Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеVergil1975, усукваме се за евра около тези които сега са ядрото на ЕС, кви проекти, какви чудеса ще направим една шепа хора и то повечето пенсионери. Другите които изброяваш са абсолютно същите като нас. Или превземаш политически ЕС, такъв какъвто е с тези държави които са в него или нищо не може да стане. Това чудо в Брюксел трябва да се махне, да се махне и НАТО.
Така че рано или късно Източна Европа ще се отдели в самостоятелен съюз. И в този съюз ще емигрират образовани хора от Западна Европа.Last edited by Vergil1975; 18.01.2023, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Както е казало ромчето във вица...дробено бащице
На простоцарски-искаме демокрация, без ЛГБТИ глупостите. И зелена сделка само ако се спазва от всички. А в тоталитарно общество съм живял...много, много по-зле беше от сегашното. Така че Русия не я искаме тук по абсолютно никакъв повод.Last edited by RUBLA; 18.01.2023, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
На теб ти е забавно,ама на изнасилените жени в Западна Европа от арабите и пакистанците и изнасилените МЪЖЕ в Русия от чеченците не им е забавно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Много сте ми интересни някои тука. Хем не искате либерален комунизъм, хем не искате руснаците. Какво искате? То друго няма.
На простоцарски-искаме демокрация, без ЛГБТИ глупостите. И зелена сделка само ако се спазва от всички. А в тоталитарно общество съм живял...много, много по-зле беше от сегашното. Така че Русия не я искаме тук по абсолютно никакъв повод.Last edited by RUBLA; 18.01.2023, 20:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Да, определено е последна за русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Забавно. Ще поживеем, ще видим какво, дали и ако да, как. Ако не - сгрешил си.
- 1 like
Коментар
-
Vergil1975, усукваме се за евра около тези които сега са ядрото на ЕС, кви проекти, какви чудеса ще направим една шепа хора и то повечето пенсионери. Другите които изброяваш са абсолютно същите като нас. Или превземаш политически ЕС, такъв какъвто е с тези държави които са в него или нищо не може да стане. Това чудо в Брюксел трябва да се махне, да се махне и НАТО.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
За първи път в историята Русия води абсолютна война.
Всички предишни войни бяха относителни и прототипи, предобрази на тази, която е основната. Само тази война е последна, последна и безвъзвратно значима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
За първи път в историята Русия води абсолютна война.
Всички предишни войни бяха относителни и прототипи, предобрази на тази, която е основната. Само тази война е последна, последна и безвъзвратно значима.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеХа-ха-ха - и ти ли се кандидатираш за двойкаджия?
Досега няма унищожен нито един истински Хаймтрс. Има унищожени само разни дървени и картонени макети, стоящи нарочно на открито, за да може орките да се светнат и след няколко дена търсене да ги открият и унищожат.
Тази руска пропаганда наистина ви е промила мозъка ...
Истината е, че в момента хаймърсите са повече от 40 и непрекъснато пристигат нови, но никой вече не ги брои. Пристигат и ракети за тях в изобилие, щото да работят на 3 смени и денонощно да бълват огън и да унищожават разните му там "скопления на врага". Поимва и малко от 300 и 500 километровите ракети, но ги икономисват и пазят с цел да ги използват като черешката на тортата.
Гледай блоговете на руснаците какво пишат - гръмнем 1-2 пъти и веднага след това чакаме Хаймърс ракета. Как се случва това при 2000 километра фронт? Пишеш се на умен - хайде сега сметни колко хаймърса са необходими, за да се покрие целия този фронт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами не аз бягах. Бяха янките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ми като не искаш да плащаш, чакай да ти дойдат руснаците на гости да те видим тогава какъв си мъж.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Подкрепяме позицията на Полша-едновременно се противопоставя на московските орки и на брюкселските джендъри.Около Полша ,Украйна ,Унгария ,Словакия и Чехия ще се гради новият европейски Ренесанс.
Русия и Западна Европа ще станат халифати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Съвсем ясно казах...провалил се американски и го казвах още докато се къпеха в народната любов. А се оказаха руски в смисъл, че схемите им за кражбите бяха свързани и облагодетелстваха Русия.
А ти откъде си бягал като бит педераст, нито ме изненадва, нито ме интересува.
Коментар
Коментар