IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Яяяяя, тръгнахме от "турските банки не обменят рубли" (идиотска лъжа междувпрочем) и стигнахме до "не можеш да платиш с рубли в ресторант". Последно кое?

Сега отиди дахси купиш чорапки от ангорска вълна и пак се похвали.
    Чакай бре, нал каза, че умряло еврото. Аз те питам, защо тр го приемат? Защо не приемат в ресторантите и банкоматите си рупли. За банките нз, но ще проверя в истанбил!

Коментар

• barovec, DM по едно време беше тръгнала да става 1 долар и тогава се почна с ЕС.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        КАто прочета долното изказване на валенса и призивите на разни политици за решаване на войната на бойното поле си мисля че руснаците имат право да покажат войната на тези политици
        Путя къто плашеше света ( с това и себе си) с унищожение - мълчеше. Сега, когато някой луд от другата страна прави същото, ривеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          И аз това си мисля
          Украинците да ги оставят "освободените" от путлеристите териртории под руско робство за 3 - 4 години
          След това "рускоговорящите" ще изгонят сами диваците от север и ще започнат да молят Украинците да ги приемат обратно
          Не е вариант, защото както винаги са правили досега в миналото, ще изселят местното население на майна си и ще докарат на негово място "правоверни"...

Коментар

Истината??? Като "истината", че турските банки не обменят рубли? Или истината, че изродите от Азов не се предават, а се евакуират? Или истината, че Русия не може да оцелее без да продава газ на ЕС-то? Това са КИРОВЩИНИ, а не истина.
            Ще ти снимам атм ите, за да се убедиш, че няма рупли. Чейчове по курортите - няма. Вкарваш валута ($, евра, gbp) в банкомата и ти обръща в турски лири. Др седмица ще видя в Истанбул как е, но в птт нещо като пощите не обменяха рупли, бях качил тук снимка.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              КАто прочета долното изказване на валенса и призивите на разни политици за решаване на войната на бойното поле си мисля че руснаците имат право да покажат войната на тези политици
              Предполагам, същото би си мислил и за Османската империя?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Я кажи защо турците приемат уюрелите еур и доларес вместо руплата?

https://prnt.sc/CRpuimBsui1e
                Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Яяяяя, тръгнахме от "турските банки не обменят рубли" (идиотска лъжа междувпрочем) и стигнахме до "не можеш да платиш с рубли в ресторант". Последно кое?

Сега отиди дахси купиш чорапки от ангорска вълна и пак се похвали.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

Е нали трябва и той хляб да яде и за чааветата да има по малко, ако не излъже какво да направи, за истината не плащат
                  Кък да не плащат? За всяко мнение плащат! Искаш ли да те уредя? Мани ги тея копейки, никой не ги ще, що рускини съм "уредил" с гущерчИта, и теб шЪ уредя. Само дай знак.

Коментар

...

Честно ви казвам, никога не съм се смятал за особено остър, ....
                    Ето една точна Ваша преценка. Поздравления!

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                      @ всъщност долара беше 2,20 преди само 20 години
                      не си спомням тогава високопарни изказвания как дойче марката загнива, умира и т.н
                      може би една от причините е, че нямаше форум на инвестор бг и купища форумни “анализатори”
                      Тука говорим за анализи. Да се върнем в 11 клас, за да си спомним какво беше "меркантилизъм". После да погледнем търговския баланс на Германия. И, О ЧУДО, марката/еврото изглежда имат кУрелация с с него. Производството на Германия, УМРЕ и съответно еврото УМРЕ. Икономическото чудо на Германия е изградено изцяло върху евтините руски суровини.

Нямам идея с какво американците държат Шолцовци, Урсулки и Лагарщайни, но очевидно са чудовищни компромати. Да се чуди човек дали има връзка с изнасилванията на организираните от Шолц купони.

Честно ви казвам, никога не съм се смятал за особено остър, ама в тоя форум ме карате да се чувствам дете чудо.

Коментар

Истината??? Като "истината", че турските банки не обменят рубли? Или истината, че изродите от Азов не се предават, а се евакуират? Или истината, че Русия не може да оцелее без да продава газ на ЕС-то? Това са КИРОВЩИНИ, а не истина.
                        Истината за курсовете.

За умрялото евро - всички виждат липсата на ентусиазъм да ми го размените за рубли (защо го стискате е смешно, като твърдите че е умряло)
                        няма лошо - да се смеем е Здраве! Благодаря.

Офертата ми за рублите към Вас, за замяна за умрели Евро е в сила доживот. Сериозно.
                        Last edited by satz; 12.07.2022, 13:56.

Коментар

• КАто прочета долното изказване на валенса и призивите на разни политици за решаване на войната на бойното поле си мисля че руснаците имат право да покажат войната на тези политици

Коментар

• Валенса: Руското население трябва да се съкрати до 50 млн. души

• 12 Юли 2022
                            • 1624
                            • 63
                            Светът трябва да се стреми към смяна на режима в Москва, а популацията на Русия не бива да надхвърля 50 милиона души. Това заяви бившият водач на профсъюза „Солидарност“, експрезидент на Полша и носител на Нобеловата награда за мир Лех Валенса в интервю за френската телевизия LCI. Думите на Валенса предизвикаха бурна реакция в Москва, след като ги повтори и „Фигаро“, а говорителката на руското МВнР Мария Захарова сравни Нобеловия лауреат с маниака Чикатило.

„Там живеят 60 народа, които са били погълнати по същия начин, както днес поглъщат украинците. Ние трябва да помогнем на тези народи да въстанат. Трябва или да се смени руската политическа система, или да се намали населението на Русия до 50 милиона.“ – заяви Лех Валенса.

Коментар

Това е просто умопомрачително. Какво печелиш, какво постигаш с подобна НАГЛА ЛЪЖА? Хиляди хора от България пътуват в Турция. На Таксим да се завъртиш и виждаш курс купува/продава на рублата в десетина бюра. Десетина страници назад показах, че НЯМА НИТО ЕДНА ТУРСКА БАНКА, която да не обменя рубли срещу лири.

Коментар

• тъй като цитата беше към мой пост, се чуствам длъжен да отговоря:
                                ако намериш някъде в историята ми къде съм писал поне 1 от по долните неща, ще ти изпратя бутилка уиски по твой избор

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X