Ако не се помирят и не намерят варианта да работят полезно за всички, няма много време - 2 години. А пандата трябва да се включи и тя ще го направи. Дори пандата ще даде максимума от себе си. Това е като едно голямо предизвикателство за всички, минават през него и после ще са други, ще има голяма промяна към по добро и развитие ще се случи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Tepix, пандата праща много въглерод в атмосферата и от това нещо ще го отнесат всички като му дойде времето. Русия може да спаси всички с тези неща, които има за атомната енергетика. Само с нея може да се спре въглерода. Другите неща, които е продуцирал Запада първо емитират едни големи количества въглерод, а после да ще ги намалят. Тя борбата е да оцелее човечеството. Сега Запада е трънал по една крива пътека, да изолира Русия. Тя не може да бъде победена. Последно казва че няма да използва ЯО, ако не бъде нападната с такова. Цялата работа е че се говорят едни неща, които нито Русия е толкова слабоумна да направи, нито Запада би ескалирал чак до такава лошотия събитията. Не може да се стигне до желание да има мир. СССР можа да промени обществения ред без война, Запада който е много по напреднал не може.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Далече му е времето, уви. Русия е богата, голяма и ядрена държава с бедно население и едничка цел - да вгорчава живота на съседните народи, без да оправя този на своя.
Уви, много неприятна комбинация. Империя-саботьор с оскотял от мизерия планктон за поданици - това ще бъде трън в гащите на нормалния свят много време.
Най-интересно е от давенето на Русия и опита й да завлече на дъното със себе си и Запада как ще се възползва пандата. Наглед е заета основно да затваря народа си и да му пръска химикали с дронове, ама вероятно има и друго...Last edited by Pyramid; 09.12.2022, 10:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
И после какво правим?!? Всички ще му се смеят. В момента изтребва маса народ, само и само да отдалечи момента на унижението си.- Аз, ТАЗИ пушка, от ЕЙ ТАКОВА пищовче, я познавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениесъжалявам, на мен ми прилича на необрарим процес. абсолютно независим от мен , или форумните писаници…
времето на диктатора е
свършено, на колко е времето - пак не е ясно
Уви, много неприятна комбинация. Империя-саботьор с оскотял от мизерия планктон за поданици - това ще бъде трън в гащите на нормалния свят много време.
Най-интересно е от давенето на Русия и опита й да завлече на дъното със себе си и Запада как ще се възползва пандата. Наглед е заета основно да затваря народа си и да му пръска химикали с дронове, ама вероятно има и друго...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не те разбирам, някакво доказателство ли трябваше да бъде това клипче а-ла "Десетте мистерии на Царичина дупка"?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
"Експлозии в окупирания Бердянск, Запорожка област (https://bit.ly/3Hjb3k8) в авиобаза"
Това съобщи началникът на градската военна администрация в Бердянск Виктория Халицина.
"Първоначално са чути три мощни експлозии, последвани от още 15 с по-малка сила. Избухва мащабен пожар. Почти всички линейки и пожарни коли в града се отправиха към мястото на инцидента."
- 1 like
Коментар
-
съжалявам, на мен ми прилича на необрарим процес. абсолютно независим от мен , или форумните писаници…
времето на диктатора е
свършено, на колко е времето - пак не е ясно
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
И после какво правим?!? Всички ще му се смеят. В момента изтребва маса народ, само и само да отдалечи момента на унижението си.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение@ факт е , че в украйна последни 20-25 години смучеха.., там гаста в тия години е била в диапазона $50-$150…, за олиото не ми се мисли на кви пари са го зимали.., подаръци за определени хора.., то не случайно украинската стомана беше по ефтина от китайската в някои моменти
обаче, факт е , че руснаците се о’’’ раха, и тва е ясно още от около април месец…
да си се прибират, чивека с шапката на петр први да осъзнае, че му скроиха шапка.., след 2-3 петилетки - с нови сили…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМалко за едни други войни но, да се знае, кой и за какво воюва, е нужно:.
https://fb.watch/hi1WDqfq6k/
- 1 like
Коментар
-
@ факт е , че в украйна последни 20-25 години смучеха.., там гаста в тия години е била в диапазона $50-$150…, за олиото не ми се мисли на кви пари са го зимали.., подаръци за определени хора.., то не случайно украинската стомана беше по ефтина от китайската в някои моменти
обаче, факт е , че руснаците се о’’’ раха, и тва е ясно още от около април месец…
да си се прибират, чивека с шапката на петр први да осъзнае, че му скроиха шапка.., след 2-3 петилетки - с нови сили…
- 1 like
Коментар
-
Малко за едни други войни но, да се знае, кой и за какво воюва, е нужно:.
https://fb.watch/hi1WDqfq6k/
- 1 like
Коментар
-
barovec, те отначало казваха Съветския съюз ги бил поробил, сега обаче казват друго - те са наследници на СССР. Не мога да разбера. Зе веднъж не се е обърнал към гражданите на Украйна, да е споменал нещо и за другите етноси там, той се обръща към украинци и украинки и така. Сега гледах нещо днес и ме шокира, тези ако си направят наистина генетичен тест дали няма да се окажат чисти българи. При войната на Русия с Османската империя те вземат най голямо участие и ги води руския цар, той им има голямо доверие което няма да е случайно. За газта, там в момента при тях е на цена двеста и нещо долара.
- 1 like
Коментар
-
има ги разбира се ,
в това няма спор. но в България аз нямам спомен преди колко години беше $250…, 10-15г.?
в момента компенсират перките с гас, и упсс, познай какво ще се случи с цената февруари, същото като с олиото - цена под 2021, а за гасста и надоло
иии осставаме с едни тръби за милиарди вкопани в европа - паметник на съветско-украинската война….
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеbarovec, нали ако произвеждаш нещо от нея, после кой ще ти го купи. Има ги нещата от газ която е по около 250 долара.
Коментар
Коментар