Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, не знам за подвизите на ВСУ и за предаващите се в плен руски войници, но в Украйна ситуацията е трагична и ако ще се предават там, защо не отцепят просто за някоя друга държава ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Барбаляк , това няма да стане в твоя живот. Спи спокойно , Путин ще доживее Победата , а ти се моли за него , защото ако нещо му се случи и дойдат Ястребите - гарантирано няма повече да пишеш в медиа Инвестор . Навярно и аз , също
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Това пак ли от "английското" BBC
Мир на душата на момчетата , че ги публикувам тук , за отговор на тролско соросоиден гном . Но , всичко се връща в този свят .
https://twitter.com/i/status/1594719374157422595
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКакво стана с Витанката? Никой от рос командата не го цитира напоследък. Залипсвал ми е. Да взема аз да го цитирам .... Старшинка, ти като един военен експерт, какво е "надпрагов удар"?
Велик!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tepix, това не е линк за новина на bbc. Погледнах, тях войната в Украйна не ги занимава, случая с гръмналата мина и арестуването на директора на мината ги вълнува. Сиреч в Украйна има ред и закона веднага влиза в сила. В Украйна в момента е хуманитарна криза, икономиката им не работи и хората нямат доходи. Нали пуснах един линк, за човек който отглежда свине, украинец..той си купил едно китайско генераторче за ток, на бензин и казва - това за Украйна сега са много пари, тези които е платил за него - 700 долара мисля са 30 000 гривни. Та това нещо е цяло състояние, а този човек е много работлив според мен си личи че работи здраво..вярно със свиневъдство се занимава, свинар. Но той работи и не е нормално да е толкова зле с парите. Може би причината за това не е само войната, просто там тези които управляват държавата от край време са измекяри. От дълги години.
Коментар
-
Какво стана с Витанката? Никой от рос командата не го цитира напоследък. Залипсвал ми е. Да взема аз да го цитирам .... Старшинка, ти като един военен експерт, какво е "надпрагов удар"?Руската армия не иска да се съобразява с математическия модел на професораНе е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Държавен преврат в Русия би бил най-простият,
най-лесният, най-безопасният и най-добрият за света.
Обкръжението на Путин разбира, че всеки нов ден може да е последният.
Генадий Гудков, бивш член на Държавната дума на Русия, заяви това в ексклузивно интервю.
Политикът също така заяви, че Пригожин ще живее толкова дълго, колкото и Путин.
В края на краищата той не е способен да направи нищо без самия Путин.
00:00 Гледайте интервюто:
00:17 Възможен ли е държавен преврат в Русия;
06:26 Влиянието на Пригожина;
08:54 Властта в Русия се обръща към астролози и екстрасенси;
12:57 Подкрепата на руснаците за войната в Украйна.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Това пак ли от "английското" BBC
Като не ни, е "наглосаксонска агенция".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеМного зле завършена атака на укрите при Урлеянка (Харковска област ) . Стотици убити . Губенето на пушечно месо от страна на Украйна расте прогресивно .
И всичко заради парите на Зеленски и кликата му и англосаксонските соросоидни замисли и планове за придобиване на ресурсите на Русия .Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Аз не бих се смял . И гледай да не попадаш в Украина , че само мозъка няма да могат да ти продадат . Обяснимо защо
На BBC NEWS ,ще се смееш ли или и те са трети клас при теб , в междучасието .
Ако не знаеш английски - да ти го преведа ?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6171083.stm
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хайде сега на база долното, някой русофил тук да сметне колко данък печалба е загубила България през годините ...Бургаската рафинерия Лукойл Нефтохим вече няма да работи на ишлеме с руския нефт, купувайки и продавайки чрез фирми посредници, а ще е директен вносител и износител. Така цялата печалба на дружествотоНе е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Россияне передумали умирать в Украине и всеми способами сдаются в плен ВСУ
Средно на ден умират между 600 и 800 орки и чмобики.Според Зеленски това е 10 пъти повече спрямо същият показател при ВСУ. Причината - всички операции на ВСУ са така планирани, щото да не подлагат на риск живота на войниците. При руснаците това е точно обратното - човешкият живот на техните войници нищо не струва и те го пилеят с широки пръсти, пращайки неподготвени хора на сигурна смърт.
С тези темпове мъжете в Русия ще се свършат много преди да се свършат украинците. Кой тогава ще опрашва руските жени остава загадка.
Нещо подобно е било и с Германия по време на ВСВ. Тогава червената армия доброволно се е заела със задачата да опрашва германки и така да промени генетичния код на съвременните арийци. Кой сега ще опрашва рускините обаче все още е загадка.Last edited by Mateev; 21.11.2022, 20:03.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар