Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Байдън неслучайно се срещна с арабина. Вероятно му е припомнил защо евреите на са изравнили мека със земята, а намека за дисидентите го разбирам като пряко предупреждение за 'арабска пролет' в случай, че се заиграе с путин. Ще стане ясно идните седмици месеци по обемите петрол, които ще започнат да помпат арабелите. Комбинацията високи лихви, край на летния сезон, орязани доходи + рецесия в САЩ и ЕС неиминуемо ще доведат до спад в цените на петрола, а ако арабелите помпат повече цените направо ще ударят дъното ( китай е силно вероятно зимата да е в масови локдауни с тяхната нулева ковид толерантност).
Каквото и да си говорим русия без приходи от петрол и газ ще гризе яко дървото и няма как да си издържа хем огромната държавна машина хем да прави оръжия и да харчи стотици милиони на ден за 'специалната 3(ста) дневна операция'
ще поживеем ще видимтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпоред мен честни украинци казват, че след 2015 стандарта им пада с 50%. Но както им предлагат 530милиарда, луди са да не са спрели войната. С такива инвестиции излитат в космоса.Те ходят гастарбайтери в Полша и работят за половината заплати на поляците.Това им е плюса след Майдана. Украйна е на един договор за мир, да се разберат с руснаците бързо и да получат парите и стават новия Китай по икономически ръст. Дори си мисля че трябва да завържем икономически връзки с тях, но не ми изглеждат прагматични въобще, поне Зе постоянно пее едни и същи..Не са хора които да се стегнат да дръпнат напред. Ядрото на Европа е съвсем друго нещо, започне ли да се развиделява точно на другия ден ще са с по едно гърди напред на ден. Но те са цивилизация. Много наивни тези украинци, хич не ловят радио Байрактар...Ердоган от всяка ситуация все някое плюсче си докарва.
- 4 Харесвания
Коментар
-
разбира се, че има
нарича се с така омразната от всички така наречени русофили-субсидия
след двете чеченски войни го приложиха в грозни и видяха, че може да има ефект. защо да ги разрушават със скъпи бонби, след като могат да ги купят с омразни империалистически гущери
итс алл фор дъ мъни
в чечня прораби
в крим проработи
помислиха, че и в украйна ще проработи.., но се оказа, че нямат толко пари
кой квото и да говори, винаги става въпрос за пари
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Няма Русия заслуга за по-високият стандарт в Крим, ако изобщо е така, че обикновено ти си шляпаш наизуст.
Русия си е чиста проба бандитска държава. В нея няма как да просперират честните хора...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСпоред мен честни украинци казват, че след 2015 стандарта им пада с 50%. Но както им предлагат 530милиарда, луди са да не са спрели войната. С такива инвестиции излитат в космоса.Те ходят гастарбайтери в Полша и работят за половината заплати на поляците.Това им е плюса след Майдана. Украйна е на един договор за мир, да се разберат с руснаците бързо и да получат парите и стават новия Китай по икономически ръст. Дори си мисля че трябва да завържем икономически връзки с тях, но не ми изглеждат прагматични въобще, поне Зе постоянно пее едни и същи..Не са хора които да се стегнат да дръпнат напред. Ядрото на Европа е съвсем друго нещо, започне ли да се развиделява точно на другия ден ще са с по едно гърди напред на ден. Но те са цивилизация. Много наивни тези украинци, хич не ловят радио Байрактар...Ердоган от всяка ситуация все някое плюсче си докарва.
Да ви припомням ли за нотр дам. Френските милиардери обещаха 2млрд (по спомен) не дадоха НИЩО - НУЛА ВЕНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
В Украйна, сега стандартът едва ли точно се повишава, нале.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Аз също съм нормален но, чак дотам, не драматизирам. Откъде тез тежки мисли у вас?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Да там ги държат на сила, продаваш си имота и отиваш на хубаво в Украйна, никой не ги спира, но те си стоят пък в Крим на по високия стандарт на живот.
Русия си е чиста проба бандитска държава. В нея няма как да просперират честните хора...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Да там ги държат на сила, продаваш си имота и отиваш на хубаво в Украйна, никой не ги спира, но те си стоят пък в Крим на по високия стандарт на живот.
Коментар
-
За теб ако е по-лошо, за нормалните хора не е....кой иска да живее в концлагер...
Коментар
-
За теб ако е по-лошо, за нормалните хора не е....кой иска да живее в концлагер...D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
И какво се оказа? Че може да е и много по-зле?
- Ама разбира се,кой ти спори. Може. И натам теглят, някои. Само си представи, ако Крим не беше руски, сега, и за него да воюват. Кога ще пораснете?
Коментар
-
То и по време на бай Тошо беше така....за 97%. Пък после какво се оказа.
Сега, ти ако си си свикнал още от тогава, аз не съм
- Ама разбира се,кой ти спори. Може. И натам теглят, някои. Само си представи, ако Крим не беше руски, сега, и за него да воюват. Кога ще пораснете?
Коментар
-
Имаше ли референдум?
- Имаше.
Имаше ли над 80% активност?
- Имаше.
Гласуваха ли 97% ЗА ?
- Гласуваха.
Е ли правото на самоопределяне едно от висшите човешки права?
- Е.
В съгласие или в нарушение на Конституцията на РСФСР , Никита Хрушчов, украинец, "подари" Крим на УССР?
- В нарушение.
Значи, ти си говори, имаш право. Фактите, обаче, не можеш да промениш. Накратко,
- Свиквай.
Сега, ти ако си си свикнал още от тогава, аз не съм
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар