IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не знам каво ми джейкаш, но понеже цитираш мен да ти кажа - не не съм доволен от нашата демокрация, защото все още е пълни с комплексари, които припадат по рускии мир. хора без достойнство и чест, за които правото е на по-силния и без партия майка се чустват сираци.

ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.
    Ето, сам ми казваш че, което е у нас, също не става. А руският олигархичен модел, си е руски проблем. Лошото е че, скачайки срещу тях, загърбваме нашите тук, и они си вършеят у нас, необезпокоявани от нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?
      не знам каво ми джейкаш, но понеже цитираш мен да ти кажа - не не съм доволен от нашата демокрация, защото все още е пълни с комплексари, които припадат по рускии мир. хора без достойнство и чест, за които правото е на по-силния и без партия майка се чустват сираци.

ДС и производните и структури години наред ни дърпат към руския олигархичен модел и ако тебе Боко, Доган, Пеевски , Копейкин, Янев и тн и тн и тн хора те карат да се чустваш добре - мен ме дразнят.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Само Митрофанова му пречи на пълното щастие.
        И мен ме дразни Митрофанова. И? Ами нищо, тя не е мой посланик, че аз да я отзовавам.

Коментар

• За дефолта.
          Министерство финансов России полностью исполнило обязательства по выплате купонного дохода по еврооблигациям с погашением в 2026 и 2036 гг. на сумму 26,5 млн евро, однако международные расчетно-клиринговые системы не довели средства до инвесторов...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Джейка, ти доволен ли си, как се развиваме ние, с нашата си, "европейска Демокрация"? Ама честно?
            Само Митрофанова му пречи на пълното щастие.

Коментар

А ти кой беше?
              Поредния анонимен борец за прокарване на руската 'демокрация' в РБ.

Коментар

А ти кой беше?
                Аз всъщност ти помагам да не се излагаш съвсем. Те сега ти дадох възможност да се дисасоциираш от очевидна и безобразно елементарна лъжа. Да покажеш, че притежаваш някакво елементарно приличие и достатъчно интегритет.

Коментар

ти като видиш за подводния ракетоносец и спираш да четеш

казвам ти, че вероятно не само русите, а и западът не са подготвени за мащаба на тази война - та в този ред на мисли може да са казали ще ви дадем 1000 оръдия и тн и тн, но едно е да ги имаш на склад , а съвсем друго е да ги произведеш

вероятно всеки си пази резервите и не бърза да си измете складовете, защото после като се обади в Локхийд Мартин примерно е силно вероятно да получи отговор - зарити сме с поръчки записани сте и след 6 месеца ще ви кажем кога почваме...
                  ...ИМЕННО!
                  Ето, наистина ги разбираш нещата.

Коментар

Помниш ли как Москва беше супер адекватен ракетоносец, подготвен да отговори на всякакви атаки ?
                    Сега е подготвен, но на дъното.

В същия ред на мисли, западните държави е силно вероятно да нямат готови за пращане тези комплекси, които обещават щедро - те и да ги имат на въоръжение, после трябва да запълнят тези бройки. Оръжието е скъпо нещо и никой не го произвежда така да си стои... освен севернокорейците може би..

САЩ има да 'пести' и за Тайван.. даде ли всичко веднага на Украйна ще бъде като покана за Китайците да си вземат своето. Въобще нещата са мътни, а войната в Украйна е една огромна логистична задача за всички ангажирани страни.
                    Казаното от теб ме навежда на мисълта че, Западът де факто, НЕ Е тази Сила, която претендира, че е и, на практика, от десетилетия, е забравил, що е то поддържане на реално боеспособни въоръжени сили. А Щатите, покрай Тайван, ще се позъбят на Китай, ще поврякат но, да се въвлекат в пълномащабна война, едва ли. Трудно. Спомням си един лаф на Мао, подхвърлен на Хенри Кисинджър, когато той му рекъл че, "... при ядрена война, стотици милиони ще умрат."
                    Та, Мао му бил рекъл:
                    - Ние имаме да умрат и да останат. ВИЕ имате ли?

Коментар

Безумни и леснопровереми. Щото историята с анонимния "приятел от Беларус" няма как да я опроверга с факти.
                      А ти кой беше?
                      Last edited by X_Y; 27.06.2022, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аз ти обяснявам принципни неща, ти ми обясняваш за ракетоносец. Колективния запад е обещал почти 2 пъти бюджета на украйна за помощ, а какво е дал??? Немците поне казват ние ще ви дадем 5000 каски. Французите дали 30% от оръдията си- дали 6 бройки, руснаците пленили 2 бройки- установките цезар, и от уралвагонмаш пишат писмо на бабоебеца- благодарим много, прати още

Аз писах че в украйна и за парижката света богородица много се обещава, но малко се дава- а бе циганска сватба
                        ти като видиш за подводния ракетоносец и спираш да четеш

казвам ти, че вероятно не само русите, а и западът не са подготвени за мащаба на тази война - та в този ред на мисли може да са казали ще ви дадем 1000 оръдия и тн и тн, но едно е да ги имаш на склад , а съвсем друго е да ги произведеш

вероятно всеки си пази резервите и не бърза да си измете складовете, защото после като се обади в Локхийд Мартин примерно е силно вероятно да получи отговор - зарити сме с поръчки записани сте и след 6 месеца ще ви кажем кога почваме...

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Че си трол спор няма Кажи само ЕДНА банка в Русия от която можеш да си изтеглиш валутния влог във валута или да си купиш валута??? НЯМА такава- следователно курсът не е пазарен и съответно е НЕРЕАЛЕН.
                          Безумни и леснопровереми. Щото историята с анонимния "приятел от Беларус" няма как да я опроверга с факти.
                          Last edited by X_Y; 27.06.2022, 15:55.

Коментар

Че си трол спор няма Кажи само ЕДНА банка в Русия от която можеш да си изтеглиш валутния влог във валута или да си купиш валута??? НЯМА такава- следователно курсът не е пазарен и съответно е НЕРЕАЛЕН.
                            Banki.ru

Избери си. Списък на всички банки в Русия. Няма ни една, в която да не можеш.

Наистина ви е многа ниско нивото.

Коментар

ТОва е малко като да искаш да платиш в била българия с евро- ами не може- върви превалутирай това което имаш и тогава плати. Така че защо ти е валута- по твоята логика ако не мога да се кача до луната, значи тя не съществува

Коментар

Това твоят "приятел от Беларус" ли ти го каза? После да не питаш и ти като Бертрам, "ама защо да съм трол". Жалко, че немците не те четат, че да спестят малко, като ползват за обмен твоя курс на черно. Ще ни кажеш ли и истинската цена на доматите, че на пазара все ме карат да им плащам по някакъв техен "фиксиран курс".

Коментар

Working...
                                X