IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледайте Rodnok, Supertrader и Pyramid.
    https://twitter.com/visegrad24/statu...05492339630080

Тези ли подкрепяте? Тези дет "уж" са против запада а си веят гъза там? Тези дет забраняват иснтаграм, но го ползват да се фукат пред идиотите, които за 500$ на месец пращат синовете си на смърт?

Коментар

• Вижте кво правят "борците срещу колективния запад" на..... запад, докато украински и руски майки погребват синовте си!
      Гнус!
      Гледай Волгин (Rodnok).

https://twitter.com/visegrad24/statu...05492339630080

The wife of Dmitri Peskov, Putin’s spokesperson and warmonger, is in Greece right now, enjoying her European summer vacation.

Коментар

• Никога не са ни поробвали, никога не са оставали войници, нито украинци, нито руснаци. Украйна в миналото имаше много газ, по този газопровод Дружба, толкова газ са подавали към България, че без да имаме енергийни ресурси се произвеждаха азотни торове и се изнасяха с кораби..кораби. Нито съм русофил, нито укрофил, те са ни близки..много близки и двата народа. Не е ли извратено да си Фил на близките си или пък да ги делиш, ако ги делиш определено си смахнат. .
        D.Y.F-091066

Коментар

• Човек срещу каква Русия ще си ти, ние сме близки народи и с украинците и с руснаците и с белорусите и със сърбите и с македонците, случайни неща няма и езиково сме близки и писмеността ни. Ти ми внушаваш за някакви пробители руснаци, а защо не украинци след като повечето в армиите влизали в България са точно украинци. Срещу украинските поробители ли да съм ? Ти си луд.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Той и Кирияк Стефчоов е бил убеден че е ''българин'' . Та и на вашата бългЪрщина, по същия начин гледат истинските Българи , безполезни многоников троле .
            Заседнали сте тук в безвремие три -четири платени мастифа(ии) и си мислите че накланяте нещо на някъде
            Резултата от дейноста ви ще е 0 .
            Получените центове, в един момент ще ги върнете под една или друга форма , а тези Четиримата , които са лайкнали поста на едно нищожество , изразяващ безмерна радост от смъртта на една жена на 30 години , се моля никога да не изпитват лично подобна емоция .
            Но знам, че на този свят всичко се връща - така че молбите ми могат и да са напразни .

Вие , българите - петоколонници , нямате право да се наричате българи . Вие сте соросоидна сган , вие сте предатели и подгъзници на най- върлите врагове на България в нейната история .
            Но ще се справим и с вас .
            Помни ми думата
            Пешо, ясно е че колаборационистите искате да се справите с нас, че да можете да си направите заддунайская губерния...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Бай Митьо, позиция имам, тя е ЕАР..всичко друго е простотия, и да виждаш колко си слаб и как си се изложил обаче на инат да искаш нещо което просто не е реално.
              Виждам, виждам уж аз съм слаб, пък ти нямаш аргументи и си преминал на празни приказки и обиди.
              Позицията ти я знам...Русия над всичко.
              Не ни урежда тая позиция, българите отново руски роби не щем да сме...

Коментар

• Бай Митьо, позиция имам, тя е ЕАР..всичко друго е простотия, и да виждаш колко си слаб и как си се изложил обаче на инат да искаш нещо което просто не е реално.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

А вие сте си на страната на умиращия...ние българите не сме.
                  Той и Кирияк Стефчоов е бил убеден че е ''българин'' . Та и на вашата бългЪрщина, по същия начин гледат истинските Българи , безполезни многоников троле .
                  Заседнали сте тук в безвремие три -четири платени мастифа(ии) и си мислите че накланяте нещо на някъде
                  Резултата от дейноста ви ще е 0 .
                  Получените центове, в един момент ще ги върнете под една или друга форма , а тези Четиримата , които са лайкнали поста на едно нищожество , изразяващ безмерна радост от смъртта на една жена на 30 години , се моля никога да не изпитват лично подобна емоция .
                  Но знам, че на този свят всичко се връща - така че молбите ми могат и да са напразни .

Вие , българите - петоколонници , нямате право да се наричате българи . Вие сте соросоидна сган , вие сте предатели и подгъзници на най- върлите врагове на България в нейната история .
                  Но ще се справим и с вас .
                  Помни ми думата

Коментар

• САЩ са решени да нарушат комфорта на руските олигарси, чиито луксозни имоти и несметни богатства са пръснати по цял свят. Специална служба в Ню Йорк се готви да конфискува имущества на поддръжниците на Путин.

На руските олигарси ще им отеснее светът, щом американското правосъдие се заеме с тях, обещава заместник-главният прокурор на САЩ Лиза Монако. И предупреждава, че е безсмислено те да се укриват: "Ще ви хванем и ще ви вземем яхтите, самолетите, банковите сметки."

От началото на руската агресия в Украйна американското правителство действа с голяма твърдост срещу корумпираните елити на Москва – срещу опитите им да перат пари и с помощта на трикове да заобикалят санкциите. Министърът на правосъдието на САЩ Мерик Гарланд заяви:

„Няма да щадим усилия, когато трябва да разследваме, арестуваме и осъждаме онези, чиито престъпни действия позволяват на Русия да води тази неоправдана с нищо война.“

САЩ, както и други държави имат право да замразяват активи на заподозрени олигарси. След като това стане юридически факт, собствениците не могат да използват тези яхти, самолети, къщи или сметки, докато санкциите не бъдат отменени или успешно оспорени в съда. Досега Вашингтон и техните съюзници, включително Германия, са замразили активи на руски олигарси на стойност от над 330 млрд. долара.

Коментар

Украйна остана без боеспособна армия .. .
                      Za сведение на пътуващите V мрака и посрещачите...

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Бай Митьо, трябва ли да си на нечия страна, войната не е нещо хубаво.
                        Война с липса на позиция не се спира.

Коментар

• Бай Митьо, трябва ли да си на нечия страна, войната не е нещо хубаво.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Украйна остана без боеспособна армия . Всичко годно дезертира , предава се или открито заявява че не иска да воюва . Фашистката клика в Киев е в ступор . Чрез медии и тролове , разнася като информация само спорадични запалени складчета от безпилотни дронове и вчерашното покушение с колата - бомба над дъщерята на Дугин .
                            Очакванията за 24 август , който е някакъв празник в Украйна , фашистката сган да се самонападне или самобомбардира , след което да бъде обвинена отново Русия .
                            В Англия тече скрита мобилизация и най - вероятно Нато ще влезе в открити сражения с Русия , като това ще става на територията на Украйна .
                            Това ще бъде последното военно действие на алианса , преди окончателното му разпадане .
                            На всички разумни , трезвомислещи , хуманни и честни хора е ясно : Русия ще излезе победител от този конфликт .
                            Системата е счупена . Америка умира . Ръста на долара е от безизходица , с която да прикрият чудовищната инфлация .
                            Жалко ще е , ако и този път застанем на страната на умиращия .
                            А вие сте си на страната на умиращия...ние българите не сме.

Коментар

• Истина е с всевъзможни сензори и камери, които дори не са скъпи и са толкова миниатюрни, че не може да разбереш че са монтирани Няколко хиляди долара струват, автопилота е много по сложен и също не е скъп.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• better, най странния момент е че в момента автомобилите са защитени от такива възможности за атентати, с подобни системи като автопилотите за самоуправление, но са много по лесни и по сигурни. Тези които имат финансови възможности и са интересни за атентати 100 процента ги използват. Та как ли е станал този атентат ?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X