Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
- 1 like
-
ако трябва да съм честен, и аз някъде около 25 февруари бях убеден, как руснаците ще постигнат квото са намислили в рамките на десетина дни…
незнам колко заблуден човек тряя да е , да си мисли как сичко на кремълските другари им вървяло по план, бавно-бавно си постигали целите
пълен смях,
кремълските другари се осраха до шията , и единственото обяснение е , че просто нямат пари!!!
чуйте култовия живков от 87:
ти нямаш пари - ти не може да решаваш…
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПрипомням за първото изпитание на Путин като президент, разказано от либерала Шевчук... Целия свят е вперил поглед на Украйна, там Русия се бори с абсолютното Зло. Русия надежда за нормалните хора!
ДДТ - Капитан Колесников (Пропавший без вести)
https://www.youtube.com/watch?v=-4Yyjebzlgo
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМомчета, като ви чета май няма да се размине без шут в ззъбките на Батко. Батко, раздава лицензи на фашизъм, на всепозволеност... Призовавам ви да не забравяме, че Европа е родината на Фашизма, концентрационните лагери са изобретение не на Хитлер, а на англосаксите... абе много може да се говори за ноу-хау-то на Батко
Живеем в интересни времена, специално на мен ми беше интересно, да се запозная с технологията Майдан, технологията на създаване на фашизъм и нацизъм... Гьобелс е юноша бледен, в сравнение с Батко!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМомчета, като ви чета май няма да се размине без шут в ззъбките на Батко. Батко, раздава лицензи на фашизъм, на всепозволеност... Призовавам ви да не забравяме, че Европа е родината на Фашизма, концентрационните лагери са изобретение не на Хитлер, а на англосаксите... абе много може да се говори за ноу-хау-то на Батко
Живеем в интересни времена, специално на мен ми беше интересно, да се запозная с технологията Майдан, технологията на създаване на фашизъм и нацизъм... Гьобелс е юноша бледен, в сравнение с Батко!
това ако не е фашизъм какво е?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Припомням за първото изпитание на Путин като президент, разказано от либерала Шевчук... Целия свят е вперил поглед на Украйна, там Русия се бори с абсолютното Зло. Русия надежда за нормалните хора!
ДДТ - Капитан Колесников (Пропавший без вести)
https://www.youtube.com/watch?v=-4Yyjebzlgo
- 1 like
Коментар
-
Живеем в интересни времена, специално на мен ми беше интересно, да се запозная с технологията Майдан, технологията на създаване на фашизъм и нацизъм... Гьобелс е юноша бледен, в сравнение с Батко!Голямо бичуване за Путин
Бомбардировката на военното летище в Саки е по-голям удар за Путин, отколкото потъването на крайцера "Москва".
Както в материален (щетите, нанесени от 30 бомбардировача, бяха много по-големи от тези на едно безполезно старо корито), така и в морален аспект - беззащитността на важен военен обект беше показана на цялата страна и на целия свят.
И неистови викове "Мамо, мамо! Трябва да се измъкнем оттук!", заедно с истерията на орките, които се тълпяха в задръствания по Кримския мост, донесе много положителни емоции на милиони украинци, които вече 6 месеца живеят под постоянни ракетни удари.
Сигурен съм, че всички негови съюзници - Си Дзинпин, аятолах Али Хаменей и Ким Чен Ун - са информирани за позора на Путин.
И дори най-заклетите ватници, гледайки кълбетата дим над Евпатория, започват да подозират, че "специалната военна операция" изобщо не върви по план.
В резултат на това днес стана ясно, че командирът Игор Осипов е бил уволнен.
Той ще бъде заменен от друг мерзавец - вицеадмирал Виктор Соколов.
- 5 Харесвания
Коментар
-
аз продължавам да изброявам портфолиото от инструменти на Батко. Един от любимите инструменти на Батко е тероризма. Инструмента тероризъм се състои от две съставляващи: 1. Акт на терор; 2. Могъщ медиен интензитет, с програмирано психо-информационно въздействие върху публиката;
Наистина, ако един ужасяващ престъпен Акт не се появи в СМИ терористичния Акт не съществува, нале..
Обикновено терористичния Акт се съпровожда с оклеветяване на опонента, има политически или други цели. Когато говорим за клевета, някой да си спомня какво стана със Скрипалите, отровени с Новичок от Петров и Баширов. Но това е палажението
Каква е моята поанта. Европубликата счита за нормално бракята укри да обстрелват Запорожката АЕЦ, Центровете за специални психологически операции ни подготвят за употребата на ядрено оръжие от Русия и поредната клевета в посока на Русия. Руските СМИ са забранени, няма смисъл да поствам линкове, които не може да четете...днес РИА и РТ цитират Батко, който казва че употребата на ядрено оръжие е недопустимо на Украйна.
Предлагам да следим присъствието на сюжета, употреба на ядрено оръжие от Русия на Украйна, в СМИ... Не ми се иска, но смятам че това ще бъде следващия ход на Батко, употреба на ядрено оръжие на Украйна и обвиняване на Русия.... Мога да се обзаложа с всеки опонент, загубилия ще внесе залога по сметката на БПЦ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Момчета, като ви чета май няма да се размине без шут в ззъбките на Батко. Батко, раздава лицензи на фашизъм, на всепозволеност... Призовавам ви да не забравяме, че Европа е родината на Фашизма, концентрационните лагери са изобретение не на Хитлер, а на англосаксите... абе много може да се говори за ноу-хау-то на Батко
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Вече удариха и летище използвано от руснаците в Беларус
https://www.rferl.org/a/crimea-airba.../31983410.htmlтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеУкрите получиха яки ракети. Наред е Беларус.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНевнимателен пушач в авиобазата в Саки с един фас закри преждевременно сезонът в Крим.
- 1 like
Коментар
-
Санкционираните авиокомпании в Русия започнаха да разглобяват самолети за запасни части
Но това е нищо - скоро руснаците ще разглобяват не само самолетите, но и населението за запасни части.
Факт е, че самата трансплантология в Русия е на нивото на пещерния човек. Проблемът е стар и добре познат. За двадесет години режимът на Путин успя да я погребе напълно. Едно време беше възможно да се справим с помощта на чуждестранни специалисти и световни банки донори. Но страната на Путлер бавно, но сигурно се откъсва от Лайденската банка за костен мозък и други огромни донорски бази. И тя ще бъде напълно прекъсната.
Но дори и да се смилят, прекъсването на въздушните връзки между Русия и останалия свят ще направи донорството на органи невъзможно. Шегите свършиха.
Коментар
Коментар