Какво става с газа:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПа специалист сте по лъжи и тъжни коне със пресслужби, а собствено мнение нямате ли?
а да, чакаме Ви да кажете 1111 рубли колко злато саче у кочината толко искат за няма кило ягодки
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Yeah, it's the right time , but nether v_ tin nor national power wants to go there even for a vacation.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кво общо имат емигранти с въоражени крадци на земя?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Карай малко по спокойно. ТО и границата беше свещенна и трябваше да се брани, ама да си чул за някой убит емигрант. На времето при комунистите се пазеше вярно, сега ми е чудно далиима команда- " стойка Г, разтвори задни бузи" за среша на асан. Тъй като те гледам какъв си мераклия на бас че ще изпълниш командата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Кой е тъжния кон и с кого иска да си говори? Какво стана с моста- вече ти пуснах статия- на 17 го има- на 27 го няма- къде е- ти си по укропското инфо/и по отрицателните цени също/
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пресслужбата на Лавров днес пуска ето това изявление:
Аз естествено английски не знам, но това със сигурност означава "че Лавров е поискал спешни разговори". Иначе ще излезе, че лъжеш.
а да, чакаме Ви да кажете 1111 рубли колко злато саче у кочината толко искат за няма кило ягодки
Last edited by satz; 29.07.2022, 21:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
САЩ според мен целят девалвация на долара и свиване на дълговете на правителството. Няма логика да ходят да се занимават със СК. Ако някой ги нападне и изтреля само една ракета, това ще доведе до невиждана паника там и ще потече мътна вода, идеално да си оправят дълга. Само остава някой да им върже.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Ми погледни Донецк колко е "освободен" вече 5-ти месец. за 220км. очевидно - няма да доживееш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЛатвия отново купува руски газ, но с посредник и в евро
Работата отива на изуй гащи. Снощи гледах някакво интервю на сталийски и човека каза така- в швейцария има 4 фирми които топят злато и печатат монети- и други работи от злато. Преди 2 седмици ЕС каза никакво руско злато. Една от фирмите казала- разбира се ние ще го купим ще го вложим в наш си микс и ще ви го продадем пак. Начело на ЕС са някакви пълни малоумници
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Линк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Кой те излъга, че било глупост? Я дай линк?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеОбломки ракет HIMARS найдены на месте удара по колонии с украинскими военнопленными (ВИДЕО)
29.07.2022 - 15:33...
пп
бе нали унищожиха тия хаймарси бря, тъй и не показаха отломките им - поправили са ги?Last edited by satz; 29.07.2022, 21:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнениеCome on дорогие друзя....канат ви. Знаете си...чемодан, вокзал....
https://twitter.com/EmbajadaRusaES/s...rusia%2F730499.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар