IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
    ... клоун

Коментар

• Mateev, не знам за подвизите на ВСУ и за предаващите се в плен руски войници, но в Украйна ситуацията е трагична и ако ще се предават там, защо не отцепят просто за някоя друга държава ?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Държавен преврат в Русия би бил най-простият,
        най-лесният, най-безопасният и най-добрият за света.

Барбаляк , това няма да стане в твоя живот . Спи спокойно , Путин ще доживее Победата , а ти се моли за него , защото ако нещо му се случи и дойдат Ястребите - гарантирано няма повече да пишеш в медиа Инвестор . Навярно и аз , също

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Това пак ли от "английското" BBC
          Не , от медиата на Мъск е . Но не го качих , че такива мекушави като теб , няма да могат да вечерят . А Россси_мир ще го питам : Това ли са ''чмобиките '' му .
          Мир на душата на момчетата , че ги публикувам тук , за отговор на тролско соросоиден гном . Но , всичко се връща в този свят .

https://twitter.com/i/status/1594719374157422595

Коментар

Какво стана с Витанката? Никой от рос командата не го цитира напоследък. Залипсвал ми е. Да взема аз да го цитирам .... Старшинка, ти като един военен експерт, какво е "надпрагов удар"?
            https://pogled.info/tv/alternativen-...-tragne.145672

Велик!

Коментар

• Tepix, това не е линк за новина на bbc. Погледнах, тях войната в Украйна не ги занимава, случая с гръмналата мина и арестуването на директора на мината ги вълнува. Сиреч в Украйна има ред и закона веднага влиза в сила. В Украйна в момента е хуманитарна криза, икономиката им не работи и хората нямат доходи. Нали пуснах един линк, за човек който отглежда свине, украинец..той си купил едно китайско генераторче за ток, на бензин и казва - това за Украйна сега са много пари, тези които е платил за него - 700 долара мисля са 30 000 гривни. Та това нещо е цяло състояние, а този човек е много работлив според мен си личи че работи здраво..вярно със свиневъдство се занимава, свинар. Но той работи и не е нормално да е толкова зле с парите. Може би причината за това не е само войната, просто там тези които управляват държавата от край време са измекяри. От дълги години.

Коментар

• Какво стана с Витанката? Никой от рос командата не го цитира напоследък. Залипсвал ми е. Да взема аз да го цитирам .... Старшинка, ти като един военен експерт, какво е "надпрагов удар"?
                Руската армия не иска да се съобразява с математическия модел на професора
                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Държавен преврат в Русия би бил най-простият,
                  най-лесният, най-безопасният и най-добрият за света.

Обкръжението на Путин разбира, че всеки нов ден може да е последният.
                  Генадий Гудков, бивш член на Държавната дума на Русия, заяви това в ексклузивно интервю.

Политикът също така заяви, че Пригожин ще живее толкова дълго, колкото и Путин.
                  В края на краищата той не е способен да направи нищо без самия Путин.

00:00 Гледайте интервюто:
                  00:17 Възможен ли е държавен преврат в Русия;
                  06:26 Влиянието на Пригожина;
                  08:54 Властта в Русия се обръща към астролози и екстрасенси;
                  12:57 Подкрепата на руснаците за войната в Украйна.

Коментар

Като ни отърва, е "авторитетната английска медия".
                    Като не ни, е "наглосаксонска агенция".

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                      Много зле завършена атака на укрите при Урлеянка (Харковска област ) . Стотици убити . Губенето на пушечно месо от страна на Украйна расте прогресивно .
                      И всичко заради парите на Зеленски и кликата му и англосаксонските соросоидни замисли и планове за придобиване на ресурсите на Русия .

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Аз не бих се смял . И гледай да не попадаш в Украина , че само мозъка няма да могат да ти продадат . Обяснимо защо
                        На BBC NEWS ,ще се смееш ли или и те са трети клас при теб , в междучасието .

Ако не знаеш английски - да ти го преведа ?

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6171083.stm
                        Ама какви са тия наглосаксонски линкове от тебе?!? Аз на краварите и на чайопиячите не вярвам на една дума!

Коментар

• Хайде сега на база долното, някой русофил тук да сметне колко данък печалба е загубила България през годините ...
                          Бургаската рафинерия Лукойл Нефтохим вече няма да работи на ишлеме с руския нефт, купувайки и продавайки чрез фирми посредници, а ще е директен вносител и износител. Така цялата печалба на дружеството

Коментар

• Много зле завършена атака на укрите при Урлеянка (Харковска област ) . Стотици убити . Губенето на пушечно месо от страна на Украйна расте прогресивно .
                            И всичко заради парите на Зеленски и кликата му и англосаксонските соросоидни замисли и планове за придобиване на ресурсите на Русия .

Коментар

• Россияне передумали умирать в Украине и всеми способами сдаются в плен ВСУ

Средно на ден умират между 600 и 800 орки и чмобики.Според Зеленски това е 10 пъти повече спрямо същият показател при ВСУ. Причината - всички операции на ВСУ са така планирани, щото да не подлагат на риск живота на войниците. При руснаците това е точно обратното - човешкият живот на техните войници нищо не струва и те го пилеят с широки пръсти, пращайки неподготвени хора на сигурна смърт.

С тези темпове мъжете в Русия ще се свършат много преди да се свършат украинците. Кой тогава ще опрашва руските жени остава загадка.

Нещо подобно е било и с Германия по време на ВСВ. Тогава червената армия доброволно се е заела със задачата да опрашва германки и така да промени генетичния код на съвременните арийци. Кой сега ще опрашва рускините обаче все още е загадка.
                              Last edited by Mateev; 21.11.2022, 20:03.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X