IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

много руси си тръгват. продават се вторички, двустайни апартаменти с добра локация, втора линия на около 25000евра...

Русия дължи величието си на руската жена, рускинята няма да те търпи, ако си неудачник или нямаш класа. Руските жилища са много чисти, добре обзаведени, а санвъзела е много важно място в руския дом и блести от чистота
    Къде тва? Дай линк!

Коментар

• Бетер, ако долара не се обезцени САЩ става китайски, всички пари ще девалвират, въпроса е кои фирми ще дадат фира, при силен долар ще са американските. Защото винаги някой плаща сметката при такава кредитна система.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

https://dnes.dir.bg/politika/es-obya...nite-dokumenti

Поне засега Кремъл няма да отваря втори фронт. Вучич или се уплаши, или чака още китайско оръжие.
        Вучич Мучич, тинтири минтири... сърбите получават евтин руски газ, но за съжаление кранчето е в България и няма начин... А черногорците, тютюневия контрабандист ги вкара в МАТО, просто се намират във вражеска хватка

Припомням, Батко предлага две опции: 1. васал; 2 враг.... сърбите са люти и горди и отнесоха шамарите, докато ние легнахме под Батко

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Чакайте ве, нал са ви врагове? Нал долара умира? Защо раните врага? Защо му приемате гадните долари?
          - По милост, да не реве.

Коментар

Вати махайте ги те западнали коли, че взеха мн да горят.
            Дядо ми, светла му памет, се шегуваше по подобен повод: Отишъл един на пазара, търси зрели краставици. Онези му казват, че няма, че бил ахмак. Е, той рекъл :
            Аз, кат'съм помак, да не съм ахмак, зелени краставици да ям?
            - Та, и ти тъй

Коментар

Тогава хващак пътя към прекрасна раша. Кво стоиш в тоя фалирал запад, със западналото бмв?
              много руси си тръгват. продават се вторички, двустайни апартаменти с добра локация, втора линия на около 25000евра...

Русия дължи величието си на руската жена, рускинята няма да те търпи, ако си неудачник или нямаш класа. Руските жилища са много чисти, добре обзаведени, а санвъзела е много важно място в руския дом и блести от чистота

Коментар

аз да ти развия мисълта, на евтините съветски/руски ресурси и на мигрантския труд, който по същество е вид ниско-платен робски труд, се дължи и благоденствието на Евро-колхозът... както наза недоНаполеона, благоденствието свърши!

вече няма да има евтини ресурси, Европа вече е дойна крава, всички които в момента продават суровини и ресурси доят кравата... дали това е хамериканското буфало, дали е Баба Меца, дали са арабелите... Европа я чакат революции и гладни бунтове
                Тогава хващак пътя към прекрасна раша. Кво стоиш в тоя фалирал запад, със западналото бмв?

Коментар

айде малко да помислим срещу кого воюват братята руси на Украина? малко ликбез специално за теб обект/субект.... обекта няма интереси, субекта има интереси. кой кове желязото ковача или чука?

припомням за публиката, че персонала на концентрационните лагери, където са унищожавани евреи, цигани, пеераси и т.н. са били с каква националност, отговора е лесен укри, прибалти.... това означава ли, че евреите са унищожавани от бракята укри или от Хитлерофашизма
                  Ти остаи тез глупости! Кай кога ще разкараш гадното, смотано, вражеско БеенВе.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Tepxi, малко по ниски цени за газта са 4 пъти по ниски и последните години са 30.
                    Супер. Любопитно ми е на какви цени са получавали хляб с украинското зърно в Петербург по време на СССР.

Впрочем:

https://dnes.dir.bg/politika/es-obya...nite-dokumenti

Поне засега Кремъл няма да отваря втори фронт. Вучич или се уплаши, или чака още китайско оръжие.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                      Няквo BMW генералщабно, се "самозапалило" в Москва https://t.me/Pravda_Gerashchenko/39151

ватата се пули, защо не е УАЗ, а bmw
                      Вати махайте ги те западнали коли, че взеха мн да горят.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                        Война. Санкции на Русия.

Всеки месец от Русия към американски пристанища (въпреки санкциите) постъпват стоки на стойност, над 1 милиард долара,
                        Русия продава на САЩ: дървен материал, зърнени храни, алуминий, стомана, титан, 4000 тона патрони (!), суровина за ядрено гориво,....., а за "ембарговия" петрол се използва най-често схемата с "петрол от Казахстан"... За целта - тръгва танкер от Казахстан, след което спира за известно време в руско пристанище и накрая - несанкционираният казахски петрол се доставя чрез танкер, който акостира на пристанище в американското крайбрежие...

"Според търговски данни, само тази седмица - в пристанището на Филаделфия са доставени милион барела руски петрол..."

Т.е. - над 1 млрд. долара всеки месец пътуват (само) от САЩ към Москва...

Аве, голяма вата били тия американци, а? Финансират Джуджака всеки месец с над 1 млрд. долара - и не им мигва окото! ...

https://www.dnes.bg/rusia/2022/08/27...voinata.541628
                        Чакайте ве, нал са ви врагове? Нал долара умира? Защо раните врага? Защо му приемате гадните долари?

Коментар

• Tepxi, малко по ниски цени за газта са 4 пъти по ниски и последните години са 30.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Всичко, което са имали е благодарение на това, че са били част от СССР. Съвсем нормално е щом помиярстват да им бъде отнето.

п.п.Безсмислени постове, за да избутате линка на по-задна страница?
                            аз да ти развия мисълта, на евтините съветски/руски ресурси и на мигрантския труд, който по същество е вид ниско-платен робски труд, се дължи и благоденствието на Евро-колхозът... както наза недоНаполеона, благоденствието свърши!

вече няма да има евтини ресурси, Европа вече е дойна крава, всички които в момента продават суровини и ресурси доят кравата... дали това е хамериканското буфало, дали е Баба Меца, дали са арабелите... Европа я чакат революции и гладни бунтове

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Настоявате да ви изхвърлят от форума?
                              Вас драги, вас призовавам за форумна чистота.

Коментар

• С извинение за това, че обсебих темата с тая подтема, но нещата ми идват постфактум...

Това изобщо не ме оневинява за слабите ми познания по география!

Сигурно възниква основателен въпрос (та, да го изпреваря някак ..)...

Значи, твърдя аз, че в соца са се правили у нас над 15 кораба годишно, именно за вътрешните водни пътища на тогавашния Съюз...

Съвсем основателно би изникнал въпроса: ами как са се транспортирали тия кораби до вътрешните водни пътища???

Ето, че сам влязох в капана... (не зная какво говоря, нали!) Ама, така ми се пада!

..........

Пропуснах да обясня, че това бяха речно-морски кораби. С всички изисквания на Регистъра (Корабния регистър) и с всички изпитания, вкл. и с присъствие на корабния екипаж, който след това изчезваше "яко дим" - през Черно море, разбира се - и по вътрешните водни пътища - натам...

Разбира се, това е фейк, който не може да се докаже и най-вероятно съм го сънувАл... ))

Със здраве!

Коментар

Working...
                                X