Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Финално, щото от теб не съм го очаквал! От горните 4 "източника" съм чувал само Карбовски - не съм го чел напоследък, нямам идея каква е позицията му. Нямам фесбук, нямам каквито и да е социалки, не следя канали в телеграм и т.н., за да скачам след всяка "новина" и да браня тази или онази позиция. ще ти го кажа за 100-ен път - ни ми пука какво става в Украйна/Русия, интересува ме само интересът на България и ние да не пострадаме. Толкова - балко, че човек като теб, който не беше промит по време на умнокрасивия грип, сега е заел една позиция на рупор и безкритичност, подобна точно на онези, които преди осмиваше за мейнстрийма им. Няма лошо, свободна страна сме, само ако може да не ми слагаш чужди тролщини. Бъди здрав и успех, сори за грешките, но от тела - толкова. Спирам - светли празници ви желая
Напротив-имаме само полза.Военните заводи работят на макс,заради енергийната криза в Европа продаваме ток на много високи цени, а и в ЕС най-вероятно ще преразгледат искането за закриване на тецовете.
От тази ситуация България само печели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеMateev, уж си интелигентен човек, може ли един човек да е убит и жена му да го твърди а той да е жив и президент на държава ? А и то се вижда че това са различни артисти. Според мен за Путин въпроса е кой и защо го е убил ? Ако погледнем до онази дата когато изчезна самолета той е прозападния президен на Русия. Дори виж инервюто в което го питат за Крим и Украйна какво казва - Украйна е независима държава и Крим не е наш проблем !
Това да се чува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Чакат някой "неутрален" пост на Грую а-ла "ЕС умира, загива, фалира, студува, гладува и бедства без ток, газ и бензин, ама и в Русия май има няколко загинали - ето, обективен съм!!!" да го възхваляват за позицията.
Впрочем не мисля, че Грую е проруски трол. Човека пише убедено, но в трето лице, мн.ч., вероятно по-скоро чете много руски тролове и в опит да "балансира" източниците е забравил за друго освен Цанов, Карбовски, поглед.инфо и Анастасия Гешева.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Mateev, уж си интелигентен човек, може ли един човек да е убит и жена му да го твърди а той да е жив и президент на държава ? А и то се вижда че това са различни артисти. Според мен за Путин въпроса е кой и защо го е убил ? Ако погледнем до онази дата когато изчезна самолета той е прозападния президен на Русия. Дори виж инервюто в което го питат за Крим и Украйна какво казва - Украйна е независима държава и Крим не е наш проблем !
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеАбе как така цялото русотрол се организира да хвали Груйчето веднага след поста? Повечето на ниво Израждане. СлучаЕност?
Впрочем не мисля, че Грую е проруски трол. Човека пише убедено, но в трето лице, мн.ч., вероятно по-скоро чете много руски тролове и в опит да "балансира" източниците е забравил за друго освен Цанов, Карбовски, поглед.инфо и Анастасия Гешева.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Горещо се моля да има Бог, Дявол и 9 кръга на Ада. Да, ама когато са ги проектирали, нито Бог нито Дявола са се сетили, че може някога да се пръкне такова изчадие като Путлер, както и такива отрепки, които да одобряват и подкрепят неговите терористични действия.
Та ще се наложи да се проектира и построи 10-ти кръг на Ада за Путлер и за неговите последователи и поддръжници. Вечното горене в казана е малко за такива отрепки. Трябва да се измисли нещо по-сериозно.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти ко искаш да си прасе в кочина, АЗ ИСКАМ ДА СЪМ СВОБОДЕН
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
За възрастта си старшинка си доста наивен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
По приказките ще ги познаеш
Йедене и пийене да има, другото е без значение ...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКакво можем да направим ние - да станем в голяма степен САМОДОСТАТЪЧНИ - поне откъм едене и пиени.
Йедене и пийене да има, другото е без значение ...
И ако може да върнем и комунизЪмЪ за да не работим, най-добре!Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеГруйка, имаш + от мен. Много не съм чел какво е било 1913...Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеГруйче, добре си се постарал. Седма точка кърти
Пак успя да оплюеш всички освен Русия. Путлер и той оня ден приказваше, че целия свят му е крив. Вече съм сигурен. Няма нищо неутрално в теб.
Всичките тези русороби са "бойци" зад клавиатурата, и отрепки в реални живот. Ако попаднат под окупация, веднага ще станат предатели и колаборационисти. Избиването на комплекси е тяхното кредо, а лъжата и измамата - тяхно верую. Предателството им е в кръвта, подлостта - също. Злобата им е безкрайна така, както е безкрайна и манията им за величие.Last edited by Mateev; 23.12.2022, 13:51.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Грую - само за едно не съм съгласен. Русия и ФАЩ са е един отбор против пуделчето ЕС или по скоро против КОНСУМАТОРСКОТО общество. Свърши с папкането на кредит, почивка от почивката на @бали в бора бора или обратното - може и велинград.
Единствената причина която виждам да води Русия война е да СМЕНЯТ световния ред за сметка на физическата смърт на украйна и фактическата на дърта европа.
Какво можем да направим ние - да станем в голяма степен САМОДОСТАТЪЧНИ - поне откъм едене и пиени. Задължително да ОСТАНЕМ енергийно НЕЗАВИСИМИ (щот това ни унищожават сега) и ако може да си върнем КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, АРМИЯНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар