IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• +++
    най смисленото мнение в последните 500 страници от темата

Първоначално изпратено от Roanoke Разгледай мнение
    Младежи, това е инвеститорски форум. Ако смяттатяе че сте добри в прогнозите, залагайте и печелете.

Но ми се струва, че сте прекалено подвластни на емоциите, което автоматично ви прави не особено добри инвеститори.

Европа е прекалено богата, а блядовете издържат на глад... Ха познайте кой първи ще кандиса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Roanoke Разгледай мнение
      а блядовете издържат на глад
      Tепърва ще се изяснява дали държат и на огън.

Коментар

• Младежи, това е инвеститорски форум. Ако смяттатяе че сте добри в прогнозите, залагайте и печелете.

Но ми се струва, че сте прекалено подвластни на емоциите, което автоматично ви прави не особено добри инвеститори.

Европа е прекалено богата, а блядовете издържат на глад... Ха познайте кой първи ще кандиса?

Коментар

• Като гледам какъв бой яде Европа и си мисля че е точно прокси на САШ.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
            хаха, пълен
            леш си баце, сори че тряя да влеза в лични квалификации…,
            за разлика от теб, аз помня кога доларесте беше 2,20DEM , ама ти тогава сигурно си бил пети клас
            също помня кога доларесте удари 1,25bgn , най-готените времена, ама тогава ти сиг си бил млат абитурент
            с две думи , да чакаме , да чакаме , колко да чакаме , че тия кърлежи еврото и доларесте да си идат, та той живота си отиде, е така - 50 години чакаме, хахаха
            аз видях и преживях няколко краха на левчето, и още толко на рублата, ама на мазния зелен франклин нема да доживея

Признавам, че не ги помня подробно тези моменти, но както вече казах, няма какво да чакаш. Смъртта на еврото е факт, а не мнение. Дори руснаците да пуснат газа, дори американците утре да отворят терминалите на макс. Поздравявам те за слонската памет и ясните спомени. Хубаво е, че те топлят, но не са в състояние да променят реалността. Дано те топлят добре и зимъска.

Коментар

• Започват интересности:
              ""Неизвестные в Судаке избили военнослужащего, контрактника. Поводом для нападения стала его одежда с символами Z", – рассказал Крючков.
              По его словам, на российского военного, проходившего лечение в местном санатории, напали в районе набережной, нападавших якобы было трое"

Коментар

• еврото е прокси на долара, за мен на този етап - това е факт, някой ако има доводи, че това не е истина, ще ги прочета с интерес…,
                още веднъж, бавно и разбираемо: последните 20 дни долара поскъпна спрямо всичко: злато, петрол, метали, всякакви валути,дори храни
                това в никакъв случай, не означава същото за еврото, макар че е прокси на долара

за мен спреда usd-eur , си е част от глобалната война, която фед играе с техните проксита в европа. даже си мисля, че точно в този момент ефтино евро е с положителен знак за България

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Още по-бавно:

имам 5000 рубли, Може ли да ми дадете 100000€ за тях, Ето глупак съм, ще те уредя с рубли, а аз ще се набълбукам с умряло евро
                  Никой не се съмнява, прав си.

Коментар

@ от 15 години чета в инвесторския форум за загниващо-умиращ евро/долар
                    естествено, при силно евро се говори за умиращ долар, а при силен долар - за умиращо евро
                    няма как да отрека, че в дадени моменти и аз съм се подлъгвал и съм изгубил време да чета , кога ще изчезнат еврото/долара
                    с днешна дата имаме поскъпващ долар спрямо ВСИЧКО , и веднага изкараха на показ умиращото евро , ха ха
                    сори, не казвам, че еврото ще бъде вечно..,ама кремълските тарикатчета имат точно НУЛА влияние върху този процес…, а зеления империалистически гущер ше бъде последната хартийка на планетата във вида в който я познаваме..,
                    Не е странно поскъпването на долара. Еврото поевтинява яко, заради глупостта европейска но, стар континент, сдухан, кукурига вече...

Коментар

• хаха, пълен
                      леш си баце, сори че тряя да влеза в лични квалификации…,
                      за разлика от теб, аз помня кога доларесте беше 2,20DEM , ама ти тогава сигурно си бил пети клас
                      също помня кога доларесте удари 1,25bgn , най-готените времена, ама тогава ти сиг си бил млат абитурент
                      с две думи , да чакаме , да чакаме , колко да чакаме , че тия кърлежи еврото и доларесте да си идат, та той живота си отиде, е така - 50 години чакаме, хахаха
                      аз видях и преживях няколко краха на левчето, и още толко на рублата, ама на мазния зелен франклин нема да доживея

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Аз констатирам факти, тълкувам явления и правя прогнози.
                      Last edited by barovec; 12.07.2022, 00:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        ...

Да ти го напиша бавно, барем ти стане ясно.

1. констатация на факт: еврото умря. Мъртво е, почина, предаде Богу дух, гушна букета, опъна петалата, хвърли топа, гътна се, пукна, обърна корема и т.н.
                        2. тълкуване на явление: причините за смъртта на еврото са изцяло в действията на подкупения от САЩ европейски "елит"
                        3. прогноза: САЩ ще извлекат само временна изгода, защото не прецениха докрай икономическата сила на Русия и готовността на Китай да скъса търговските връзки
                        Още по-бавно:

имам 5000 рубли, Може ли да ми дадете 100000€ за тях, Ето глупак съм, ще те уредя с рубли, а аз ще се набълбукам с умряло евро

Коментар

@ от 15 години чета във инвесторския форум за загниващо-умиращ евро/долар
                          естествено, при силно евро се говори за умиращ долар, а при силен долар - за умиращо евро
                          няма как да отрека, че в дадени моменти и аз съм се подлъгвал и съм изгубил време да чета , кога ще изчезнат еврото/долара
                          с днешна дата имаме поскъпващ долар спрямо ВСИЧКО , и веднага изкараха на показ умиращото евро , ха ха
                          сори, не казвам, че еврото ще бъде вечно..,ама кремълските тарикатчета имат точно НУЛА влияние върху този процес…, а зеления империалистически гущер ше бъде последната хартийка на планетата във вида в който я познаваме..,
                          Написал си камара глупости. Главната е, че отъждествяваш останалите форумни участници със себе си. На мен не ми плащат, за да оказвам влияние. Не съм и ментално повреден, за да си въобразявам, че с писанията си оказвам влияние баш на еврото. Аз констатирам факти, тълкувам явления и правя прогнози.

Да ти го напиша бавно, барем ти стане ясно.

1. констатация на факт: еврото умря. Мъртво е, почина, предаде Богу дух, гушна букета, опъна петалата, хвърли топа, гътна се, пукна, обърна корема и т.н.
                          2. тълкуване на явление: причините за смъртта на еврото са изцяло в действията на подкупения от САЩ европейски "елит"
                          3. прогноза: САЩ ще извлекат само временна изгода, защото не прецениха докрай икономическата сила на Русия и готовността на Китай да скъса търговските връзки

Коментар

• @ от 15 години чета в инвесторския форум за загниващо-умиращ евро/долар
                            Last edited by barovec; 12.07.2022, 00:25.

Коментар

• Все някой трябва да спре утилизацията, поне в тази форма. Те смятат да си подменят балистичните, да не вземат да изпразват шахтите по лесния начин.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Еее Путин още ли не е умрял?....
                                Не е. Трябва да се мъчи.
                                Смъртта е лека като перо - написано е от умните философи/военни, практически на всички цивилизации

Коментар

Working...
                                X