Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?
ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Само Митрофанова му пречи на пълното щастие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
А ти кой беше?
Поредния анонимен борец за прокарване на руската 'демокрация' в РБ.
- 3 Харесвания
Коментар
-
А ти кой беше?
Коментар
-
ти като видиш за подводния ракетоносец и спираш да четеш
казвам ти, че вероятно не само русите, а и западът не са подготвени за мащаба на тази война - та в този ред на мисли може да са казали ще ви дадем 1000 оръдия и тн и тн, но едно е да ги имаш на склад , а съвсем друго е да ги произведеш
вероятно всеки си пази резервите и не бърза да си измете складовете, защото после като се обади в Локхийд Мартин примерно е силно вероятно да получи отговор - зарити сме с поръчки записани сте и след 6 месеца ще ви кажем кога почваме...
Ето, наистина ги разбираш нещата.
Коментар
-
Помниш ли как Москва беше супер адекватен ракетоносец, подготвен да отговори на всякакви атаки ?
Сега е подготвен, но на дъното.
В същия ред на мисли, западните държави е силно вероятно да нямат готови за пращане тези комплекси, които обещават щедро - те и да ги имат на въоръжение, после трябва да запълнят тези бройки. Оръжието е скъпо нещо и никой не го произвежда така да си стои... освен севернокорейците може би..
САЩ има да 'пести' и за Тайван.. даде ли всичко веднага на Украйна ще бъде като покана за Китайците да си вземат своето. Въобще нещата са мътни, а войната в Украйна е една огромна логистична задача за всички ангажирани страни.
Та, Мао му бил рекъл:
- Ние имаме да умрат и да останат. ВИЕ имате ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеБезумни и леснопровереми. Щото историята с анонимния "приятел от Беларус" няма как да я опроверга с факти.
Last edited by X_Y; 27.06.2022, 15:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз ти обяснявам принципни неща, ти ми обясняваш за ракетоносец. Колективния запад е обещал почти 2 пъти бюджета на украйна за помощ, а какво е дал??? Немците поне казват ние ще ви дадем 5000 каски. Французите дали 30% от оръдията си- дали 6 бройки, руснаците пленили 2 бройки- установките цезар, и от уралвагонмаш пишат писмо на бабоебеца- благодарим много, прати още
Аз писах че в украйна и за парижката света богородица много се обещава, но малко се дава- а бе циганска сватба
казвам ти, че вероятно не само русите, а и западът не са подготвени за мащаба на тази война - та в този ред на мисли може да са казали ще ви дадем 1000 оръдия и тн и тн, но едно е да ги имаш на склад , а съвсем друго е да ги произведеш
вероятно всеки си пази резервите и не бърза да си измете складовете, защото после като се обади в Локхийд Мартин примерно е силно вероятно да получи отговор - зарити сме с поръчки записани сте и след 6 месеца ще ви кажем кога почваме...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Че си трол спор нямаКажи само ЕДНА банка в Русия от която можеш да си изтеглиш валутния влог във валута или да си купиш валута??? НЯМА такава- следователно курсът не е пазарен и съответно е НЕРЕАЛЕН.
Last edited by X_Y; 27.06.2022, 15:55.
Коментар
-
Че си трол спор нямаКажи само ЕДНА банка в Русия от която можеш да си изтеглиш валутния влог във валута или да си купиш валута??? НЯМА такава- следователно курсът не е пазарен и съответно е НЕРЕАЛЕН.
Избери си. Списък на всички банки в Русия. Няма ни една, в която да не можеш.
Наистина ви е многа ниско нивото.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това твоят "приятел от Беларус" ли ти го каза? После да не питаш и ти като Бертрам, "ама защо да съм трол". Жалко, че немците не те четат, че да спестят малко, като ползват за обмен твоя курс на черно. Ще ни кажеш ли и истинската цена на доматите, че на пазара все ме карат да им плащам по някакъв техен "фиксиран курс".Кажи само ЕДНА банка в Русия от която можеш да си изтеглиш валутния влог във валута или да си купиш валута??? НЯМА такава- следователно курсът не е пазарен и съответно е НЕРЕАЛЕН.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар