Я! Кралица Елизабет втора е починала
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеИнтересна гледна точка: "Всички свободни хора ЩЕ продължат да депозират в Западните банки "
Спор няма: почти всички свободни хора ще депозират.
Я сега да ни кажеш - 300 милиарда - според твоите фантазии - колко "свободни хора " са ги инвестирали?
А може би ще ни кажеш и колко свободни хора от Китай са инвестирали 900 милиарда?
За Япония - да питам ли - над 1 трилион (1000 милиарда)?
Аве, дали не се замисляш, какви "свободни хора" - СПОРЕД ТЕБ - "депозират в Западни банки" подобни суми?
Сещаш ли се, или трябва да ти се каже, че МНОГО страни ДО СЕГА инвестираха в американски дългови ценни книжа? Ти, като "свободен човек" - колко милиона би могъл да отделиш за подобна инвестиция?
СмЕх в залата! Участваш ли е подобни аукциони? Още по-гоУем смЕХ!
А сега да кажеш, колко ЩЕ бъдат "ценни" в бъдеще подобни "ценни книжа", с които се финансира някое правителство и какво се получава, когато няколко трилиона се изтеглят от подобни "ценни книжа" - и това - както е тръгнало - ще бъде за десетилетия.
Иначе съм съгласен, че всички свободни хора ще инвестират в банки, но милиардите и трилионите са важни за подобни дългови ценни книжа.
А ти се опитвай да бъдеш "духовит" - не пречиш никому. Само не опростявай нещата в този форум, където, изглежда САМО ти не си чувал подобни елементарни неща...
............
Иначе, Путин е лош, за да води тази война, но има свои причини, за да я води, които ние не разбираме. Ама - напада "независима" страна. Така е - съседна страна ..
Докато САЩ нападнаха Виетнам - "на другия край на света"... И те да имали причини, разбира се...
-
Заради своеволията, които, си позволиха държавите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Мне, просто се опитай да вникнеш в моите доводи и истини, както аз се опитвам да вникна в твоите/вашите.
Защото никога едната страна не е напълно грешна и другата - напълно права.
- Казвал съм го, неведнъж.
Твърдял ли съм, че пиенето не им е проблем?
- Не съм. Само подсказах че, има и по- пиещи от тях ( последната класация която гледах, бяха на 7-мо /СЕДМО,А НЕ ПЪРВО!/ място по употреба на алкохол).
Казвал ли съм че, СПИН е огромен проблем там?
- Ако ми разровиш внимателно постовете - ДА, казвал съм.
Отчитал ли съм че, Китай далеч не е безопасен за тях ?
- ДА, съвсем наскоро.
...
Е, не можеш да ме обвиниш, че съм кон с капаци. Спорим, караме се - ДА, ама това променя ли фактите?
НЕ.
И да, вниквам. Друг въпрос, че не споделям фобии. Защо?
- АМИ ИМАМ СИ СВОИ БЕ!
...Ох. Уморих се.
Коментар
-
Интересна гледна точка: "Всички свободни хора ЩЕ продължат да депозират в Западните банки "
Спор няма: почти всички свободни хора ще депозират.
Я сега да ни кажеш - 300 милиарда - според твоите фантазии - колко "свободни хора " са ги инвестирали?
А може би ще ни кажеш и колко свободни хора от Китай са инвестирали 900 милиарда?
За Япония - да питам ли - над 1 трилион (1000 милиарда)?
Аве, дали не се замисляш, какви "свободни хора" - СПОРЕД ТЕБ - "депозират в Западни банки" подобни суми?
Сещаш ли се, или трябва да ти се каже, че МНОГО страни ДО СЕГА инвестираха в американски дългови ценни книжа? Ти, като "свободен човек" - колко милиона би могъл да отделиш за подобна инвестиция?
СмЕх в залата! Участваш ли е подобни аукциони? Още по-гоУем смЕХ!
А сега да кажеш, колко ЩЕ бъдат "ценни" в бъдеще подобни "ценни книжа", с които се финансира някое правителство и какво се получава, когато няколко трилиона се изтеглят от подобни "ценни книжа" - и това - както е тръгнало - ще бъде за десетилетия.
Иначе съм съгласен, че всички свободни хора ще инвестират в банки, но милиардите и трилионите са важни за подобни дългови ценни книжа.
А ти се опитвай да бъдеш "духовит" - не пречиш никому. Само не опростявай нещата в този форум, където, изглежда САМО ти не си чувал подобни елементарни неща...
............
Иначе, Путин е лош, за да води тази война, но има свои причини, за да я води, които ние не разбираме. Ама - напада "независима" страна. Така е - съседна страна ..
Докато САЩ нападнаха Виетнам - "на другия край на света"... И те да имали причини, разбира се...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре, хубаво. Разби ги. На пух и прах. Отивам да си поплача.
Защото никога едната страна не е напълно грешна и другата - напълно права.
Коментар
-
https://t.me/uniannet/71319
Украинските въоръжени сили са освободили над 20 населени места по посока Харков.
Заместник-началникът на Главното оперативно управление на Генералния щаб Олексий Хромов заяви (https://bit.ly/3x7T1eH), че военните от ВСУ, заедно с частите на Националната гвардия, са проникнали в отбраната на противника на дълбочина до 50 км.
Съобщава се за мощен удар по позиции на окупаторите във Василовка
Държавният секретар на САЩ Блинкен, който днес е на посещение в Киев, официално потвърди прехвърлянето на над 2 млрд. долара на Украйна и още 18 млрд. долара на европейски държави за отбранителни цели.Last edited by barbaron; 08.09.2022, 19:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеСигурността на всички вложители на първо място се гарантира с мир! Съответно всички свободни хора, ще продължат да депозират в западните банки.
Виж при руските банки е веселбата - имаш уж по сметката валута...и хоп дай 33333 еврашки за.... москвич ХАХАХАХАХАХАХАХАзато крышнам
И ето ви парадокси: Същите тези банки и държави, различно спазват гаранциите си, когато се и когато не се спазва Генералната Линия на Вашингтон във всеки един случай. Съответно, вече всеки знае че, в западни банки, парите му, може да бъдат замразени или просто, откраднати, след съответното намигване от Капитолия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Само Русия може да си позволи да съществува, макар и мизерно и бедно, само с бутилиране, пренос или рязане на каквото даде земята.
Другите голяма досада - то трябва образование, па иновации, па строежи, па инвестиции.
Нищо де, сега с новия световен ред всичко ще си дойде на местата. Венсеремос!
Коментар
-
Снимки с украински флаг от Балаклея,
госпота путлерасти, обърнете внимание, колко са запазени цивилните сгради
https://censor.net/ua/video_news/336...apor_videofoto
пробивът вече се оценява на 50км....Last edited by satz; 08.09.2022, 17:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеИ вие вече сте осъзнали, след фактическото блокиране на 300 милиарда - кой би продължил да влага в банки, които не гарантират сигурността на вложените средства на своите вложители. .."
Виж при руските банки е веселбата - имаш уж по сметката валута...и хоп дай 33333 еврашки за.... москвич ХАХАХАХАХАХАХАХАзато крышнам
Коментар
Коментар