ги имаше и вариант произведени в Русия за които не мога да кажа че не бяха здрави, но българското е още по здраво. Та толкова какво става от тях. Според мен ако някой ги превземе и дръпнат напред, трябва да му целуват и ръцете и краката с които е отишъл при тях. Е намериха този човек който явно не добре с раздъдъка Байдън да им върже. ЗАЩО ПРЕДИ ТОВА НЕ УСПЯХА ДА ВЪРЖАТ ТРЪМП ЗА СЪЩОТО НЕЩО ? Защото той е с акъла си явно.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ние хубаво ще заложим, ама кой ще заложи отсреща? Скъсаните мурзилски задници ли? Че нали след войната ще са по-бедни и от сега?
                          Аз ще заложа.

Коментар

• better, не знам но аз имам поглед върху един дребен бизнес в интернет, дребен но преди се продаваха изделия за по 1000 евро на ден от тези които са най напред, немски производители. По едно време се появиха някакви украинци, преди това частите понеже не са оригинални но са за предимно японски устройства , НИКОЙ не е лъгал че е намерил японски части и ги продава. А се конкурират и конкуренцията е жестока - 1000 евро на ден са продажбите на първите както казах и печалбата е поне 70% от тези пари ако си ги произвеждат сами. В Америка едно младо момче и приятелката му произвеждаха такива неща, явно в къщата си, там може и 3000 на ден оборот, но нещо стана и на този сайт пишеха че къщата им се запалила, имаше снимка и търсеха хора които да им помогнат. Та мисълта ми бе - никой не си е позволявал да лъже,, единственно тези украинци, а това е лъжа която веднага лъсва, защото хората които ползват такива части са прилично грамотни и знаят че оригинални японски части просто в Япония не се произвеждат в тези времена дори една бройка. Една фалшива фактура, писано на японски и подписи, цена в йени, на сайта им - чудо. Това са много хора от държави от целия Свят, има и азиатци предлагат от супер бедни държави и никой не си е позволил да лъже и да прави другите на прости.
                            Last edited by supertrader; 15.05.2022, 21:17.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Money, във Варна има много, чист руски говорят..те не знаят този така наречен украински език. Преди ми беше направило впечатление, някой сайт на украински с латинските и - та. Стартираща търговия, седмина и го обръщат на руски защото търговията не върви, само цените в гривни и по това се разбира вече че е украински. Намери сайтове за търговия на украински ? - Няма.
                              Тезата, че в Украйна е забранено да се говори на руски издиша - украинците просто незнаят украински.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                                Напълно възможно е да е рускиня. Няма украински акцент и ни нарича “цигани”, което е много типично за руснаците. Като ни спряха газа видях няколко коментара в соц медиите, че на циганите и без това не им трабва газ. Същото за нас съм го чувал и преди.

Между другото тва "цигани", го скандираха срещу националния ни отбор по футбол в Армения. Кой ли ги е подучил?

Коментар

Working...
                                X