Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Украина подаёт заявку в НАТО. В 19:00 по киевскому времени ожидается обращение генсека альянса Столтенберга и генсека ООН Гутерриша.
https://youtu.be/IlwLvvHMVDY
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПречи, защото такива като него върнаха българите в 15 век
Брех мама му стара, аз да знаех че съм толкова лош, изобщо нямаше да се обаждам. Не стига, че насоката която ви дадох намеква за изхода от конфликта, и то в полза на ЕС, ама на - лозунги, лозунги и пак лозунги. Имаш си точки, рецитираш ги. Не се ползва разума по предназначение. Ти ще си втория дето ще ме откаже да пиша тук....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Акценти от обръщението на Зеленски относно кандидатурата на Украйна за членство в НАТО:- Украйна кандидатства днес за членство в НАТО по ускорена процедура. Зеленски се позова на прецедентите на Финландия и Швеция, които подадоха молба за членство в Алианса без план за действие относно членството в НАТО.
- Украйна разбира, че се нуждае от време, за да постигне консенсус с всички членове на НАТО, затова Зеленски предложи да се приложат предложенията за гаранции за сигурността на Украйна и цяла Европа в рамките на Киевския договор за сигурност
- Невъзможно е да се договорим за справедливо съжителство със сегашния руски президент. Готови сме за диалог, но с друг руски президент
- Цялата територия на Украйна ще бъде освободена
- 2 Харесвания
Коментар
-
САЩ налагат санкции на управителя на Централната банка Набиулина, руския заместник министър-председател Новак, членовете на семействата на Медведев и Мишустин и на Съвета на федерацията
UPD: Санкциите ще засегнат и съпругите и дъщерите на Шойгу и губернатора на Санкт Петербург Беглов, дъщерите на Собянин, депутатите и сенаторите от Държавната дума
Великобритания последва САЩ в разширяването на списъка с антируски санкции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПречи, защото такива като него върнаха българите в 15 век
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Глупости на тъпкалета. Европа си е супер. Погледни нравствения, умствения и цивилизационен потенциал на Русия и тогава ми говори. Всичко е тотал щета ...
В Русия официално са регистрирани:
— алкохолици — над 4 580 000 души,
— наркомани — над 8 870 000,
— с психически заболявания — 978 000,
— туберкулозно болни — около 890 000,
— заразени с ХИВ - вирус - около 2 380 000.
Руската федерация е на първо място в света по:
— умишлени убийства;
— деца и юноши - пушачи;
— рушвети за влизане във висши учебни заведения;
— растящ брой на пушачи;
— пътно-транспортни произшествия;
— самоубийства след младежи от 15 до 19 години и сред мъжкото население от всички възрасти;
— абсолютни стойности на демографски срив;
— самоубийства на стари хора (заради мизерни пенсии или поради липсата им);
— изоставени деца;
— смъртност от сърдечно-съдови заболявания;
— пациенти на психиатричните клиники;
— търговия с хора;
— аборти и смъртност при раждане;
— потребление на хероин (21 % от световното производство);
— употреба на спирт и спиртни напитки;
— растеж на заболелите от СПИН;
— авиационни катастрофи (13 пъти над средното световно равнище).
Русия потребява над 20 % от световното производство на хероин (около 300 тона годишно) на стойност около 36 млрд. долара и заема трето място в света по брой на наркомани след Афганистан и Иран. Годишно деца и младежи харчат за наркотици 2,5 милиарда долара. Всеки ден в Русия от свръхдоза умират около 100 души.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Догодина и в Одесса ще има Референдум , който е предизвестен , тъй като е стар Руски град с много интересна история . В края на XIX век и началото на XX е като Чикаго - барове , банди , спекула , търговия и всякакви националности .
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
Пуканки не ми останаха да чакам тоз разпад !Вместо разпад се разширяват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеМалка астро корекция - облечена е в слънце, защото сърцето на Европа е Белгия, която от своя страна се ръководи от знака лъв, чиито символ е слънцето. Още една индикация, че иде реч за ЕС. Звездите в знамето на ЕС, доколкото помня, на някакъв етап са 12. Мързи ме да ровя.
Самият Ностро, който също пише по темата е кабалист от християнското течение и е много вероятно да ползва именно тази символика.
Проблем с всички тези текстове е интерпретацията, която може да е всякаква.
Така, че подобен текст може да означава практически всичко или нищо.
Оставете го форумеца да си цитира новия и вехтия завет, кво Ви пречи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Догодина и в Одесса ще има Референдум , който е предизвестен , тъй като е стар Руски град с много интересна история . В края на XIX век и началото на XX е като Чикаго - барове , банди , спекула , търговия и всякакви националности .
Коментар
-
ще ти ги припомня МНОООООООООООООООГО СКОРО
разпада Е НЕОБРАТИМ ВЕЧЕ
денонощно САМО НА ЕДНО СЕ МОЛЯ-путин още малко да управлява-поне още 36 месеца
дано не му спретнат вътрешен преврат
ДАНО Е ЖИВ И ЗДРАВ Путин!
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар