Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3997885[/ATTACH]
https://www.youtube.com/watch?v=NrD3sW3VEO8
Коментар
-
danchomentata, те няма да ги теглят с мотриси, мисля че имат достатъчно мощни локомотиви, но релсовия път със сигурност е в лошо състояние и не знам вагоните. Имат и хубави неща, но явно парите да се подържа са малко и не знам как се подържат различни вагони и техника. Така да блъскат колелата на вагоните по релсовия път, както е сега не е било. Преди години можеше да си вземеш една книга и да си четеш по пътя, сега рискуваш да ти излязат стъклата на очилата..сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
нали не очакваш да ти кажат ще изнасяме оръдия- ще ти кажат че ще изнасяме пищови
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchomentata Разгледай мнение
Коментар
-
Мы даже не считаем тела: украинский боевик описал ужасы их положения в Артёмовске
03.12.2022 - 14:27
Один из украинских боевиков в интервью британскому Дейли Экспресс рассказал об ужасной ситуации в Артемовске.
Главарь неонацистского батальона «Свобода» Петр Кузык, «чье подразделение является одним из тех, кто удерживает Бахмут, сказал, что его солдаты остаются в окопах, полных трупов, сражаются в очень холодных условиях и по колено в воде против атак России».
На вопрос новостного агентства, насколько велики их потери в живой силе, он ответил: «Они колоссальны. Мы даже не считаем тела».
- 1 like
Коментар
-
Урсула отново раздава перли:
„Споразумението на ЕС за ограничаване на цените на петрола ще намали значително приходите на Русия. Това ще ни помогне да стабилизираме световните цени на енергията, което ще бъде от полза за развиващите се икономики по света.“
Ахахаххааха , хахахаххахахаха
А междувременно : Русия е купила повече от сто танкера, за да продава петрол и да го доставя до Индия, Китай и Турция на фона на западните санкции: съобщава Financial Times .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
hahahaha
https://www.moew.government.bg/stati...S_1-1-2012.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от danchomentata Разгледай мнение
Работата с тележките е резултат от втората световна .А ,преди няколко дни дерайлира наш трен, може би наште партизани са тренирали.
Коментар
Коментар