Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, покритието с тези системи Пейтриът е една втора полусфера, докато на старите ес300 е цяла полусфера, има клип в ютуб на тази тема. Дават как ако не е позиционирана правилно спрямо посоката от която идва ракетата, не може да я унищожи и казват че за съвременните ракети които са управляеми и могат да си променят посока това нещо е проблем. Може да се намери клипа, мисля че е американски, но не ми се занимава.
- По принцип украинците със сигурност могат да издържат на битовите проблеми с липса на ток..., но другите едва ли могат да издържат да им помагат, бях написал че всяко евро помощ всъщност може да има цена от 10 евро за тези, които им го предоставят. Та никой не е сам, човешко е да се съобразяваш с другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И аз си мисля, че модерацията на този форум умишлено го превръща в проруски форум, защитаващ агресията и тероризма на Путлер. Срам и позор !!!
Коментар
-
Польша встречает свои «груз 200»Видео
Польша тем временем встречает своих загиблых сограждан, возвращающихся с Украины. Наёмников со такими воинскими почестями не встречают. Польша воюет с нами регулярными войсками?
Первоисточник публикации: https://politikus.info/video/148360-...-gruz-200.html
Politikus.info
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМче покажете къде какво, стига ключки от фризерския салуун. Всеки розав от там ли слушате?
[ATTACH=CONFIG]n3995781[/ATTACH]
https://www.youtube.com/watch?v=Vi2sTVAtYko
Щс те помоля за Н-ти път- пиши на литературен български език, не на някакви твои наречия, говори си на тези диалекти с козите и кокошките във ваше село
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение...
Някой нещо да каже за вчерашните арести на хора искащи да взривят турски поток???
https://www.youtube.com/watch?v=Vi2sTVAtYkoLast edited by satz; 26.11.2022, 13:13.
- 1 like
Коментар
-
Mateev, покритието с тези системи Пейтриът е една втора полусфера, докато на старите ес300 е цяла полусфера, има клип в ютуб на тази тема. Дават как ако не е позиционирана правилно спрямо посоката от която идва ракетата, не може да я унищожи и казват че за съвременните ракети които са управляеми и могат да си променят посока това нещо е проблем. Може да се намери клипа, мисля че е американски, но не ми се занимава.
- По принцип украинците със сигурност могат да издържат на битовите проблеми с липса на ток..., но другите едва ли могат да издържат да им помагат, бях написал че всяко евро помощ всъщност може да има цена от 10 евро за тези, които им го предоставят. Та никой не е сам, човешко е да се съобразяваш с другите.
Коментар
-
Не знам защо ама полските вестници дават някаква различна трактовка на бомбичките дето удариха кантара. Оказва се според тях че е имало съгласуване и е избрана гола поляна в полша с идеята да влязат натовски войски в украйна. И двамата умника са знаели за плана. Ноооооооооо руска му работа- ракетата прихванала трактора и го ударила. Язък за старанието
Някой нещо да каже за вчерашните арести на хора искащи да взривят турски поток???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВзривове на военното летище в Чаплинка. Отново някой орк е пушил не където трябва, а руското ПВО пак е спало ...
Германия дава на Полша ракети Пейтриът, а Полша се е съгласила да се инсталират на Украинска територия, за да защитават и Украйнското небе. Това са възможно най-ефективните ПВО и ПРО ракети, които със сигурност ще затворят небето на Западна Украйна на 100%
Коментар
-
хахахаха- сегашния външен министър на микробритания и клоуна зе- а бе този министър и той ли е паки
№8 ↑ Алекс Норт Сегодня, 11:540 У негра в кармане кусочек сахара или щепотка кокса?
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/148428...obritanii.html
Politikus.info
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеMihova, американците индексират тук много често...
улеснявате терористи, явно не сте го разбрали, докато бързате с триенето
(не ми дреме дали пак ще триете, онова там е със статус на библиотека към Конгреса)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ако имаш предвид руснаци- само те си знаят колко са убитите....
- 1 like
Коментар
-
Mihova, американците индексират тук много често...
улеснявате терористи, явно не сте го разбрали, докато бързате с триенето
(не ми дреме дали пак ще триете, онова там е със статус на библиотека към Конгреса)
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар