Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
И къде е този мост зазка- някакви координати може ли
те ви го на филмче, сканирайте за координати
https://www.youtube.com/watch?v=LPq65qTpLj4Last edited by satz; 28.07.2022, 16:09.
Коментар
-
Заповядай- https://www.youtube.com/shorts/73ie7WQPlJA
Публикуван на 2.06.2022 г.
• 549 808 показвания"
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Коментар
-
Забележете, на един мост укрите направиха поне 8 взрива, но ватата вече животрепти дори само за 3 и то по слухове
Коментар
-
v_tin
Junior Member
Заслужил
инвеститор
Днес, 11:37
Един бърз въпрос към укрофилите- а бе сега като разрушихте мостовете, като как ще си вземете отново градовете?? Защото лесно се руши, ама трудно се ремонтира. РУснаците не ги мисля- ще прекарат през крим войската и пак ще вземат одеса, ама урките какво ще правят
Я да прочетем отговора на простия въпрос- хахаха
Last edited by satz; 28.07.2022, 15:55.
Коментар
-
Забележете, на един мост укрите направиха поне 8 взрива, но ватата вече животрепти дори само за 3 и то по слухове
v_tin
Junior Member
Заслужил
инвеститор
Днес, 11:37
Един бърз въпрос към укрофилите- а бе сега като разрушихте мостовете, като как ще си вземете отново градовете?? Защото лесно се руши, ама трудно се ремонтира. РУснаците не ги мисля- ще прекарат през крим войската и пак ще вземат одеса, ама урките какво ще правят
Я да прочетем отговора на простия въпрос- хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от FMZK Разгледай мнение
Модераторке , тоя защо не го пращаш в някой руски сайт ? Може би знае по добре руски ? Или си е платил да е двуезичен
FMZK
Junior Member
Къде изчезна путлерофила FMZK? Изгониха 70 служителя на Русия и копейките секнаха май
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХоландците наистина още държат стандарт, но явно идея си нямаш с какви лишения живее средният французин. Очевидно не си осъзнал какъв живот беше "пробутан" на Запад покрай Ковид е зеленията. Не съм виждал призиви на властта към руснаците да се къпят по-рядко.Едва издържаме във Франция
Какви са средните спестявания на французите?Средно месечни спестявания от 220 евро
Както виждам - аз съм най-зле - давам на синчето повече от 2000 евро/месец
Докато средният размер на финансовите спестявания възлиза на 220 евро, 54% от французите спестяват по-малко от 200 евро на месец, а 16% от французите спестяват повече от 500 евро на месец.
..Montant de l'épargne mensuelle % de Français Moins de 100 € 27% De 100 à 199 € 27% De 200 à 499 € 25% De 500 à 999 € 10% 1 000 € ou plus 6%
Quel est l épargne moyen des Français ?En moyenne, une épargne mensuelle de 220 euros
Si la moyenne d'épargne financière s'établit à 220 euros, on constate que 54% des Français versent moins de 200 euros par mois, alors que 16% des Français versent plus de 500 euros par mois.Last edited by barbaron; 28.07.2022, 15:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Унищожават последните нацисти по адреси, с хирургическа точност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНощес са ударили киев- някакво предградие- някакво видео??В статийте се говори за множество експлозии- всъщност на едно от видеата се чуват поне 3, но искам нещо по точно, а не видео от балкона на 10км разстояние
Коментар
-
Е който е ходил войник и е бил в тези войски знае, но аз не знам и щях да съм като джурналиста
Коментар
Коментар