IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    За геноцид, си има дефиниция. НЕ Е спазена. Точка.
    "Обидно е, че за пореден път българските политици решиха да пренаписват историята. Масовият глад в началото на 30-те години е обхванал няколко региона на СССР - и Украйна, и Беларус, и Западен Сибир, и Казахстан и други територии. По различни оценки от глад са загинали до осем милиона жители на страната от различни националности", подчерта руският посланик.

Историята само Русия може да я пренапише. По няколко пъти на столетие. Старшинка, твоите "дефиниции" ги знаем. Някак си странно е в кои региони има масов глад. Хайде за Сибир и Казахстан добре, но да има глад в житницата на СССР - Украйна, а да няма примерно в Москва и Ленинград. Не ти ли светва лампичката, че нещо не е баш така, както Митрофанчето го разказва? Старшинка, я кажи как се нарича българин, който вярва повече на руския посланик, а не на НС на Република България?
    Last edited by GiRo; 02.02.2023, 08:40.
    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
      Тъй като хората в Русия са разходен материал, като грес или парцали, никой дори не се замисли за безопасността на руските танкови екипажи. Екипажът седи на върха на купчина боеприпаси и когато боеприпасите попаднат в танка, боеприпасите експлодират, кулата лети на 50-80 метра, следвана от московските кацманавци
      [ATTACH=CONFIG]n4019895[/ATTACH]
      И за "кацманавтите" (истинските, и само от официално признати катастрофи), НАСА губи значително повече. Не, че нещо но, като говорим за "разходния материал", току се сещам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        Тука нещо митрофановица се пени срещу признаването( най- после) от българското НС на голадомора за геноцид

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023...home_NaiNovoto
        За геноцид, си има дефиниция. НЕ Е спазена. Точка.

Коментар

• Тъй като хората в Русия са разходен материал, като грес или парцали, никой дори не се замисли за безопасността на руските танкови екипажи. Екипажът седи на върха на купчина боеприпаси и когато боеприпасите попаднат в танка, боеприпасите експлодират, кулата лети на 50-80 метра, следвана от московските кацманавци
          Click image for larger version

Name:	Fn52lvpaQAU4nTc.jpg
Views:	1
Size:	76.2 КБ
ID:	4019895

Коментар

• Тука нещо митрофановица се пени срещу признаването( най- после) от българското НС на голадомора за геноцид

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023...home_NaiNovoto

Коментар

• грозни ще падне последен
              а проблемите за руската имоерия винаги пристигат от кавказ…, те набиха няколко трилиона в тоя пущинак, с двете войни и последните 15-20 години субсидиране. но кавказ не е само чечня

Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Казал съм и ще повторя пак - до броени часове тръгва хуманитарна помощ от Челебинск, Самара и Нижни Новгород за най-зъзнещите и гладуващи места в Германия и Франция. Путин обеща, че може да обмисли руски паспорти и заселване в китна барака в Грозни срещу обрязване.

Коментар

• сори, че се повтарям.., ама земи тоя газз, дето ще става само за пикаене.., а сичките тръби из европа - паметник на съветско-украинската война

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                  чебурашките, някой може ли да смята проценти, да ми каже щатския индекс на gas natural, от $7,5 на $2,4 тва колко процента са?

цяло лято плашеха , плашеха.., даже и тука техните проксита - румбатаовчаровци, мега енергетици спецЯлисти по сичко…, сички за пандиза….
                  Казал съм и ще повторя пак - до броени часове тръгва хуманитарна помощ от Челебинск, Самара и Нижни Новгород за най-зъзнещите и гладуващи места в Германия и Франция. Путин обеща, че може да обмисли руски паспорти и заселване в китна барака в Грозни срещу обрязване.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Russian-tanks-Have-a-nice-day.jpg
Views:	1
Size:	74.6 КБ
ID:	4019876

Коментар

• чебурашките, някой може ли да смята проценти, да ми каже щатския индекс на gas natural, от $7,5 на $2,4 тва колко процента са?

цяло лято плашеха , плашеха.., даже и тука техните проксита - румбатаовчаровци, мега енергетици спецЯлисти по сичко…, сички за пандиза….

Коментар

• https://www.cummins.com/engines/x15-...ce-series-2021, ето това е двигател като за камионите на хаймарсите, и за военна машина трябва да се вземе най мощния. Те и ракетите им са толкова, 1000мм съвременна броня с тези конвенционални заряди на ракетите не може да се пробие по никакъв начин. Фейгин пита Арестович - Какво биха могли да направят руснаците, а той му отговаря - нищо, те един мост не можаха да съборят..явно за Антоновския става въпрос. То него го обстрелваха с хаймарси ВСУ.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Така не видях отговор какво е станало със скрипал и с боинга, някой знае ли да каже моля

Хайде и към зазката понеже той все даваше пример с норвегия
                          Норвежкият суверенен фонд загуби рекордните $164 млрд. за година

Не ги знам дали са пияни орки или застреляни укропи, но все ми се вижда голяма сумата- мисля че е приблизително два бюджета на бг
                          Те всички пазари са назад през годината, следователно и всички фондове, инвестиращи в тях връщат. Няма никаква изненада.

Коментар

• По сваления MH17 има официални присъди(доживотни) и публично дело заедно с материалите, само на твърде невежи и неграмотни им е трудно да си ги намерят
                            Можете да боднете пръстче на микрофончето и ако не ви е съвсем селски диалекта, дори с глас ще си ги поискате и прочетете.

Коментар

• Така не видях отговор какво е станало със скрипал и с боинга, някой знае ли да каже моля

Хайде и към зазката понеже той все даваше пример с норвегия
                              Норвежкият суверенен фонд загуби рекордните $164 млрд. за година

Не ги знам дали са пияни орки или застреляни укропи, но все ми се вижда голяма сумата- мисля че е приблизително два бюджета на бг
                              Last edited by v_tin; 01.02.2023, 22:25.

Коментар

• "Да, селёдка сейчас по полям вокруг Угледара издаёт непереносимую вонь, но командование РОВ намерено заводить в бой резервы составом до трёх батальонов и, внимание, подразделения ЧВК "Патриот"
                                Шойгу е взел лично Въгледар за цел, путлерите ще задминат тая седмица 1000 пукясали за ден...

Коментар

Working...
                                X