Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Дюри, те са във война която руския народ не иска, и украинците толкова я искат, ще избиват всякакви неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
- 6 Харесвания
Коментар
-
Tepix, и с тях на глава не се излиза, същите са. Като превземат едно село и следващото искат да е Москва. Ти за такива хора какво си мислиш ?Last edited by DS66; 06.01.2023, 16:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеЯ предлагаю, как ив случае с Казахстаном, Украиной и Закавказьем, принять решение заинтересованных сторон под условным названием “Конференция по Болгарии” между Россией, Турцией и Сербией:
а) Часть Болгарии отходит к Сербии.
б) Черноморское побережье и коридоры до Сербии и Греции отходят к России.
в) Остальную часть получает Турция.
https://www.putin-today.ru/archives/170038[/I]
Да не сте казали, че не съм ви предупредил.
Русия е и дело българско, освен че сме им дали вяра и език, България им е дала индентичност пред света с първият им династичен брак с Елена от рода на цар Борис. Този клон е прекъснат с убийството на наследниците от братята им езичници...
И самата идея за обединението на Киевското княжество с Московското е идея и делото на живота на Киприан Търновски, дело с днешна дата с оценка неуспех, освен поради войната помежду им и поради факта, че Русия в крайна сметка не се превърна в държавотворчески народ, каквито винаги сме били ние българите, а си остана в лоното на владялата ги Златна Орда....разбойници и крадци.
Затова и никога няма да простят на България и българите. Винаги ще са срешу нас и ще желаят унищожението ни...
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеTepix, украинците да не би да са по различни, аз затова искам и те и руснаците да загубят едновременно за да се научат да губят. Вземат им се тези двете области и да го духат.
Не знам Украйна да е инсталирала на ключови места в българската енергетика хора, заради които с десетилетия да плащаме ултраскъпа газ.
Не знам Украйна да има проукраинска партия в българското НС, която да гласува в полза на украинския национален интерес.
Не знам в украинското посолство в София да е имало назначени 70 градинари и готвачи.
Не знам за украинска почивна база във Варненско, над която България да няма контрол. Нито за украинска групировка пак във Варна, занимаваща се с контрабанда на зърно.
Те така за "Не само руснаците са вредни за България".
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Още от нашествието на руския княз Светослав в 968-970г, та чак до ден днешен.
Русия винаги, ама наистина винаги е копаела гроб на свободна България!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Я предлагаю, как ив случае с Казахстаном, Украиной и Закавказьем, принять решение заинтересованных сторон под условным названием “Конференция по Болгарии” между Россией, Турцией и Сербией:
а) Часть Болгарии отходит к Сербии.
б) Черноморское побережье и коридоры до Сербии и Греции отходят к России.
в) Остальную часть получает Турция.
https://www.putin-today.ru/archives/170038
Да не сте казали, че не съм ви предупредил.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, САЩ само си мислят че побеждават, Главния конструктор е дошъл за тях, тях мята по надолнището. Тези неща с фотоволтаиците с електромобилите, отдавна трябваше вече да са факт а не 3% от всички. Дори толкова са прости че решили да баннат фотоволтаиците в Калифорния последно, който си е сложил фотоволтаици пак да плащал за ток на компаниите които държат мрежите. Е няма такава наглост.
- 1 like
Коментар
Коментар