Първоначално изпратено от Rodnok
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеbetter, те с тези дронове виж какво си докараха до главите, според мен това е много сериозен въпрос и приложението на дронове за военни и сходни цели трябва да бъде забранено. Само че кой ще го направи и да се съблюдава някакъв ред в този свят не виждам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Съгласно клипа предстои формирането на Амазонска народна република, с център Новокрокодилск.
Преди 4 години група руски туристи са посетили карнавала в Рио, не им е харесала храната - ето ти етнически руснаци, подложени на геноцид от бразилонацистите, щедро подкрепяни от евитапероновците и шакирапикеновците.
Време е изконните руски земи между Порто Алегре и Богота да се върнат обратно в Майка Русия!
Ся, вече със Шри Ланка не знам как ще станат нещата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеСпециално за Тинчето от паралелната реалност ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Отново заяждане с хора.
Отново не по темата.
Отново много правописни грешки.
Явно някои хора са тука в този форум само за да си мерят пи@ките с други хора, защото страдат от комплекси, че са им много малки.
Коментар
-
НАТО:Украйна ще получи системи за борба с дронове през следващите дни
https://news.bg/world/stoltenberg-uk...ve-do-dni.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пирамида,
твоите хора са направили огромна грешка, че не са те взели теб за този клип
https://twitter.com/i/status/1582279794242486277
Преди 4 години група руски туристи са посетили карнавала в Рио, не им е харесала храната - ето ти етнически руснаци, подложени на геноцид от бразилонацистите, щедро подкрепяни от евитапероновците и шакирапикеновците.
Време е изконните руски земи между Порто Алегре и Богота да се върнат обратно в Майка Русия!
Ся, вече със Шри Ланка не знам как ще станат нещата ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
better, те с тези дронове виж какво си докараха до главите, според мен това е много сериозен въпрос и приложението на дронове за военни и сходни цели трябва да бъде забранено. Само че кой ще го направи и да се съблюдава някакъв ред в този свят не виждам..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тюхъ, язъкъ.
- И на мен ми е драго да те видя, Берти.
Отново не по темата.
Явно някои хора са тука в този форум само за да си мерят пи@ките с други хора, защото страдат от комплекси, че са им много малки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз почвам да се чудя, дали някакви "руснаци", не толкова отдавна, не са изчишкали и наш Матейка, че така ги мрази. Тъй де, на празно място, и трева не расте, крушка си има опашка.
Отново не по темата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пирамида,
твоите хора са направили огромна грешка, че не са те взели теб за този клип
https://twitter.com/i/status/1582279794242486277
- И на мен ми е драго да те видя, Берти.
Коментар
Коментар