Поздрави на боядисаните врабчета:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Къде сравняваш ти французи и немци с руснаци?!?
Я му кажи на французина "ще превземем Белгия, Швейцария и Италия, ма ти ще си три пъти по-беден" и ще ти скочи на бой.
Руснака ще приеме с радост.
Приоритети.
И хайде по-рано е лесно разбираемо - лоша реколта няма папо и нямаш избор, ама сега технологии и храна в изобилие и всичко заради някъф къде много иска да е висок и си вижда къса пишката...
та познавам и немци и френци и от тях повече руснаци, ами умните хора са 99% еднакви - никаква склонност към насилиеLast edited by satz; 23.08.2022, 11:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tepxi, къде обикновения човек особенно със семейство и деца, мисли държави да превзема. Първо човек е най ангажиран с близките нему хора, семейството, възрастни родители ако има и с това да си осигурява дохода и да си покрива нуждите. Да отидеш на война, но имаш понякога отговорността да трябва да си жив, за да могат да разчитат на теб близките ти, и още по лошо да ги натовариш да се грижат за човек, който до края на дните си е инвалид.Last edited by supertrader; 23.08.2022, 11:56.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеРазумни хора когато се намерят, мир винаги е постижим. Проблем са недорасляците къде всичко с юмруци искат да решават...
Дядо ми не вярваше, че Франция и Германия ще спрат да воюват, като го подкрепяше хилядолетна история от войни... Как е сега знаем. Изненадата за мен са неандерталците къде гледат "животнуту ЕС" и отсичат - е Па нЕмА!
Я му кажи на французина "ще превземем Белгия, Швейцария и Италия, ма ти ще си три пъти по-беден" и ще ти скочи на бой.
Руснака ще приеме с радост.
Приоритети.
Коментар
-
Този на Казахстан казва, че нямало смисъл от квази държави.Те в момента като са цяла държава предшественика му освен да си строи палати друго май няма, нямат ток и като население са малко, но ще изгонели руснаците и те, защото руснаците им пречат. Те са инвестиционно непривлекателни, защото не си дават сметка че събират данъци и срещу тях хората получават едно нищо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение...
Абе заложена е бомбата там и честно казано на тия земи мир няма да има. Дано не съм прав.
Дядо ми не вярваше, че Франция и Германия ще спрат да воюват, като го подкрепяше хилядолетна история от войни... Как е сега знаем. Изненадата за мен са неандерталците къде гледат "животнуту ЕС" и отсичат - е Па нЕмА!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМое лично мнение е че тези територии трябва да обособят отделна държава, която да функционира на европейски принцип. Защото това е най доброто за тези хора. С официални два езика..в Европа има много такива.
БиХ я крепят с триста зора и вътре си функционират две отделни държави, изкуствено представени като една. И това след една значително по-малка като мащаб война с несравнимо по-малки противници.
Тъпото е, че тези територии вече не стават и само за Украйна или само за Русия.
Абе заложена е бомбата там и честно казано на тия земи мир няма да има. Дано не съм прав.
Коментар
-
better, тази жена може да е била в Гърция и да е чупила чинии, въпроса е кога. Може тя да не е публикувала в Инстаграм тези видеа.Дори е възможно въобще да не е била в Гърция, нищо такова да не е публикувала. Не ме занимавай точно мен. Истината в интернет я знам много добре къде се намира. Трябваше ми лекарство за белодробен рак, в интернет намерихме толкова много..Ако ще си говорим за нещо друго е Ок, за това не желая въобще. Може да е вярно, може да е искала да покаже че гърците не мразят руснаците, всичко може да е.
D.Y.F-091066
Коментар
-
https://www.segabg.com/category-cult...irkorov-monako
Я виж ти ... Дивата напуснала Крим и отишла да вее перушина и брокат из упадъчно загниващо фалиращо Монако.
Сега кой ще пее на ранените солдати?!? Полина Гагарина вероятно вече загрява в някое читалище ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеГледайте Rodnok, Supertrader и Pyramid.
https://twitter.com/visegrad24/statu...05492339630080
Тези ли подкрепяте? Тези дет "уж" са против запада а си веят гъза там? Тези дет забраняват иснтаграм, но го ползват да се фукат пред идиотите, които за 500$ на месец пращат синовете си на смърт?
пак никви ватешки новини от фронта (дори пълната не се е обадила) - все Ок !
- 1 like
Коментар
-
В изявлението си, което бе разпространено и в навечерието преди да се навършат шест месеца от началото на руската инвазия в Украйна, Фон дер Лайен допълни, че "украинският народ жертва живота си в защита на европейските ценности".
Ейййй, най после го каза за какво мрат украинците - за ценностите им измислени евроейски.
Сега остава да каже истината - войната е между щатите и Русия и нещата ще почнат да идват на местата си.Last edited by vikhunter; 23.08.2022, 09:23.
- 1 like
Коментар
-
В Русия има реки на които могат да построят водни централи за над 20 гигаватчаса производство. Тези атомни централи в Украйна ще трябва да се спрат, защото не са кротки хора и няма да им треперят да не се случи замърсяване. Едно замърсяване ще е за хиляди години, една съвременна бомба е с радиация 12 часа и половина. Оттатък също е като война, те са решили да се промени и ще го направят, не могат да бъдат спряни. Получава се нещо което трябва да се използва да има мир и ред, то се използва вижда се за какво.D.Y.F-091066
Коментар
-
Би трябвало да са шистови, по моя информация, не е важно от къде през 2014 година и българи е имало работещи като специалисти към тези фирми които са канадски и американски. Но след събитията в Украйна ги изгониха. Дори и това че сондажите издържат 7 - 8 години и сондажния шнур се свлича и запушва се знаело. Май газ няма поне така както се говори, също руснаците не са проявявали интерес към технологията и са разчитали, че американците ще им ги правят винаги, плащат си и..D.Y.F-091066
Коментар
Коментар