IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    ...И за ман разправяше всякакви. Знаем се.
    Ми да се насладим....то всичко има: то полет на мисълта, научни аргументи, висок стил....ерудиция, еманципация Или нямаше еманципация...няма значение.........приятно гледане:
    Click image for larger version

Name:	free-laughing-smiley-emoticon.gif
Views:	1
Size:	19.6 КБ
ID:	4016970

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Аз го наричам "ислямизиране". Каквото за джамиите в Брюксел и Париж, това и за джамиите в Москва.
      Но пък трябва да признаем, че френските мюсюлмани не са толкова милитаризирани, колкото руските.
      Мисълта, до теб достига. С което, те и поздравявам.

Коментар

Щото има много пострадали от колективизацията и гладомора, щото такава беда, не се забравя. Мислиш ли, обаче че, след като са помогнали на Хитлер, някой им е върнал загиналите роднини?
        Безпомощни остават всички усилия да те вразуми човек. Бог дал, Бог взел. Спирам с опитите. Безнадежден си.
        На мен ми е ясно всичко. Тия руски/съветски опорки ги има над 100 години. Първо всеки, който не се е харесвал на болшевиките са го обявявали за "бял".Имало е беофини,белокитайци(макар че китайците са жълти).После противниците им стават троцкисти.По време на ВСВ са наричали националсоциалистите фашисти.Да не си проличава приликата със съветските социалисти .Сега обявяват за нацист всеки,който им се противопоставя.

Коментар

Построяваш една джамия с пари от Изтока, показваш зачитане и уважение, (а не присмех и поучения,като "цивилизована Америка" и получаваш подкрепата на почти целия ислямски свят. Аз наричам ТОВА "ПОЛИТИКА".
          Аз го наричам "ислямизиране". Каквото за джамиите в Брюксел и Париж, това и за джамиите в Москва.
          Но пък трябва да признаем, че френските мюсюлмани не са толкова милитаризирани, колкото руските.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Джамиостроителя и евреин-нацист.
            Построяваш една джамия с пари от Изтока, показваш зачитане и уважение, (а не присмех и поучения,като "цивилизована Америка" и получаваш подкрепата на почти целия ислямски свят. Аз наричам ТОВА "ПОЛИТИКА".

Коментар

Дали пък не търсиш слабо? Опитай. Не си тотално лишен от здрав смисъл. Опитай
              Рових бая, пирамиде. Не съм гледал митичния филм на френската журналистка с единия филм, може би там се крие разковничето. Колко пък да е пристрастен един документален филм, ако режисьора му няма друг преди това и се е пенсионирал след него?

Коментар

Вагнер НЕ Е БИЛ НАЦИСТ. Просто, онези хитлеристи, са се накичили с него 50 години след смъртта му, за да се сложат на Адолф Алоизович.

...къде да се сетиш да провериш, разбира се.
                Естествено, че не е бил нацист.Щото по негово време не е имало такава партия.Но по идеология е бил доста близо до нацистите-бил е антисемит и е възхвалявал древните германци.Не случайно нацистите постоянно използват музиката му.
                И това такива като Пригожин много добре го знаят. Уж почита Вагнер,а на практика почита Хитлер. Като Луковмарш.Уж почитат генерал Луков,а всеки е наясно кого точно почитат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Верно ли?Чудно защо на страната на Германия са се били над 2 милиона съветски граждани. И не са били само украинци.
                  Щото има много пострадали от колективизацията и гладомора, щото такава беда, не се забравя. Мислиш ли, обаче че, след като са помогнали на Хитлер, някой им е върнал загиналите роднини?
                  Безпомощни остават всички усилия да те вразуми човек. Бог дал, Бог взел. Спирам с опитите. Безнадежден си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                    Джамиостроителя и евреина, обявен от Роспроп за нацист.

Коментар

Хахаха-сравнението ти е нелепо.Вагнер е един от символите на нацизма. И точно в Русия да именуваш частна армия"Вагнер"или си нацист или идиот.А Пригожин със сигурност не е идиот.
                      Вагнер НЕ Е БИЛ НАЦИСТ. Просто, онези хитлеристи, са се накичили с него 50 години след смъртта му, за да се сложат на Адолф Алоизович.

...къде да се сетиш да провериш, разбира се.

Коментар

"Нацист", означава "нацист", а не "германски фашист". Всякаква народност може да роди нацисти и фашисти. Член на NSDAP, е бил и Фриц Хабер, например, ивСС са служили евреи...
                        Виж, да понасят нацизма, и то за кратко, са могли само няколко нации, завладени със сила (и пари): Немци, австрийци и украинци. Та, лъжеш, Импотецие.
                        Както винаги, лъжеш. И за ман разправяше всякакви. Знаем се.
                        Верно ли?Чудно защо на страната на Германия са се били над 2 милиона съветски граждани. И не са били само украинци.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Хм, на втората снимка трябваше да е нацист, а той се оказа евреин Една свястна опорка не можахте да измислите.
                          "Нацист", означава "нацист", а не "германски фашист". Всякаква народност може да роди нацисти и фашисти. Член на NSDAP, е бил и Фриц Хабер, например, ивСС са служили евреи...
                          Виж, да понасят нацизма, и то за кратко, са могли само няколко нации, завладени със сила (и пари): Немци, австрийци и украинци. Та, лъжеш, Импотецие.
                          Както винаги, лъжеш. И за ман разправяше всякакви. Знаем се.

Коментар

Вагнер, без значение на кого е любим, е велик композитор и кръщаването на едно или друго нещо на него, едва ли, има задължително връзка с нацизма. Имам един приятел, латинос, от Никарагуа. Казва се Игор. Питах го, дали баща му нещо не е комунист, а той ми каза "-Не, музикант е. Нямаме комунисти в рода си. Ама татко много харесва музиката на Игор Стравински". И ТОВА, ми го казва 80-те, в СССР, когато да са комунисти, за тези хора, беше чест. (Т.е., нямаше какво да крие човекът.) Та, дотук с твоите "теории". Празни, плоски и безсмислени внушения, на объркано момче.
                            Пораствай. По-бърже. Излагаш се
                            ​​​​​​
                            Хахаха-сравнението ти е нелепо.Вагнер е един от символите на нацизма. И точно в Русия да именуваш частна армия"Вагнер"или си нацист или идиот.А Пригожин със сигурност не е идиот.

Коментар

Виждал съм го естествено на снимки в Интернет.С татуировките на СС.Освен това Вагнер е любимият композитор на Хитлер. И това руснаците много добре го знаят. За да кръсти някой частна армия "Вагнер "в Русия значи е убеден нацист.
                              Между другото знак"Z"е имала една от дивизиите на СС.Интересно съвпадение,че и руснаците в Украйна носят същия знак като есесовците.Много станаха съвпаденията.
                              А"Вагнер"са частна армия на Путин ,която се спонсорира от руската държава.
                              Вагнер, без значение на кого е любим, е велик композитор и кръщаването на едно или друго нещо на него, едва ли, има задължително връзка с нацизма. Имам един приятел, латинос, от Никарагуа. Казва се Игор. Питах го, дали баща му нещо не е комунист, а той ми каза "-Не, музикант е. Нямаме комунисти в рода си. Ама татко много харесва музиката на Игор Стравински". И ТОВА, ми го казва 80-те, в СССР, когато да са комунисти, за тези хора, беше чест. (Т.е., нямаше какво да крие човекът.) Та, дотук с твоите "теории". Празни, плоски и безсмислени внушения, на объркано момче.
                              Пораствай. По-бърже. Излагаш се
                              ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
                                Хм, на втората снимка трябваше да е нацист, а той се оказа евреин Една свястна опорка не можахте да измислите.
                                Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X