Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Американските танкове са логистичен и ресурсен кошмар - сложни като манипулация и горят като Ламбо-та. Нямам идея какъв е тоя цирк на тема "танкове" през 2023-та година, но цирк има и ще почна сериозно да ровя да видя къде се корени. Да не се окаже в един момент, че на следващата среща в Рамщайн имат спорове дали да пратят 100 кремъклийки и коя държава колко да даде.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеТоварищи, слагате ли кафявите гащи?
В интервю на БиБиСи бившият зам.-министър на отбраната на Полша генерал Валдемар Скшипчак заяви: „Аз самият съм танкист. Командвах дивизион, който включваше бригада от танкове „Леопард-2“. Мога да кажа, че това е почти перфектно оръжие. От танкистка гледна точка тези машини имат много ефективна огнева система и добра подвижност. В бой с тях руснаците, включително и прехваления им "Армат" Т-14, нямат никакъв шанс."
Старшинка, ти като военен експерт, горното съждение вярно ли е?
След 1950г танка е непотребна отживелица, след 2000 купчина старо жилязу за скрапНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Товарищи, слагате ли кафявите гащи?
В интервю на БиБиСи бившият зам.-министър на отбраната на Полша генерал Валдемар Скшипчак заяви: „Аз самият съм танкист. Командвах дивизион, който включваше бригада от танкове „Леопард-2“. Мога да кажа, че това е почти перфектно оръжие. От танкистка гледна точка тези машини имат много ефективна огнева система и добра подвижност. В бой с тях руснаците, включително и прехваления им "Армат" Т-14, нямат никакъв шанс."
Старшинка, ти като военен експерт, горното съждение вярно ли е?Администрацията на американския президент Джо Байдън клони към изпращането на значителен брой танкове Abrams M1 на Украйна и съобщение за тези доставки може да има още през тази седмица, съобщават официални лица пред "Уолстрийт джърнъл". Този ход е част от по-широко дипломатическо споразумение с Германия, чрез което Берлин ще изпрати по-малък брой свои танкове "Леопард-2", ноLast edited by GiRo; 24.01.2023, 21:16.Не е препоръка за каквото и да било.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Четири окупанта опушквани от снайпер https://censor.net/ua/video_news/339...kupantiv_video
За 3 мин. 8 окупанта пак от снапер - въобще не ги бави
https://censor.net/ua/video_news/339...kupantiv_video
Все по Плану! Потерь нет!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
В някоя паралелна вселена може би ...
В нашата вселена вече си е изпяла песента ...
НЕ СИ ДОБРЕ, ПИЧ. ТИ СИ НЕИН.
Коментар
-
Те икономическите и финансовите ефекти вече са постигнати - пълна икономическа и финансова катастрофа на Русия.
Коментар
-
Не съм Русимир, а Росимир и Русия няма нищо общо с името ми ...
То на руски Русия е Россия ----- > Россиямир
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Как може така да се изказваш за Кръщелницата и Покровителката си , Русиямире
Баща ти трябва да е бил от най големите поклонници на Матушка , за да те кръстят с туй звучно име
Колко ли пъти на партийни събрания е рецитирал '' Кат ' Русия няма втора .."" , та чак и сина си за доказателсто на вярноста си , да кръсти
Русимир .
И то през Хрушовите '60 . Тогава си се показал някъде нали чиче .
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар