IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156

Хан Аспарух ми каза .
    Абе тез българи как градят държава с еврогейски ценности, или май евроатлантически бяха
    Шойгу каза ли ти нещо за Херсон? При всяка тежка загуба на Русия, тъй де жест на добра воля, ти си тук и ръсиш глупости. Ако си мислиш, че когато сте заринати до ушите с изпражнения, ще ги разбъркаш и няма да мирише повече се лъжеш. Точно обратното се случва.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Разкрихте ме г-н Миков. Наистина съм по-наивен, отколкото изглеждам. Също съм и по-глупав в случай, че съм успял ловко да заблудя някого тук, в което разбира се, дълбоко се съмнявам. Нивото на форума в цялост е потресаващо ниско, за което и аз допринасям и сам се учудвам, че все още съм тук. Отговаряйки на безумния въпрос "защо немците не горят пари, за да се топлят", се подхлъзнах, падайки на нивото на автора му. Понеже за втори път ме провокирате, но този път в подходящата тема на форума, ще си позволя, да помоля за оценка на следната продукция. Наивността ми вече ме издава и няма да скрия, че споделям възгледите на авторите и.
      Г-н Цецов, не се занимавам с Теория на конспирацията, за да е било необходимо да ви "разкривам". Лъжете се.

Онова, което направих (и често правя, защото нямам времето, за да следя хаосът от мнения в "дискусиите" по една тема) - беше - да отговоря на едно от последните мнения - твоето.

Зная, че имаш логични мисли и най-общо - реагираш адекватно на казусите. В тоя смисъл - твоите опити за "самосъжаление " и самоподценяване са по-скоро преекспонирани от теб и не ги приемам, разбира се.

Нивото на форума НЕ е ниско! Сериозен съм, За това ниво допринасят и твои постове.

Отговаряйки на твоя отговор (на безумен въпрос) - съм помолен от теб за "оценка на (някаква) продукция".

При мен "продукцията" е черен квадрат. Очевидно не разбирам от абстрактна живопис, но ще те успокоя: черният цвят е много добре наситен. В тоя смисъл - "авторите" са се справили добре с черния цвят, но предпочитам есенната палитра от цветове.

Оставям встрани факта, че всеки от нас подбира САМ източниците си на информация. Същото е и, когато всеки САМ подбира на КОЙ Господ да се кланя, г-н Цецов.

Живот и здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin 25.02.2022 Разгледай мнение
        ....
        Питам помните ли?
        И днес за един ден Путин е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните осем години са вложили над 20 млрд долара. На практика той унищожи американски военни бази...
        Може ли кратък списък, къде са тия американски бази за 20млр.$
        (по принцип и селскостопанско летище се вижда от Космоса)

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          "Руснаците се бяха окопали в насажденията край село Зеленовка и постоянно идваха да обядват в местното кафене.
          Точно по обяд Украинците удариха кафенето. Както казват местните жители на Зеленовка, те още не са виждали подобно нещо. По всичките дървета висяха руснаци", казва Хлан.
          Аз не бих бил в особен възторг. Това са нечии синове, братя, бащи. Опитвам се да опазят човешкото в себе си - ако путинофилите се радват на избити украинци, защо да съм като тях?!?

Коментар

• "Руснаците се бяха окопали в насажденията край село Зеленовка и постоянно идваха да обядват в местното кафене.
            Точно по обяд Украинците удариха кафенето. Както казват местните жители на Зеленовка, те още не са виждали подобно нещо. По всичките дървета висяха руснаци", казва Хлан.

Коментар

• Рашистите твърдят, че в колата със Стремоузов е имало още един човек - Сашка Коц. Този оцеля.
              Подозираме, че руснаците са започнали да прочистват бившите полезни идиоти, които са станали безполезни.
              https://t.me/uniannet/79365

Време е и българските путлеристи да се замислят ...

Коментар

• Едно основно нещо е доверието, там ако се случват неща сори като изтетляне от някаква територия, но не се случва да преговарят почти нещо не се случва. Както казва Арествич - Ситуацията е без промяна ! Ако преговарят и почнат да си имат доверие за нещата за които се договорят, те започнат да се случват след преговори - работата става друга. Иначе е ясно че безгрешни няма. И руснаците са допуснали грешки за да се стигне до война.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Как поддържаш на ФАШИСТКИТЕ американски щати режима нападнал 100-на чужди държави....в това виждаш желание да живеят с другите в мир?!?
                  Същите тези ФАШИСТИ са изградили 800 терористични бази да поддържат режима си
                  всеки път като КВИЧИШ ни радва - ТОВА Е ОТЛИЧЕН сигнал какво следва!
                  разпада на "севернаМонголия" предстои
                  АМИН

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                    bota156, не проблема е че хора които владеят мисленето на престъпника могат самите те да извършват престъпления, лесно се минава от другата страна. Другите казват че това ги притеснява. Те пък сигурно казват - оооо..трябва да ни имате доверие !
                    БГ политици. Вкл. и най-главният.

Коментар

bota156, те казват че изпълняват функции по сигурността с тези бази. Това е нещо като полицията, няма държава без полиция и иначе какво ще стане - върши някой престъпление и няма кой да го хване..Дори казват на другите, че те вършат тази работа и за нея харчат техните пари, а това е за всички. Сигурен съм че са им го казвали. Всички знаят че полицията или в полицията хората трябва да имат мисленето на престъпника или да го владеят, за да могат да хващат престъпниците. Иначе хора които не познават тяхното мислене нямат шанс да могат да се справят да ги ловят. Сега САЩ изпълняват тази функция - факт.
                      Дани, американци, ингилизи и промитите от тях мозъци, са изгубени в "превода". Бъркат понятията на ниво основи. УБЯГВА ИМ, ИЛИ СА ИМ ПОДМЕНЕНИ че, СИГУРНОСТ, ТОВА Е СЪСТОЯНИЕ НА ОТСЪСТВИЕ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ПРОБЛЕМИ, а не някакви служби и усилия за охрана (на нещо си). Съответно и действията им.

Коментар

• bota156, не проблема е че хора които владеят мисленето на престъпника могат самите те да извършват престъпления, лесно се минава от другата страна. Другите казват че това ги притеснява. Те пък сигурно казват - оооо..трябва да ни имате доверие !

Коментар

bota156, те казват че изпълняват функции по сигурността с тези бази. Това е нещо като полицията, няма държава без полиция и иначе какво ще стане - върши някой престъпление и няма кой да го хване..Дори казват на другите, че те вършат тази работа и за нея харчат техните пари, а това е за всички. Сигурен съм че са им го казвали. Всички знаят че полицията или в полицията хората трябва да имат мисленето на престъпника или да го владеят, за да могат да хващат престъпниците. Иначе хора които не познават тяхното мислене нямат шанс да могат да се справят да ги ловят. Сега САЩ изпълняват тази функция - факт.
                          Коя сигурност - на ФАЩ или на чуждата държава? Все едно комшията да ебе жена ти за твоя кеф? И той се труди, че и се пОти, харчи и пари за подаръци и всичко това го прави за теб, да не ти вдига скандали жената
                          Last edited by bota156; 10.11.2022, 09:51.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• bota156, те казват че изпълняват функции по сигурността с тези бази. Това е нещо като полицията, няма държава без полиция и иначе какво ще стане - върши някой престъпление и няма кой да го хване..Дори казват на другите, че те вършат тази работа и за нея харчат техните пари, а това е за всички. Сигурен съм че са им го казвали. Всички знаят че полицията или в полицията хората трябва да имат мисленето на престъпника или да го владеят, за да могат да хващат престъпниците. Иначе хора които не познават тяхното мислене нямат шанс да могат да се справят да ги ловят. Сега САЩ изпълняват тази функция - факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Как поддържаш на ФАШИСТКИТЕ американски щати режима нападнал 100-на чужди държави....в това виждаш желание да живеят с другите в мир?!?
                              Същите тези ФАШИСТИ са изградили 800 терористични бази да поддържат режима си
                              Миткото, такива неща да вижда? Не мисля. Ама се пише "бай"( господин, сиреч). Мераци за важност. Само си представи, някой от важните отвън, вземе, че така почне да гонпише навред. Ами той нищо лошо няма да забелязва в действията му, разбира се. Уважили са му претенциите, "платили" са, може и а си затвори очите. Иначе, ти си бил "поддържал режими".
                              Да бе. Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

зависи
                                ако се изолират като Северна Корея - и пембени да са техен си е проблема

иначе не бъди толкова сигурен, че КГБ не са мислили по-въпроса с наследник, но без фуражка.
                                СК можеш да изолираш, Русия -не. И тя не се изолира, опитва Западът да я. Да, обаче, все опира до нея. Ето, вчера, Урсуза била рекла че, 2023-та, пак едни 30 милиарда нямало да им стигат (и ми се струва че, това-само на Германия, при условие дълбоко просядане на индустрията и стандарта на живот на гражданите. До тук, само за фаза. Ами нефт, торове, титан, алуминий и дт.екстри, с които са свикнали? Ами ролята на валутата, която се клати? Ами изнесените производства? Все сериозни проблеми, а онА идея няма, че са свързани и че се решават внкомплекс, нали. Все ми се чини че, толкова добра и като акушерка е била, тази ставленица на Меркелицата.

Коментар

Working...
                                X