Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаправо ме кефи какви радостни възгласи се разнасят тук след като се чу че са стреляли по 3 кораба. Само не знам какви бяха възгласите когато путин подписа указа за присъединяване на над 100000 кв км. Не знам какви са били възгласите когато беше съобщено за 900 убити за 2 дни, когато беше съобщено за 400000 убити от началото на операцията
На дали сте били много хепи от предпоследните новини, но сте хепи от новината за 3 пробити корита. добре че поне един се е сетил да си сложи маска и носА тая ваша операция вече 8 месеца върви и не и се вижда края.....
Last edited by X_Y; 30.10.2022, 11:29.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДали ще сте радостни от тези новини
Целият стоманен завод в съседното ми градче го разглобиха и пренесоха в Китай.
Преди три години партньорката ми работеше във " Fiege- Bosch " Разлепваше китайските етикети и лепеше немски .
Мултинационален концерн с годишна печалба, по-голяма от БВП на България+РСМ. Единствен по мащабите си в Европа. Ако и те решат да се възползват от преференциите и стимулите , предлагани от САЩ, ще настъпят сериозни сътресения в цяла Европа. Пораженията няма да са локални- безработица, натиск върху немската социална система и т.н, а ще предизвикат фалити на стотици по-малки производства и логистика. Германия е индустиалното ядро на ЕС. Немската деиндустриализация ще обезсмисли съществуването на съюза като цяло.
BАSF откриват нов технологичен завод в Шанхай/Китай/ .За последните месеци разходите им (поради кризата) са се увеличили с 2,2 млрд.€ .
https://www.basf.com/…/news-releases/2022/10/p-22-395.html
BASF.COM
BASF eröffnet Chemetall Innovation and Technology Center für Oberflächentechnik in China
В големия завод в Лудвигсхафен работят над 60 000 човека. Това е огромен завод, има си собствен градски транспорт. Компанията обаче е регистрирана в Люксембург. Да,град,в града. Имат собствена полиция
Проблемите в развитите държави ще трябва да се решават по-друг начин. За мен най-големият проблем е че няма вече кой да работи. Старите жители не желаят, не желаят и имигрантите. Все повече стоят на помощи. Вероятно е необходим нов обществен строй....и както винаги той ще дойде пак от "презряният" запад.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаправо ме кефи какви радостни възгласи се разнасят тук след като се чу че са стреляли по 3 кораба. Само не знам какви бяха възгласите когато путин подписа указа за присъединяване на над 100000 кв км. Не знам какви са били възгласите когато беше съобщено за 900 убити за 2 дни, когато беше съобщено за 400000 убити от началото на операцията
На дали сте били много хепи от предпоследните новини, но сте хепи от новината за 3 пробити корита. добре че поне един се е сетил да си сложи маска и нос
Last edited by X_Y; 30.10.2022, 11:29.
- 4 Харесвания
Коментар
-
На дали сте били много хепи от предпоследните новини, но сте хепи от новината за 3 пробити корита. добре че поне един се е сетил да си сложи маска и носLast edited by X_Y; 30.10.2022, 11:29.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дали ще сте радостни от тези новини
Целият стоманен завод в съседното ми градче го разглобиха и пренесоха в Китай.
Преди три години партньорката ми работеше във " Fiege- Bosch " Разлепваше китайските етикети и лепеше немски .
Мултинационален концерн с годишна печалба, по-голяма от БВП на България+РСМ. Единствен по мащабите си в Европа. Ако и те решат да се възползват от преференциите и стимулите , предлагани от САЩ, ще настъпят сериозни сътресения в цяла Европа. Пораженията няма да са локални- безработица, натиск върху немската социална система и т.н, а ще предизвикат фалити на стотици по-малки производства и логистика. Германия е индустиалното ядро на ЕС. Немската деиндустриализация ще обезсмисли съществуването на съюза като цяло.
BАSF откриват нов технологичен завод в Шанхай/Китай/ .За последните месеци разходите им (поради кризата) са се увеличили с 2,2 млрд.€ .
https://www.basf.com/…/news-releases/2022/10/p-22-395.html
BASF.COM
BASF eröffnet Chemetall Innovation and Technology Center für Oberflächentechnik in China
В големия завод в Лудвигсхафен работят над 60 000 човека. Това е огромен завод, има си собствен градски транспорт. Компанията обаче е регистрирана в Люксембург. Да,град,в града. Имат собствена полиция
- 1 like
Коментар
-
Направо ме кефи какви радостни възгласи се разнасят тук след като се чу че са стреляли по 3 кораба. Само не знам какви бяха възгласите когато путин подписа указа за присъединяване на над 100000 кв км. Не знам какви са били възгласите когато беше съобщено за 900 убити за 2 дни, когато беше съобщено за 400000 убити от началото на операцията
На дали сте били много хепи от предпоследните новини, но сте хепи от новината за 3 пробити корита. добре че поне един се е сетил да си сложи маска и носLast edited by X_Y; 30.10.2022, 11:28.
Коментар
-
https://youtu.be/h7I8j5VqGNo
Само 24 часа след бойните комари, Русия успява да нанесе нов удар ... местния върховен Черен Чайник е ... отслужил/провел ритуал за успех срещу Украйна.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар