Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
По време на втората война в залива се повдига въпроса за използуването на малки ядрени бомби , но се отказват от идеята тъй като военните разясняват че е все едно да стреляш по мухи с оръдие. Прекалено малка ефективност и прекалено големи разходи. Затова обявяват че унищожението на енергийната, хранителната и водната инфраструктура са хуманен начин на водене на война. И разбира се и сега може да се видят снимки от тогава, според мен няма село или дори паланка която да не е бомбардирана. Интересното е че се обявяват някакви около 10-15 000 убити. Само че иракчаните говорят за около 550-600 000 убити
Ами в Голодомора.
Ми Леополд в Конго.
После кланетата при Чингиз хан.
Да не говорим за Персийките войни.
Абе направо всички да се изколим, щото Каин уби Авел.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение..
По отношението си към въпроса "Може ли ядрена сила да загуби конвенционална война с неядрена сила?" Хората на какви се делят?
Имам предвид, тези които смятат, че ядрената сила може да загуби войната, какви се явяват?..
Та как се наричат тия къде не знаят елементарности?
пп
има и други печелили срещу ядрена държаваLast edited by satz; 01.11.2022, 23:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Мислиш че трябва до утре? Нeйде 1000 са, вижда се също, че не им достига транспортпак издънка ХАХАХАХА
Коментар
-
Преди години се срещнах с един човек от форума с който в темата за форекс се карахме много яко. Не сме се били, пихме по една бира.Иначе ако се прочете сигурно някой ще помисли че е имало жертви. Той беше голям фен на идеята да се слагат стопове и да печели от форекс. Иначе много интелигентно младо момче. После си намерил работа във форекс брокер, за сигурна заплата и сигурна печалба и се обади да ми каже че съм бил прав там за каквото си говорихме.
Last edited by DS66; 01.11.2022, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениепак издънка ХАХАХАХА
- 1 like
Коментар
-
Руският флот в една снимка ...
Войната с Украйна се оказа тежко изпитание за всички видове въоръжени сили на Русия. След първоначалните успехи сухопътните войски безнадеждно се оплетоха в украинската отбрана и бяха принудени безславно да се оттеглят от Киевска и Харковска области. Въздушно-космическите сили, разполагащи със смазващо превъзходство в числеността, така и не успяха да постигнат безапелационноНе е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Афганистан?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
По отношението си към Русия хората се делят на фили и фоби и всички междини състояния.
По отношението си към въпроса "Може ли ядрена сила да загуби конвенционална война с неядрена сила?" Хората на какви се делят?
Имам предвид, тези които смятат, че ядрената сила може да загуби войната, какви се явяват?
По отношение на въпроса "Може ли една държава контролираща несметни прирдни богатства и необозрими пространства, държава разполагаща с огромни енергийни ресурси и инфраструктура чрез която да ги използва, да бъде изолирана?" Хората на какви се делят?
В смисъл тия дето мислят, че може, какви се явяват?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеСредностатистическия русороб тук е изпълнен с любов съм Русия и омраза към своите съотечественици, които не изповядват същите чувства и мисли към Мордор. Най-странното в тази ситуация е, че същият нарича себе си патриот.
Имам предвид, тези които смятат, че ядрената сила може да загуби войната, какви се явяват?
По отношение на въпроса "Може ли една държава контролираща несметни прирдни богатства и необозрими пространства, държава разполагаща с огромни енергийни ресурси и инфраструктура чрез която да ги използва, да бъде изолирана?" Хората на какви се делят?
В смисъл тия дето мислят, че може, какви се явяват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Kakwi sa teзи глупости, чети си ги ти
https://hanasblog.beverlyclaire.com/...ding-theories/
vs
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМммммммммммммммддддддддаааааааааа, 44 ракети свалени, тук ще минават украински корабли и журавли, а да и ще бъдат 14 бройки, е руснаците ще ги намалят, но си струва за пропагандата да пишем че ..........оон, наблюдателите.......... казаците............ бандера казал...........зеленски е пак със зелена фанелка............
31.10.2022 - 10:11
Харьков: мощный пожар на месте взрыва (ВИДЕО)
Горит объект энергетической инфраструктуры.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
Коментар