If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Vergil1975, аз пък съм цивилен българин и на никой не служа, ничия подлога не съм.
А тия 300 безмислени поста на ден дето ги пускате заедно с втин- а и рондок-а или както там беше ги пишете за чест и слава нали така. Тук от руските фенюве единствено " изобретателя" не взима копейки, на другите ви личи брутално.
Ето това са уникални глупости. От къде ги смучеш подобни небивалици ?
Не са глупости. На два пъти правешкият овчар е искал да станем 16-а република, но от СССР не са се съгласили.Не за друго,а защото подобен акт е щял да доведе до конфликт с НАТО.
Това са уникални глупости човече....Русия никъде и никога не е създавала нищо, само заграбва....и България искаше да заграби и да станем 16-тата република на СССР. Ама за наше щастие фалираха и им преседнаха мераците.
Ето това са уникални глупости. От къде ги смучеш подобни небивалици ?
бай Митьо, Русия помага да се създаде Германия, да се обединят провинциите които са разпокъсани. Те създават тази българска държава. Скоро влизаха в Казахстан и свалиха техния Зе, и си отидоха веднага след това. Сега обаче казахстанците са избрали и те едно Зе дето за нищо не става, има бръмбари и си мисли че голям бръмбар, то се оказа че освен китайска калинка друго не може да стане и е добре защото Китай има пари, а Запада ги печата за да станат веднага китайски.
Това са уникални глупости човече....Русия никъде и никога не е създавала нищо, само заграбва....и България искаше да заграби и да станем 16-тата република на СССР. Ама за наше щастие фалираха и им преседнаха мераците.
бай Митьо, Русия помага да се създаде Германия, да се обединят провинциите които са разпокъсани. Те създават тази българска държава. Скоро влизаха в Казахстан и свалиха техния Зе, и си отидоха веднага след това. Сега обаче казахстанците са избрали и те едно Зе дето за нищо не става, има бръмбари и си мисли че голям бръмбар, то се оказа че освен китайска калинка друго не може да стане и е добре защото Китай има пари, а Запада ги печата за да станат веднага китайски.
БЪЛГАРИЯ СЪЗДАВА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА на земята ве? Как може да го откраднеш това ве ....
И духовната, и културната, и историческата ЦИВИЛИЗАЦИЯ на земята. И кой се опитва да УНИЩОЖИ ИСТОРИЯТА ни?
Както и ти си забелязал РУСИЯ е 2-рата БЪЛГАРИЯ, 3-тата империя след първата която познава съвремието - РИМСКАТА, 1-вата източно тракийска (ака БЪЛГАРСКА) и те са 3-тата и 2-ра БЪЛГАРСКА цивилизация и империя. Как така ще иска да унищожи себе си?
Па и да се родят таквиз предатели БЕЗРОДНИЦИ (и като теб мишки) тип Горбачов те не могат да УНИЩОЖАТ ДУХА даден от висшата сила. Все още за ДУХА няма нищо създадено дето да може да му противостои камо ли да го унищожи
Русия е узурпатор, мишко....винаги това е правила: да краде територии, население, култура и индентичност. Каква втора България ти се върти в предателската главица?!? Българите сме били винаги държавотворчески народ. Виж само колко държави сме оставили след нас....нищо общо с грабителската политика на Русия. Тя е втората "Златна" орда, верен нейн васал.....не България, безроднико...
Аз съм български патриот и служа ЕДИНСТВЕНО на интересите на България. За разлика от национални предатели като теб.
България е обявена за вражеска държава от Русия. Така че,който подкрепя Русия е СРЕЩУ интересите на България.И е национален предател.
Ще дойде ден, когато всички национални предатели да бъдат изправени пред съда. Всичките коментари се пазят, съдиите ще могат да преценят кой агитира за вражеска държава и кой за българските интереси.
Не съм трол ? Не защитам интересите на Русия, а на руския народ както и на българския от който съм част, също съм на страната на който и да е народ. Държавите са монополи, те нямат нужда от защита..защото то се и вижда тези които ги управляват какви могат да ги свършат.
Лошо няма. Така поне знам какви опорки са ви дали.
Аз лично нямам лошо отношение към теб.Ти си руснак на държавна служба и е нормално да тролиш в полза на Русия .Много повече ме дразнят българските русороби.
Не съм трол ? Не защитам интересите на Русия, а на руския народ както и на българския от който съм част, също съм на страната на който и да е народ. Държавите са монополи, те нямат нужда от защита..защото то се и вижда тези които ги управляват какви могат да ги свършат.
Коментар