Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКАто прочета долното изказване на валенса и призивите на разни политици за решаване на войната на бойното поле си мисля че руснаците имат право да покажат войната на тези политици
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ аз това си мисля
Украинците да ги оставят "освободените" от путлеристите териртории под руско робство за 3 - 4 години
След това "рускоговорящите" ще изгонят сами диваците от север и ще започнат да молят Украинците да ги приемат обратно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Истината??? Като "истината", че турските банки не обменят рубли? Или истината, че изродите от Азов не се предават, а се евакуират? Или истината, че Русия не може да оцелее без да продава газ на ЕС-то? Това са КИРОВЩИНИ, а не истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКАто прочета долното изказване на валенса и призивите на разни политици за решаване на войната на бойното поле си мисля че руснаците имат право да покажат войната на тези политици
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПървоначално изпратено от better Разгледай мнение
Сега отиди дахси купиш чорапки от ангорска вълна и пак се похвали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin
Е нали трябва и той хляб да яде и за чааветата да има по малко, ако не излъже какво да направи, за истината не плащат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение...
Честно ви казвам, никога не съм се смятал за особено остър, ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ всъщност долара беше 2,20 преди само 20 години
не си спомням тогава високопарни изказвания как дойче марката загнива, умира и т.н
може би една от причините е, че нямаше форум на инвестор бг и купища форумни “анализатори”
Нямам идея с какво американците държат Шолцовци, Урсулки и Лагарщайни, но очевидно са чудовищни компромати. Да се чуди човек дали има връзка с изнасилванията на организираните от Шолц купони.
Честно ви казвам, никога не съм се смятал за особено остър, ама в тоя форум ме карате да се чувствам дете чудо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Истината??? Като "истината", че турските банки не обменят рубли? Или истината, че изродите от Азов не се предават, а се евакуират? Или истината, че Русия не може да оцелее без да продава газ на ЕС-то? Това са КИРОВЩИНИ, а не истина.
За умрялото евро - всички виждат липсата на ентусиазъм да ми го размените за рубли(защо го стискате е смешно, като твърдите че е умряло)
няма лошо - да се смеем е Здраве! Благодаря.
Офертата ми за рублите към Вас, за замяна за умрели Евро е в сила доживот. Сериозно.Last edited by satz; 12.07.2022, 13:56.
- 1 like
Коментар
-
Валенса: Руското население трябва да се съкрати до 50 млн. души
- 12 Юли 2022
- 1624
- 63
„Там живеят 60 народа, които са били погълнати по същия начин, както днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат. Трябва или да се смени руската политическа система, или да се намали населението на Русия до 50 милиона.“ – заяви Лех Валенса.
- 1 like
Коментар
-
Това е просто умопомрачително. Какво печелиш, какво постигаш с подобна НАГЛА ЛЪЖА? Хиляди хора от България пътуват в Турция. На Таксим да се завъртиш и виждаш курс купува/продава на рублата в десетина бюра. Десетина страници назад показах, че НЯМА НИТО ЕДНА ТУРСКА БАНКА, която да не обменя рубли срещу лири.
https://prnt.sc/CRpuimBsui1e
- 1 like
Коментар
-
тъй като цитата беше към мой пост, се чуствам длъжен да отговоря:
ако намериш някъде в историята ми къде съм писал поне 1 от по долните неща, ще ти изпратя бутилка уиски по твой избор
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар