Първоначално изпратено от monopola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеОсобености на руската мобилизация ...
"Жданов се позовава на един случай от „Уралвагонзавод“, който произвежда военна техника. Преди два дни оттам са казали, че резервните части, които са им останали, ще им стигнат за ремонт на до 35 танка."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами не, не си наясно.Сармати имало било два готови, прототип малко, демек - не работят. Но даже и да не са прототип руската военна техника е с процент на успеваемост в работен режим от малко над 50%. Демек едно от две. Пак е хиляди пъти по-добър резултат от твоите изобретения, ама ти си критерии за .... нищо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Ах, патенцеНякой съм, не може всички да сме мурзилско нищо. Между другото с цялото ти неможене вероятно в СССР щеше да си изобретател на годината. Защо тръбата не работи.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Крим също беше червена линия, което не попречи на украинците да бомбардират. Същото ще се случи и с Херсон, доколкото никой не се впечатлява от празни приказки и още по-празни закани.
"Сармат" още не е на въоръжение, респективно бойно дежурство, но явно трябва да свикнем с глупостите ти - Сармат, Еленовка и пр.
Коментар
-
Ти пък кой си?Някой съм, не може всички да сме мурзилско нищо. Между другото с цялото ти неможене вероятно в СССР щеше да си изобретател на годината. Защо тръбата не работи.....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аз нищо не твърдя- твърди го този от екрана. Товстери нямат, още не са фалирали, Парите им откраднахте, те пак в пари се къпят- всичката ви работа такава- да откраднем от някого нещо
снимките на урсули, борели, тръсове, байдъни, зеленухи, кулеби, всякаква евроатлантическа седесарска и костолашка гмеж МИ УРОЧАСАХА КОМПЮТЪРА И ЗАПОЧНА ДА БЛОКИРА!
трябва да викам поп да опее и поръси със светена вода, а на входа на рутера съм вързал връзка чесън!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Особености на руската могилизация ...
"Жданов се позовава на един случай от „Уралвагонзавод“, който произвежда военна техника. Преди два дни оттам са казали, че резервните части, които са им останали, ще им стигнат за ремонт на до 35 танка."Само два дни след като Москва обяви частична мобилизация за войната си в Украйна, вече е ясно: този сбор не е точно "частичен", войниците от първата му вълна ще отидат на смърт, а за тези от втората може да няма оръжие.Last edited by GiRo; 23.09.2022, 15:06.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеПЛОВДИВЧАНИ ТЪРСЯТ ЗАПАЗЕНО МЯСТО В БОМБОУБЕЖИЩАТА
Съветвам всички седерасти да намерят къде са им бомбоубежищата, защото като дойде аватара ми и ще бъде рев , сълзи и скърцане на зъби
- 1 like
Коментар
-
After you, buddy.
1. Умираш при детонацията.
2. Оцеляваш, след което умираш в адски мъки.
Така, че ... be my guest, buddy.
Иначе, макар че еволюционно не си се развил много, дори и на теб не ти го пожелавам.Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Всъщност, тази информация от Чечня означава отказ на Кадиров да изпълнява указа на Путин
междувременно, част от по-умните орки са станали доставчици https://www.youtube.com/watch?v=w0L_8BxU4KE
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
путлерче - твърдиш, че в САЩ от 1945 година до сега е имало мобилизация 9 пъти ли? Мурзилята сте тоталки, бреЗатова цялата ви работа такава.
Изобретателя-кашик и той - сармат, та сармат, те тостери нямат бе, перални крадат, сармат му се присънил...
снимките на урсули, борели, тръсове, байдъни, зеленухи, кулеби, всякаква евроатлантическа седесарска и костолашка гмеж МИ УРОЧАСАХА КОМПЮТЪРА И ЗАПОЧНА ДА БЛОКИРА!
трябва да викам поп да опее и поръси със светена вода, а на входа на рутера съм вързал връзка чесън!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Това ако е вярно, ще да получите пълна мобилизация дечица...
Коментар
Коментар