IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ами брюж ми е на 400км, а москва мисля на около 2000, ти къде ще отидеш за 2 дни. В москва съм бил и ще ми трябва поне 5-6 дни да разгледам основните забележителности
    Друго питах и ти чудесно ме разбра, но клинчиш.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

С тази любов към Русия, защо само на запад митлосваш? Поживей и поработи в алтернативата малко.
      Ами брюж ми е на 400км, а москва мисля на около 2000, ти къде ще отидеш за 2 дни. В москва съм бил и ще ми трябва поне 5-6 дни да разгледам основните забележителности

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Бахти кефа майна! Германия зависи от Русия и иска да е следващата анексирана територия!
        Германия зависи от евтините суровини, а това че са от русия е друг въпрос. Работя в металообработваща фирма- шефа купува метали както от немски фирми, така и внос от русия, украйна и от китай- ами китайските независимо че дават един и същ състав са по леки от същите немски. Как го правят не знам- една и съща дебелина- на вид едно и също парче метал- ама по леко и се обработва по лесно. Разликата не е в грамове- 20-50- а поне на една и съща тръба около килограм

Коментар

Бяхме на малка екскурзия в брюж- белгия, а там нямаше секция. Днес минахме през гент, там е имало секция, но от митлосване не ни остана време да отидем да гласуваме. Иначе щях да гласувам за слави
          С тази любов към Русия, защо само на запад митлосваш? Поживей и поработи в алтернативата малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение

Бахти кефа майна! Германия зависи от Русия и иска да е следващата анексирана територия!
            Нея я плющи Чичо Сам.

Коментар

Така е, най-накрая германците прогледнаха и разбраха какво място е Русия. За Израждане не се прави. Сигурен съм, че си гласувал за тях. Машините са си ОК. Скандалите с чувалите бюлетини и аз няма да ги коментирам.
              Бяхме на малка екскурзия в брюж- белгия, а там нямаше секция. Днес минахме през гент, там е имало секция, но от митлосване не ни остана време да отидем да гласуваме. Иначе щях да гласувам за слави

Коментар

Каква загуба старшинка. Щеше да си много по-значим на фронта, а сега просто се пениш зад клавиатурата.
                Грешиш, малкия. Ама така става, с който не внимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Преди 31 години, взех ВНЖ. Мина време, определени обстоятелства се промениха, и го отказах. Толкова по въпроса.
                  Каква загуба старшинка. Щеше да си много по-значим на фронта, а сега просто се пениш зад клавиатурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ти още не си разбрал че, войната, СЕ ВОДИ НА МНОГО ФРОНТОВЕ ЕДНОВРЕМЕННО.
                    Фронтовете са много, но в крайна сметка резултатът е един. В момента Късият е натясно. Да видим следващия му ход.

Коментар

Амиииииииииии, разбиване на хегемона, това печеля, германия също ще спечели защото от разни разговори с колеги разбирам че германците са прогледнали и виждат накъде ги водят и това място е тъмно и злачно където има само плач, стенания и скърцане на зъби. Надявам се в бг да го виждате също и да, наистина го виждате- погледни резултата на копейкин. Колкото и да не го харесвам, качва резултата в пъти за разлика от подмянаджиите. Скандала с машините няма да го коментирам

Коментар

Амиииииииииии, разбиване на хегемона, това печеля, германия също ще спечели защото от разни разговори с колеги разбирам че германците са прогледнали и виждат накъде ги водят и това място е тъмно и злачно където има само плач, стенания и скърцане на зъби. Надявам се в бг да го виждате също и да, наистина го виждате- погледни резултата на копейкин. Колкото и да не го харесвам, качва резултата в пъти за разлика от подмянаджиите. Скандала с машините няма да го коментирам
                        Така е, най-накрая германците прогледнаха и разбраха какво място е Русия. За Израждане не се прави. Сигурен съм, че си гласувал за тях. Машините са си ОК. Скандалите с чувалите бюлетини и аз няма да ги коментирам.

Коментар

Големи надежди Тинче. Ти какво печелиш? Копейка в повече?

Коментар

Баш, откакто са там, мурзилажа губи войната.
                            Ти още не си разбрал че, войната, СЕ ВОДИ НА МНОГО ФРОНТОВЕ ЕДНОВРЕМЕННО.

Коментар

А бе те не са ли геймлузър
                              Не бе, те са едно наистина добро оръжие. Добро но, само толкова. За геймчейнджър, се иска повече.

Коментар

А бе те не са ли геймлузър

Баш, откакто са там, мурзилажа губи войната.
                                Last edited by GiRo; 03.10.2022, 23:04.

Коментар

Working...
                                X