Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
На ватите са раздали някакви молитвиници с молитви за техния велик вожд-сатрап, да се молят за неговото здраве. А междувременно 12 годишно дете е получило повиквателна за мобилизация. Просто риский мир.
https://segabg.com/node/234357
- 1 like
Коментар
-
Руснаците да дадат опорка на някой, че Путин отдавна го няма ? Напротив това е тяхна тайна очевидно. Но понеже не сте наблюдателни и сте сред вързалите се, дори се надявате да паднел от власт..е как ще падне като не е. Пък и тезата че там е диктатура и Путин коли и беси, ами явно е грешна. Заминават опорките в калта. Да ви кажа, който не е зомби това нещо няма как да не го е забелязал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
, изказа ми не е български ? Тогава какъв е ? Не знам да е руски, не владея този език за повече от някаква ниска оценка.
Но пък като се направи анализ на написаното от теб, ти постоянно внушаваш тезата,че трябва да се сключи мир.Явно такива опорки са ти дали.Което пък показва колко са се осрали руснаците и търсят начин да се измъкнат от войната в Украйна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Стига глупости. Видно е, че изказът ти не е български. За разлика от Пирамидата или Впутин,които са си български мурзилки., изказа ми не е български ? Тогава какъв е ? Не знам да е руски, не владея този език за повече от някаква ниска оценка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеmirodes, не съм руснак, това което знам е че съм българин. Да ползвам гугъл преводач, всички го ползват, иначе нямаше да го има.
Контактувал съм с рускини в Интернет, които ползват Гутъл преводач и имаха сходен изказ с твоя.
- 1 like
Коментар
-
mirodes, не съм руснак, това което знам е че съм българин. Да ползвам гугъл преводач, всички го ползват, иначе нямаше да го има. Гугъл ли да ми плаща ? Не никой не ми плаща засега.Last edited by DS66; 12.12.2022, 18:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=UTUaZEEfv8k, световната война, вървят постоянно
Коментар
-
GiRo, ако си представим че РФ изчезне, пак ще има войни..ами не е при тях проблема, нещо друго има. Всяко ново нещо, което се открие ако е малко по значимо и хоп война. Примерно сега ще има и войни и преврати за литий, понеже се смята че е суровина която ще се използва много. Или пък Кадафи прави държава, която просто раздава пари на хората си от това че има петрол и го продава..естественно другите не могат да направят техните държави да функционират така, нямат извиращи от земята пари, които трябва да са и парите на другите, иначе всеки може да тръгне да печата но не работи печатането, ако не ги приемат че имат стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение...Това е проблема, не е друг.Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеИ докато орките живеят в Средновековието и най-вече мислят средновековно ...
Произведената при експеримента енергия е било 120% от използваната за задвижването на процеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Коя е тая война?
Коментар
Коментар