бай Митьо, не трябва да четеш говорит Москва, Дойче веле и Вашингтон пост, вредно е. Ти от големите за България какво хубаво очакваш да направят, ами освен да ни поробят друго май не може. Прочете ли като написах - правилата на този етап са , или ти поробваш или теб те поробват, забрави че ще ти се случи нещо друго с тях.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да не говорим, че ние открай време плащаме скъп газ въпреки (или благодарение) на корупционните схеми, които финансираха 5-тата колона у нас в последните години
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... Разводняването не види до отговори - кво ти пука??? Ей това ми е интересно? Кво спечели от войните в Сирия, Либия, Ирак, Чечня, Босна или сега? Интересно ми е - светът стана по-добър ли, какво?
На мен лично ми пука около мен да има повече средна класа хора. Путлер работи за точно обратното.
Тя и блондинката иска някъде другаде - не на околосветско
пп
пука ми да живеем в свят в който, еднолично човече да не може да започва война - надявам се путлер да е последния такъв боклук. Ти искаш ли свят в който някой еднолично праща стотици хиляди на смърт?Last edited by satz; 31.05.2022, 18:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Вярно ли само с войска трябва да са тук? Коя е най-голямата фирма в България не плащаща данък печалба десетки години?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Че спечелих бас трябва да ме е срам??? Мизантропски го караш, плащаш скъпо, кефи те, защо пишеш в темата като не ти дреме
да си ме видял да пиша в темата досега, за разлика от една торба клакьори? Разводняването не види до отговори - кво ти пука??? Ей това ми е интересно? Кво спечели от войните в Сирия, Либия, Ирак, Чечня, Босна или сега? Интересно ми е - светът стана по-добър ли, какво?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеХората, пътуващи обратно в Киев, спират, за да направят снимки с унищожен руски танк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеУкраинската победа е неизбежна и мача се доиграва. Вече има първи индикации, че Русия почва бавно да губи контрола над Беларус.
Идват интересни времена.
С последното съм съгласен.
Идват интересни времена.
Еврогейската икономика - на колене заради скъп газ, петрол, торове...
Глад на юг от нас. Милиони бежанци се отправят към Европа и почват да я оправят.
На Русия и писва да се ебават санкционно с нея и праска ТОТАЛНИ контрасанкции.
Включително не дава части и гориво за руските АЕЦ в източна Европа. Режим на тока.
Настъпва мечнания еврогейски рай.Last edited by 77; 31.05.2022, 20:29.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Хората, пътуващи обратно в Киев, спират, за да направят снимки с унищожен руски танк.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедай пак, че не те разбрах - същите опорки като с грипа. Там засрами ли се от себе си, или още вярваш в китайската чума. Мен ме интересува само България и толкова
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ как ще стигнат до България - ще прескочат Румъния или директно през Турция? Щото ракетите им и сега могат да си ни бомбят, ако искат. Та какво се променя със сегашната ситуация?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ как ще стигнат до България - ще прескочат Румъния или директно през Турция? Щото ракетите им и сега могат да си ни бомбят, ако искат. Та какво се променя със сегашната ситуация?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСам сте написали какво ви дреме... Който не му дреме, по принцип плаща най-скъпо и пряко и преносно.
Да знам има такива хора - обичат да плащат скъпо. факт.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКаква война да обяви Русия, влязоха си като у тях и не било военна операция, а било война. При война другата страна те чака на границата и от там те подпуква, защото нарушаваш териториалната и цялост, нямаш място отвъд границата и с танкове и пушки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И как ще стигнат до България - ще прескочат Румъния или директно през Турция? Щото ракетите им и сега могат да си ни бомбят, ако искат. Та какво се променя със сегашната ситуация?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМога ли да запитам зашитниците на едните или другите в конфликта - а на вас какво ви пука? Мен не ми дреме нито за едните, нито за другите. искам евтини енергоносители и също не ми дреме откъде ще дойдат. Време е Европа да се събуди, това със жу су и -то се изтърка здраво и не е от полза за никого. А дали украинците ще разбият руснаците, или руснаците ще разбият украинците, ми е все тая.
Та кажете на вас какво ви дреме, ако предположим, че не е плащането в центове/копейки на пост? И, моля, не ми отговаряйте с онези заучени лафчета на един изпаднал германец, дето като дошли за комунистите, на него не му дремело, щото не бил комунист, като дошли нацитата за евреите, на него не му дремело, щото не е евреин, пък като дошли за него, нямало на кого да му дреме за него. Нито Русия, нито Украйна е в ЕС, така че да се оправят помежду си и точка!
Да знам, има такива хора - обичат да плащат скъпо. факт.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар