If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
ceco666, от другата страна 57..57.., въобще не му е спряна програмата, имат и бройки. Пишат какви полети изпълняват, дроновете са несериозна работа. На нас ни трябват 35..35 ..до 100бр. Сериозно за да имаме авиация която да може да доминира. И то не се знае.
Да, дроновете ги видяхме, какви поразии правят. Ето ви страхотна идея. Направете с Пирамидата дрон и зарибете НАТО с показно. Като ви набият една поръчка за милион дрончета и ще спите спокойно, че небето ни е безопасно, а вие няма да можете да си преброите парите. Не е шега. Знам, че в Китай са по-евтини, но НАТО няма доверие на Китай.
ceco666, от другата страна 57..57.., въобще не му е спряна програмата, имат и бройки. Пишат какви полети изпълняват, дроновете са несериозна работа. На нас ни трябват 35..35 ..до 100бр. Сериозно за да имаме авиация която да може да доминира. И то не се знае.
Сега, имаме...глаголизатори. Голям "късмет", няма що.
Надай се... Чел съм всичко, което се изписа за "изобретението ти", даже изгледах мултипликацията, която пусна. Както писах вече в изтрития от модерацията пост: не трябва да си Айнщайн, за да разбереш, че изделието е без стопанско значение или на простоцарски - изгодата от него е незабележима с просто око. Една обикновенна изолация на топлите тръби би имала по-голям ефект. Нужна е само логика и малко базисни знания от средното училище за да се разбере. И бъркаш(не вдяваш)....не съм далеч от материята.
За пореден път, обаче, доказа точно това. Парадокс? Не точно. Улавям лъжата от километри.
Ако искат наистина да хванат Европа да помага на Украйна, то варианта е само преговори и решаване на конфликта по европейски модел.Ако това се направи в Европа сериозните хора, не политиците им - ще кажат тези хора заслужават, те са като нас. Защото за помагането те трябва да се изпотяват, с работа ще стане, ще дават неща които са резултат на труд, не са плячка от война, не са паднали от небето. Мисля че напусто се бият, но те не го разбират.
Има един такъв момент: Хората, далеч от материята, е напълно естествено да НЕ разбират. И ти тъй.
Надай се... Чел съм всичко, което се изписа за "изобретението ти", даже изгледах мултипликацията, която пусна. Както писах вече в изтрития от модерацията пост: не трябва да си Айнщайн, за да разбереш, че изделието е без стопанско значение или на простоцарски - изгодата от него е незабележима с просто око. Една обикновенна изолация на топлите тръби би имала по-голям ефект. Нужна е само логика и малко базисни знания от средното училище за да се разбере. И бъркаш(не вдяваш)....не съм далеч от материята.
На Иван Кръстев му се присънва предстоящ обществен натиск за започване на преговори... На мен пък Европа ми изглежда по-обединена от всякога.
Когато руските войски бяха в покрайнините на Киев, различията между реалисти, оптимисти и ревизионисти бяха маловажни. Единствената цел тогава беше да не се допусне Украйна да бъде прегазена, а Путин да спечели. Но успехите на украинската армия през последните месеци преместиха тези различия към центъра на европейския дебат. Реалната опасност за единството на Европа се състои в различните възгледи за това как войната трябва да приключи, а не в заплахите на Путин. Ще почувстваме това още през зимата, когато общественият натиск за започване на преговори с Москва ще се увеличи.
Различните представи и виждания за желания край на войната са толкова емоционално и морално натоварени, че всяко споразумение ще бъде болезнено и сложно. Но постигането на някаква обща рамка за изход от войната е необходимо. Без такава рамка опасенията на украинците, че ще бъдат предадени от Запада, и страховете на Путин, че Русия ще бъде унизена във военно отношение, подхранват до крайност военната ескалация.
ceco666, между другото холадците ако имат стари ф16, да ни дадат не е лошо, но идеята да даваме на украинците нашите мигове не е добра. Просто защото да не се получи украинците да ни се сърдят, че сме им ги дали. В България вероятно техниката се използва до края на ресурса и, ремонти и разни смени на части, ако сте чели нашите пестяха пари. После нашите мигове са натовски, украинците ако смятат че ще стане да им закачат стари ракети които имат е беля само.
Да, това ще е добра сделка. Но работата е тънка там и не съвсем ясна за сега.
Коментар