If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Кво общо имат емигранти с въоражени крадци на земя?
А тези, последните, като я "откраднат", дома си ли я носят, или на битака, за продан? И, съществува ли земя на света, нерегистрирана в ООН? За едни авери питам.
Карай малко по спокойно. ТО и границата беше свещенна и трябваше да се брани, ама да си чул за някой убит емигрант. На времето при комунистите се пазеше вярно, сега ми е чудно далиима команда- " стойка Г, разтвори задни бузи" за среша на асан. Тъй като те гледам какъв си мераклия на бас че ще изпълниш командата
Кво общо имат емигранти с въоражени крадци на земя?
Кой е тъжния кон и с кого иска да си говори? Какво стана с моста- вече ти пуснах статия- на 17 го има- на 27 го няма- къде е- ти си по укропското инфо/и по отрицателните цени също/
А, по моя информация, разговори с "тъжния кон", са искали от Вашингтон, пък той им рекъл, "...когато имам време". Ще рече, отрязал ги. Тъй, ами, ще си губи времето.
САЩ според мен целят девалвация на долара и свиване на дълговете на правителството. Няма логика да ходят да се занимават със СК. Ако някой ги нападне и изтреля само една ракета, това ще доведе до невиждана паника там и ще потече мътна вода, идеално да си оправят дълга. Само остава някой да им върже.
Латвия отново купува руски газ, но с посредник и в евро
Работата отива на изуй гащи. Снощи гледах някакво интервю на сталийски и човека каза така- в швейцария има 4 фирми които топят злато и печатат монети- и други работи от злато. Преди 2 седмици ЕС каза никакво руско злато. Една от фирмите казала- разбира се ние ще го купим ще го вложим в наш си микс и ще ви го продадем пак. Начело на ЕС са някакви пълни малоумници
Не "някакви", ами "съвършени". "Някакви", да са чак толкова зле, не вярвам.
Тъжния кон е искал спешни разговори. Неее вие няма да видите връзка Пък не слепите, виждат, че в момента от Херсон се излиза само с лека техника, или пеш или тротинетки, или с плуване Имало голям интерес към левия бряг
Пресслужбата на Лавров днес пуска ето това изявление:
Russian Foreign Minister Sergey Lavrov will attend to US Secretary of State Antony Blinken's request for a phone call when his schedule allows, Russian Foreign Ministry Spokesperson Maria Zakharova said.
Аз естествено английски не знам, но това със сигурност означава "че Лавров е поискал спешни разговори". Иначе ще излезе, че лъжеш.
а бе гледам тази карта и си викам за колко ли дена ще стигнат и ще превземат одеса- все пак са само 220км. Пирамида с колко км в час могат да вървят танковете
Ми погледни Донецк колко е "освободен" вече 5-ти месец. за 220км. очевидно - няма да доживееш...
Тъжния кон е искал спешни разговори. Неее вие няма да видите връзка Пък не слепите, виждат, че в момента от Херсон се излиза само с лека техника, или пеш или тротинетки, или с плуване Имало голям интерес към левия бряг
Кой е тъжния кон и с кого иска да си говори? Какво стана с моста- вече ти пуснах статия- на 17 го има- на 27 го няма- къде е- ти си по укропското инфо/и по отрицателните цени също/
Коментар